Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:
Vi har været i drift siden 2008, da Paweł Ochyński, grundlæggeren af vores forretning, åbnede et firma, der var engageret i rådgivning af klienter om valg af bærbare computere og service af computerudstyr. På grund af markedets efterspørgsel specialiserede vi os i begyndelsen af 2010 i distributionen af lithium-ion-teknologi, dvs. batterier til bærbare computere, kameraer, mobiltelefoner, herunder vores viden om konstruktion af bærbare computere og elektroniske enheder. Batteryempire.de-virksomheden har eksisteret siden 2013.Effekten af denne transformation er Battery Empire online-butikken, der har et klart defineret formål fra starten.
Din tilfredshed med at handle hos os. .
Hver dag arbejder vi på udviklingen af vores tilbud, som i øjeblikket inkluderer hundredvis af produkter i følgende produktserier:


Vi arbejder konstant på at forbedre effektivitet og konkurrenceevne. Vi ønsker at være den bedste partner for vores kunder, både for privatpersoner og for virksomheder. Hver dag arbejder vi på forberedelse af nye kampagner, takket være hvilke du kan drage fordel af de unikke prismuligheder. Følg os på Facebook for at holde dig opdateret. Ud over aktuelle kampagner og konkurrencer får du også adgang til en masse interessant information i vores blog Battery Empire .

Hvorfor vi?

Siden starten af vores aktivitet har vi vundet tilliden hos hundreder af tusinder af kunder, hvis antal vokser hver dag. Find ud af, hvorfor du valgte de produkter, der er tilgængelige Battery Empire
Tilfredshed med købet


Siden etableringen af vores butik har vi fokuseret på vores kunders tilfredshed med de køb, der er foretaget hos os. Denne tilgang har resulteret i fremragende anmeldelser og et upåklageligt ry, der adskiller os fra vores konkurrenter. Vi kan være stolte af hundredvis af positive kommentarer, priser og utallige priser, som vi har modtaget takket være vores tilfredse kunder.

Attraktive priser


Når vi prissætter produkterne i vores sortiment, stræber vi altid efter at vælge den bedst mulige, mens vi holder af din shoppingtilfredshed. Vi forbereder regelmæssigt forskellige kampagner, takket være hvilke de tilgængelige produkter kan købes til meget attraktive priser. Vi tilbyder professionel rådgivning

Vi rådgiver dig professionelt


Medlemmerne af vores team er ambitiøse unge mennesker, der er meget fortrolige med det udstyr, vi sælger, og vil gerne hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Hvis du har spørgsmål eller tvivl, bedes du kontakte os via telefon eller e-mail. Vores salgsrepræsentanter hjælper dig med at vælge det rigtige udstyr til dig, der imødekommer dine behov og forventninger. Vi er meget begejstrede for forslag til forbedring af driften af vores butik - enhver kommentar, uanset hvor lille, vil være ekstremt værdifuld for os.

Arbejd for mennesker med lidenskab


Ud over vores kunder tager vi os også af vores medarbejdere. Hver medarbejder i vores virksomhed bringer mange ideer og energi ind i deres arbejde. Hvis du vil dele dine lidenskaber, færdigheder og interesser med os, skal du henvende dig til vores team! Vi leder efter mennesker, der er klar til at tage nye udfordringer, og som ikke er bange for at præsentere deres egne ideer og løsninger.

Se hvem vi i øjeblikket leder efter for at blive medlem af vores team