Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Einhell (2)

Batterier til Einhell trådløse skruetrækkere

Vælge kapacitet:
Sorter efter:

Hjælp zone

Wenn ich einen Ni-Cd (Nickel-Cadmium)-Akku habe, kann ich Ni-Mh (Nickel-Metall-Hydrid)-Zellen verwenden?

Derzeit gibt es keinen Verkauf von Batterien, die auf Ni-Cd-Zellen aufgebaut sind, sie werden durch Ni-Mh-Zellen ersetzt, die weniger schädlich für die Umwelt sind. Diese Zellen können austauschbar verwendet werden, so dass wir den Ni-Mh-Akku im Austausch gegen den Ni-Cd-Akku verwenden können.


Derzeit gibt es keinen Verkauf von Batterien, die auf Ni-Cd-Zellen aufgebaut sind, sie werden...

Wenn ich ein altes Ladegerät habe, wird dann das neue damit aufgeladen?

Achten Sie in diesem Fall auf die Art der in der Batterie verwendeten Zellen. Wenn Sie planen, einen Li-Ionen-Akku (Lithium-Ionen) zu kaufen und zuvor einen Akku mit Ni-Mh (Nickel-Methylhydrid) oder Ni-Cd (Nickel-Cadmium) Zellen verwendet haben, wird der neue Akku nicht von unserem Ladegerät aufgeladen und Sie müssen ein geeignetes Ladegerät kaufen.


Achten Sie in diesem Fall auf die Art der in der Batterie verwendeten Zellen. Wenn Sie planen,...
Green Cell ® Power Tool Battery for Einhell RT-CD 18/1 2Ah 18V Li-Ion
Werkzeug Akku 451327501029 für Einhell RT-CD 18/1 18V 2000mAh
kapacitet: 2Ah
spænding: 18V
Produktkode: PT77
322,95 kr
kapacitet: 2Ah
spænding: 18V
Produktkode: PT66
266,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
En skruetrækker er et primært værktøj, uden hvilket det er umuligt at udføre forskellige reparationsarbejder. At forsøge at tage sig af alt med en boremaskine er ofte kontraproduktivt, hvilket kræver, at du duplikerer dit hårde arbejde. Når skruetrækkeren begynder at fejle, er dette et signal om at se nærmere på batterierne og det genopladelige batteri. Einhell batterier er kendetegnet ved høj ydeevne, og Einhell batterier modstår effektivt test af tid og virkningerne af intensiv brug. På trods af den høje kvalitet er disse elementer ikke uforgængelige. Ved lejlighedsvis at udskifte batterier og akkumulatorer i Einhell apparater, kan du holde dem på det passende funktionsniveau og udføre arbejdet effektivt indtil slutningen. En skruetrækker er et værktøj, der skal fungere. Montering med en skrueforbindelse er ikke en opskrift på kvalitetsarbejde. Ved at udskifte batteriet og det genopladelige batteri kan du lade ny energi strømme ind i dine enheder. Battery Empire tilbyder en bred vifte af batterier og akkumulatorer til Einhell skruetrækkere, der hurtigt tilpasser sig kravene til dine enheder. Hvert produkt har en garantiperiode på 12 måneder og en returperiode på 30 dage.

Green Cell til Einhell

I Battery Empire serien finder du specielle erstatninger for Green Cell Einhell -elværktøjer. Disse er højtydende batterier og akkumulatorer, der tåler hård daglig brug og bevarer deres egenskaber og funktionalitet i lang tid efter køb. Dette gør det til en investering, der betaler sig både på kort og lang sigt og på mange niveauer. Green Cell er en miljøvenlig kvalitet, der hurtigt opfylder både kravene til enhederne og forbrugernes økonomiske muligheder. Green Cell batterier og genopladelige batterier til Einhell Electronics er en kvalitet, som du kan føle dig trygt og hurtigt. En funktionsfejl, slidt eller svigtet batteripakke kan ikke modstå en strøm af arbejde, hvilket resulterer i adskillige stilstandstider, der effektivt forstyrrer vedligeholdelsesplanen. Einhell batterierne fra Green Cell hjælper dig med at opretholde energieffektiviteten på dine skruetrækkere længere og mere effektivt.

Einhell batterier fra Green Cell

Batteriet er hjertet af en skruetrækker. Hvis denne genstand fejler, vil enheden være defekt og kan ikke udføre sine funktioner fuldt ud. Green Cell batterier, der er beregnet til Einhell enheder , hjælper dig med at vende tilbage til funktionel "normalitet", en investering, der vil betale sig i lang tid. Vores specielt udvalgte og konstant voksende sortiment er rettet mod at tilbyde vores kunder kun de bedste løsninger, der perfekt kombinerer ydelse, holdbarhed og værdi for pengene . Vi inviterer dig til at kontrollere, hvad Battery Empire har forberedt specielt til dig.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK