Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Olympus (3)

Olympus oplader

Sorter efter:
Kamera Akku-Ladegerät BCH-1 Green Cell ® für Olympus BLH-1, OM-D E-M1 Mark II, Grip HLD-9
Kamera Akku-Ladegerät LI-50C Green Cell ® für Olympus LI-50B, SZ-15, SZ-16, Tough 6000, 8000, TG-820, TG-830, TG-850
Kamera Akku-Ladegerät BCN-1 Green Cell ® für Olympus BLN-1/BCN-1, PEN-F, OM-D EM1, EM5, OM-D E-M5 Mark II
204,95 kr
204,95 kr
Tilføj til kurv
204,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner

Mount Olympus er et symbol på den pålidelighed, som mange amatørfotografer og professionelle fotografer rundt om i verden er vant til. Den høje ydeevne og den brede vifte af muligheder, som Olympus tilbyder, appellerer til fotoentusiaster og sætter dem i stand til at oversætte verdens skønhed til fænomenale film og fotografier. Olympus batterier er blandt de mest effektive. De giver dig mulighed for at tage hundreder af fotos og optage et stort antal film i høj kvalitet. En ivrig fotograf har ofte mere end et kamerabatteri for at sikre, at der ikke er pludselige afbrydelser under sessionen og ingen ubesvarede øjeblikke. Disse batterier skal dog genoplades.

Egnede professionelle opladere til Olympus kameraer

I denne kategori finder du mange Olympus kameraopladere til forskellige modeller af Olympus enheder. De sikrer hurtig batteriopladning og reducerer snapshots og optagelsestid til et minimum. Kameraets batteri vil hurtigt komme sig tilbage til et tilfredsstillende niveau, så du mere effektivt kan gennemføre din plan og bedre udtrykke dig gennem din lidenskab. Vores opladere er kendetegnet ved deres høje kvalitet og modstandsdygtighed over for mange eksterne faktorer. Dette giver dem mulighed for at garantere en lang levetid med fuld funktionalitet.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK