Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Porter-Cable 

kapacitet: 3Ah
spænding: 18V
Produktkode: PT205
274,95 kr
kapacitet: 2Ah
spænding: 12V / 10.8V
Produktkode: PT206
200,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2Ah
spænding: 12V / 10.8V
Produktkode: PT206
200,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner

Elværktøj er de elementer, der supplerer det daglige byggeri og mindre reparationer. Hvert guldhåndtag og byggefirma er udstyret med forskellige typer elværktøj. Som et resultat af den øgede brugsintensitet er det første element, der lider, batteriet. Batterier i Porter-Cable er kendetegnet ved deres høje effektivitet, men selv er de ikke i stand til at modstå intensiv daglig brug på lang sigt. I det følgende introducerer vi dig til batterier til Porter-Cable elværktøj, der hurtigt vil puste nyt liv i dine enheder. Ved at udskifte batterierne i elværktøjet kan du få dem til at fungere igen til en lavere pris, hvilket resulterer i hurtigere og mere effektivt arbejde.

Specielt skræddersyede muligheder

Vores Battery World-butik giver adgang til en bred vifte af håndværksværktøjs batteriindstillinger, der passer både til dig og dit udstyr hurtigt. Alle batterier har en garantiperiode, så vores kunder ved, at de køber løsninger i høj kvalitet, der fungerer effektivt over lang tid.

Bedste muligheder

Vores Battery World-butik giver adgang til en bred vifte af Porter-Cable elværktøjs batteriindstillinger, der hurtigt imødekommer dine behov, præferencer og budget. Den høje kvalitet af cellerne er en garanti for, at de batterier, du har købt, tjener dig effektivt i lang tid og sikrer den rette komfort og kvaliteten af arbejdet. Vores tilbud inkluderer kun specielt udvalgte batterier til Porter-Cable elværktøj, der opfylder kravene fra moderne forbrugere. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud, vi er sikre på, at du hurtigt finder en batterivariant, der er skræddersyet til dine behov.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK