Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Celler 18650 

Li-Ion Panasonic Cell 18650 NCR18650PF 2900mAh
kapacitet: 2900 mAh
spænding: 3.6V
97,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare

Næsten ethvert batteri består af tilsluttede lithium-ion-celler, der lagrer den leverede energi. Imidlertid fungerer cellerne over tid. Din opladningstid er længere, og driftstiden reduceres mærkbart. Batterierne er ikke i stand til at modstå tidsforsøget igen og igen. Når lithium-ion-celler begynder at svigte, mister hele batteriet sin kapacitet, hvilket hurtigt kan påvirke funktionerne på dine enheder. I vores Battery World Shop tilbyder vi højkvalitets lithium-ion celler til selvudskiftning. Disse er helt nye celler, der er opladede og klar til brug straks efter køb. Lithium-ion-celler, der tilbydes af os, er en kombination af kvalitet, ydeevne og pris. De tilpasser sig hurtigt de unikke behov på dine forskellige enheder og hjælper dig med at skræddersy dem til den rigtige energiafdeling.

Matchende lithium-ion celler

I vores tilbud finder du lithium-ion-celler med forskellige kapaciteter fra dokumenterede producenter. På denne måde kan vores kunder være sikre på, at de celler, de køber, tilpasser sig hurtigt de individuelle behov i deres system og puster nyt liv i dem. At købe og udskifte cellerne selv er et godt alternativ til at købe et nyt batteri og sparer penge. Ændringer er ikke vanskelige at gennemføre, og takket være dem kan du nemt forbedre dine enheds energiydelse. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud. Vi er sikre på, at du hurtigt finder noget til dig. De lithium-ion-celler, vi tilbyder, vil hurtigt føje til forskellige typer hjælpeprogrammer, og udskiftning af slidte celler vil medføre et mærkbart spring i energi.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK