Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Einhell (2)

Batterier til Einhell trådløse skruetrækkere

Vælge kapacitet:
Sorter efter:

Hjælp zone

Hvis jeg har et Ni-Cd (Nikkel Cadmium) batteri, kan jeg så bruge Ni-Mh (Nikkel Metal Hydride) celler?

I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af Ni-Mh-celler, som er mindre skadelige for miljøet. Disse celler kan bruges i flæng, så vi kan bruge Ni-Mh-batteriet i bytte for Ni-Cd-batteriet.


I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af...

Hvis jeg har en gammel oplader, vil den så oplade den nye?

I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du planlægger at købe et Li-Ion (Lithium Ion) batteri og tidligere har brugt et batteri med Ni-Mh (Nikkel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nikkel Cadmium) celler, vil det nye batteri ikke være vores Oplader opladet og du skal købe en passende oplader.


I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du...

Hvor længe holder et batteri for en skruetrækker?

Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til 1000 opladningscyklusser, hvilket sikrer en lang arbejdstid på din enhed.


Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til...
Green Cell ® Power Tool Battery for Einhell RT-CD 18/1 2Ah 18V Li-Ion
Werkzeug Akku 451327501029 für Einhell RT-CD 18/1 18V 2000mAh
kapacitet: 2Ah
Spænding: 18V
Produktkode: PT77
322,95 kr
kapacitet: 2Ah
Spænding: 18V
Produktkode: PT66
266,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
En skruetrækker er et primært værktøj, uden hvilket det er umuligt at udføre forskellige reparationsarbejder. At forsøge at tage sig af alt med en boremaskine er ofte kontraproduktivt, hvilket kræver, at du duplikerer dit hårde arbejde. Når skruetrækkeren begynder at fejle, er dette et signal om at se nærmere på batterierne og det genopladelige batteri. Einhell batterier er kendetegnet ved høj ydeevne, og Einhell batterier modstår effektivt test af tid og virkningerne af intensiv brug. På trods af den høje kvalitet er disse elementer ikke uforgængelige. Ved lejlighedsvis at udskifte batterier og akkumulatorer i Einhell apparater, kan du holde dem på det passende funktionsniveau og udføre arbejdet effektivt indtil slutningen. En skruetrækker er et værktøj, der skal fungere. Montering med en skrueforbindelse er ikke en opskrift på kvalitetsarbejde. Ved at udskifte batteriet og det genopladelige batteri kan du lade ny energi strømme ind i dine enheder. Battery Empire tilbyder en bred vifte af batterier og akkumulatorer til Einhell skruetrækkere, der hurtigt tilpasser sig kravene til dine enheder. Hvert produkt har en garantiperiode på 12 måneder og en returperiode på 30 dage.

Green Cell til Einhell

I Battery Empire serien finder du specielle erstatninger for Green Cell Einhell -elværktøjer. Disse er højtydende batterier og akkumulatorer, der tåler hård daglig brug og bevarer deres egenskaber og funktionalitet i lang tid efter køb. Dette gør det til en investering, der betaler sig både på kort og lang sigt og på mange niveauer. Green Cell er en miljøvenlig kvalitet, der hurtigt opfylder både kravene til enhederne og forbrugernes økonomiske muligheder. Green Cell batterier og genopladelige batterier til Einhell Electronics er en kvalitet, som du kan føle dig trygt og hurtigt. En funktionsfejl, slidt eller svigtet batteripakke kan ikke modstå en strøm af arbejde, hvilket resulterer i adskillige stilstandstider, der effektivt forstyrrer vedligeholdelsesplanen. Einhell batterierne fra Green Cell hjælper dig med at opretholde energieffektiviteten på dine skruetrækkere længere og mere effektivt.

Einhell batterier fra Green Cell

Batteriet er hjertet af en skruetrækker. Hvis denne genstand fejler, vil enheden være defekt og kan ikke udføre sine funktioner fuldt ud. Green Cell batterier, der er beregnet til Einhell enheder , hjælper dig med at vende tilbage til funktionel "normalitet", en investering, der vil betale sig i lang tid. Vores specielt udvalgte og konstant voksende sortiment er rettet mod at tilbyde vores kunder kun de bedste løsninger, der perfekt kombinerer ydelse, holdbarhed og værdi for pengene . Vi inviterer dig til at kontrollere, hvad Battery Empire har forberedt specielt til dig.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK