Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Tastaturer (4)

Laptop tastatur

Vælge kategorier:
Sorter efter:

Hjælp zone

Passer dette tastatur til min bærbare computer?

Når vi sammenligner dit tastatur med billederne i vores tilbud, er vi særligt opmærksomme på tastaturets længde og bredde, placeringen af monteringsbeslagene eller skruehullerne samt positionen og længden af signalstangen.


Når vi sammenligner dit tastatur med billederne i vores tilbud, er vi særligt opmærksomme på...

Er det muligt at bytte tastaturet med dig?

Vi tilbyder ikke tastaturerstatninger. Heldigvis er denne aktivitet i mange modeller af bærbare computere meget enkel. Derudover kan vi i internetguiden finde en guide, der trin for trin viser dig, hvordan du gør det. Vi kan også lave en udskiftning i enhver computerservice.


Vi tilbyder ikke tastaturerstatninger. Heldigvis er denne aktivitet i mange modeller af bærbare...

Min bærbare computer har ikke et baggrundsbelyst tastatur. Kan jeg købe et baggrundsbelyst tastatur af dig?

Tastaturbaggrundsbelysning kræver typisk et separat signalbånd, der fastgøres til den bærbare computer. Hvis din bærbare computer ikke leveres med baggrundsbelysning fra fabrikken, fungerer det baggrundsbelyste tastatur ikke med den.


Tastaturbaggrundsbelysning kræver typisk et separat signalbånd, der fastgøres til den bærbare...
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Tastaturet er et af de elementer, der er særlig tilbøjelige til at mislykkes. Tastaturer i bærbare computere vænner sig til dem over tid, nøgler fungerer ikke, og generel brugervenlighed falder. Et tastatur til en bærbar computer er ikke et tilbehør, der kan forbindes med hele enhedens levetid - før du køber et nyt. Udskiftning af et tastatur på en bærbar computer er en simpel proces, der tager et par minutter og hurtigt gendanner ordentlig komfort ved brugen af enheden og forbedrer dens overordnede funktionalitet.

Tastaturer til bærbare computere

Battery Empire tilbyder en bred vifte af Green Cell tastaturer til forskellige modeller af bærbare computere. I vores tilbud finder du tastaturer af høj kvalitet til forskellige bærbare computere, som du hurtigt kan genvinde enhedernes fulde funktionalitet med. Kraftige bærbare tastaturer fra Green Cell er en investering, der hurtigt betaler sig selv på kort og lang sigt. Tastatur er en nødvendig tilføjelse, hvis man undervurderer behovet for udskiftning, bliver enhederne mobile og anvendelige bliver klodset og problematisk. Et tastatur til en bærbar computer er en lille indsats, der giver flerdimensionelle fordele ved at give dig mulighed for at puste nyt funktionelt liv i dit udstyr. Green Cell

Laptop-tastaturer

passer perfekt til den bærbare computer, fremstilles nøjagtigt, tilbyder komfort og kommer med en 24-måneders garanti. Hvert tastatur har omhyggeligt gengivet elektronik for 100% kompatibilitet og sikkerhed.

Moderne tastatur til din bærbare computer

Green Cell bærbare tastaturer, der er beregnet til forskellige modeller af bærbare computere, er specielt udviklet til at tilpasse sig perfekt til de tekniske krav til enhederne . De tilpasser sig også hurtigt til personlige præferencer og budgetmuligheder. Et bærbar tastatur er ikke en kostbar investering, og implementeringen er en beslutning, som enhver moderne bruger hurtigt vil lykønske sig med. At genoprette udstyret til dets fulde kapacitet er resultatet af en hurtig udskiftning, der kan udføres med succes uden behov for service. I tilfælde af tastaturfejl går enheden ofte i service og forbliver der normalt længere. Uafhængig udskiftning giver dig mulighed for at blive uafhængig af ekstern hjælp og hurtigt komme tilbage til arbejde / underholdning.

Tilpasning af tastaturet til den bærbare computer

Battery Empire et bredt udvalg af Green Cell tastaturer til bærbare computere, der gør det muligt for dig at vende tilbage til en effektiv "normal" med dit udstyr. De tastaturer, vi tilbyder, er specielt udvalgt og vil helt sikkert imødekomme enhedernes og brugerens individuelle behov. De vil være en investering, der giver flerdimensionelle fordele og besparelser. Green Cell bærbare tastaturer er en kombination af ydeevne, byggekvalitet, lav fejlrate og en overkommelig pris. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud.