Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

AAA-batterier (5)

AAA-batterier

Vælge type:
Sorter efter:

Hjælp zone

Hvad betyder AAA/AA på batterier?

Symbolerne AAA(R03) og AA(R6) angiver batteristørrelsen.


Symbolerne AAA(R03) og AA(R6) angiver batteristørrelsen.

Hvad er forskellen mellem alkaline, lithium og andre batterier?

Alkaliske batterier er engangsbatterier - når de er brugt op, kan de ikke genoplades. Lithium-batterier er på den anden side genopladelige batterier. Kort sagt, når de er afladet, kan de genoplades. Det betyder, at et og samme batteri kan bruges i flere år!


Alkaliske batterier er engangsbatterier - når de er brugt op, kan de ikke genoplades....
Green Cell 4x AAA HR03 950mAh Akku
Green Cell 2x AAA HR03 800mAh Akku
Green Cell 4x AAA HR03 800mAh Akku
Green Cell 2x AAA HR03 950mAh Akku
Green Cell 4x AAA HR03 800mAh Akku
kapacitet: 950 mAh
Spænding: 1.2V
Produktkode: GR03
111,95 kr
kapacitet: 800 mAh
Spænding: 1.2V
Produktkode: GR08
88,95 kr
kapacitet: 800 mAh
Spænding: 1.2V
Produktkode: GR04
103,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 950 mAh
Spænding: 1.2V
Produktkode: GR07
96,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 500 mAh
Spænding: 1.2V
Produktkode: GR20
99,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
AAA (HR3) tåbatterier, almindeligvis kendt som småfingre, er vigtige tilføjelser til driften af mange daglige enheder. AAA-batterier er en mindre version af de populære AA-batterier, hvis mangel ofte mærkes meget hurtigt. Uden ordentlige batterier er det umuligt at holde enhederne i gang, og dette skaber unødigt yderligere frustration. AAA-batterier har dog en begrænset levetid. Løsningen er at investere i genanvendelige AAA-batterier, dvs. genopladelige AAA-batterier , der giver dig mulighed for at forblive energiuafhængig i mange år fremover. Når det ene par er i brug, oplader det andet par eller venter på at blive udskiftet. Dette sparer dig for udgifterne og besværet med at købe et nyt sæt i butikken. Vores Battery World Shop giver adgang til genopladelige AAA-batterier i høj kvalitet, der hurtigt tilpasser sig behovene hos mennesker med flere enheder. AAA-batterier, der præsenteres, er dækket af garantiperioden, så vores kunder kan være sikre på, at de køber en løsning, der er koordineret og har vist sig at fungere i lang tid.

Genopladelige AAA-batterier

Vores butik fokuserer primært på kvalitet og lang batterilevetid . Med de præsenterede AAA-pinde kan du hurtigt dække energien til dine enheder. Vores butik prøver at holde det aktuelle tilbud opdateret. Takket være dette kan vores kunder være sikre på, at de får adgang til energibasen, som gør det muligt for deres enheder at arbejde længe, effektivt og sikkert.

AAA batterioplader

AAA-batteriet kan muligvis ikke bruges meget ofte, men når du løber tør for AAA-batterier, opstår der et stort problem. Der er mange husholdningsapparater på små fingre, som du ikke rigtig kan undvære. Fjernbetjeninger, ure, forskellige sensorer og selvfølgelig børnelegetøj snart stoppe med at arbejde, hvis du ikke har ekstra batterier på lager. Genopladelige AAA-batterier løser mange problemer. Du behøver ikke gå i butikken pludselig, bare tag batterierne ud af opladeren eller skuffen. AAA-batteriopladeren er dit foretrukne køb af genopladelige batterier. Her er det ikke værd at drastisk reducere omkostningerne og tilbyde selv den mindste modstand. Mange opladere er hverken i stand til at beskytte batterierne under opladningsprocessen eller garantere et optimalt strømforbrug. Opladere i vores sortiment hjælper moderne brugere med at få mest muligt ud af deres batteripakker på en sikker måde. Vores opladere behøver ikke at blive genopfyldt med magt. Det betyder, at du nemt kan oplade både et og alle fire batterier på samme tid med optimal hastighed og maksimal sikkerhed.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK