Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Nokia (5)

Nokia Akkus

Sorter efter:

Hjælp zone

Hvordan vælger man et batteri til en mobiltelefon?

At vælge batteri til en mobiltelefon er en enkel og intuitiv ting. Dette kan gøres på få øjeblikke ved hjælp af følgende to metoder:
1. Specifikation af telefonmodellen Telefonmodellen kan normalt findes på enheden. Efter at have læst og indtastet modellen i butikkens søgemaskine, vises det korrekte batteri. fx iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. BatterikodeDu kan også søge efter et batteri ved at indtaste dets kode - denne findes på indersiden af batteriet. Indtast blot den relevante kode, og vores søgemaskine vil vise dig de relevante produkter! fx BM39 / BS-01/ A1457 Vi anbefaler dig også at læse guiden på vores blog: Hvordan vælger man et mobiltelefonbatteri?


At vælge batteri til en mobiltelefon er en enkel og intuitiv ting. Dette kan gøres på få...

Hvordan tjekker man batterikapaciteten i en mobiltelefon?

Batterikapaciteten er angivet direkte på batteriet. Disse oplysninger findes på indersiden af enheden. Du kan også bruge moderne applikationer, der overvåger batteristatus. Et eksempel på et sådant program er Battery Info, udviklet til Android-smartphones. Applikationen er nem at bruge, så man nemt kan tjekke oplysningerne om den aktuelle batteristatus.


Batterikapaciteten er angivet direkte på batteriet. Disse oplysninger findes på indersiden af...

Kan batterikapaciteten (mAh) være større?

Batterikapaciteten angivet i milliampere timer (mAh) kan afvige fra fabriksbatteriet. Hvis du vælger et batteri med en større kapacitet, vil din enhed have en længere levetid, og du opnår mere mobilitet og komfort!


Batterikapaciteten angivet i milliampere timer (mAh) kan afvige fra fabriksbatteriet. Hvis du...

Hvordan forlænger man mobiltelefonens batterilevetid?

Der er et par enkle metoder, der er effektive til at forlænge et batteris levetid: 1. Aflad ikke dit batteri til 0!
Det kan vores telefons batteri, kendt som batteriet, ikke lide. Så vent ikke på, at advarslen om lavt batteri vises. Når batteriniveauet falder til under 40 %, er det tilrådeligt at tilslutte telefonen til en oplader.
2. Tilslut mobiltelefonen til en oplader ofte.
Moderne lithium-ion-batterier har ingen hukommelseseffekt. Hyppig opladning har derfor en positiv effekt på deres ydeevne. Ifølge eksperterne er det bedst at nå 80-90% ladetilstand.
3. Undgå ekstreme temperaturer
Mobiltelefonbatterier minder lidt om deres brugere – de har det bedst i moderate temperaturer. At efterlade din telefon i direkte sollys eller i en varm bil kan reducere batteriets levetid dramatisk. Det er også en god idé at beskytte din telefon mod kulde.


Der er et par enkle metoder, der er effektive til at forlænge et batteris levetid: 1. Aflad ikke...
Handy Akku für Nokia 3310 3315 3330 3350 3410 3510 3510i 3520 5510 6650 6800 6810
Handy Akku BL-4C für Nokia 5100 6100 6103 6300 7200
Batteri BL-5C til Nokia 105 2700 3110 5130 6230 E50
Handy Akku BL-4U BL4U für Nokia 6600 E66 E75 ASHA 210 220 501
Green Cell ® Handy Akku BV-5TE für Nokia Microsoft Lumia 940 950
kapacitet: 1050 mAh
spænding: 3.7V
Produktkode: BP11
170,95 kr
kapacitet: 850 mAh
spænding: 3.7V
Produktkode: BP12
148,95 kr
kapacitet: 1000 mAh
spænding: 3.7V
Produktkode: BP10
140,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 1000 mAh
spænding: 3.7V
Produktkode: BP35
133,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2900 mAh
spænding: 3.85V
Produktkode: BP68
104,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Nokia ser ud til at være forsvundet fra markedet, og brugere, der har holdt deres gamle modeller, kan slutte sig til eliten med erstatningstelefoner, der kan overleve alt. Nokia 3310-batterierne ønsker hukommelse for alle brugere af denne telefon. Telefonen kunne vare en uge eller mere på en enkelt opladning, og hele telefonen var ekstremt modstandsdygtig over for mekaniske skader. Det er almindeligt accepteret, at 3310'erne ville bore et hul i jorden i stedet for at skade det. Mange mennesker Nokia telefoner og roser deres holdbarhed og batteriøkonomi. Disse er gode erstatninger for den tid, som hovedtelefonen nægter at adlyde, såvel som enheder, der bruges under vanskelige forhold, hvor svigt er let (f.eks. På byggepladsen). Vores butik tilbyder

Batterier til Nokia 3310, 6300

og andre fra Green Cell on, som ikke er ringere end deres originale dele, som i mange tilfælde ikke længere produceres. Hvis du har en gammel Nokia 3310 eller en nyere Lumia, skal du lejlighedsvis udskifte batteriet. Selvom det er effektivt, er alt formet af tidens hærværk. Hvis du holder telefonen ved opladerkablet længere og oftere forvandler en mobilenhed til en klodset mursten, der bruger det meste af sin tid på hylden.

Match batterier med Nokia

I vores tilbud finder du batterier til Nokia 3310, 3319, 6300, Lumia og mange andre. Dette bringer hurtigt dit udstyr tilbage til sit energiske niveau, idet du ved, at du har en telefon i lommen, som du kan foretage og modtage indgående opkald til enhver tid. Nokia er et symbol på kvalitet, som adskillige globale mærker har været og er baseret på. I verden har mærket en bred vifte af erklærede kunder, der værdsætter løsningerne på ældre modeller af telefoner uden at opgive behovet for en moderne (og ret skrøbelig) smartphone. Udskiftning af batterier i Nokia hjælper med at puste nyt liv i enheden. Green Cell til Nokia batterier vil være en investering, der betaler sig hurtigt på kort og lang sigt.

Batterier af høj kvalitet

Green Cell batterier, der er designet til forskellige Nokia modeller, er på ingen måde dårligere end originale dele. Green Cell - perfekt teknisk pasform og komfort, når du bruger en fuldt energieffektiv telefon. Effektive batterier til Nokia -mobiltelefoner, der Battery Empire online-butikken, er kendetegnet ved en høj håndværkskvalitet, så produkterne garanterer effektivt og problemfrit arbejde. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud . Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget for dig selv.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK