Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Porter-Cable  (1)

Vælge kapacitet:
Sorter efter:

Hjælp zone

Hvis jeg har et Ni-Cd (Nikkel Cadmium) batteri, kan jeg så bruge Ni-Mh (Nikkel Metal Hydride) celler?

I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af Ni-Mh-celler, som er mindre skadelige for miljøet. Disse celler kan bruges i flæng, så vi kan bruge Ni-Mh-batteriet i bytte for Ni-Cd-batteriet.


I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af...

Hvis jeg har en gammel oplader, vil den så oplade den nye?

I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du planlægger at købe et Li-Ion (Lithium Ion) batteri og tidligere har brugt et batteri med Ni-Mh (Nikkel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nikkel Cadmium) celler, vil det nye batteri ikke være vores Oplader opladet og du skal købe en passende oplader.


I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du...

Hvor længe holder et batteri for en skruetrækker?

Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til 1000 opladningscyklusser, hvilket sikrer en lang arbejdstid på din enhed.


Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til...
kapacitet: 3Ah
Spænding: 18V
Produktkode: PT205
274,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare

Elværktøj er de elementer, der supplerer det daglige byggeri og mindre reparationer. Hvert guldhåndtag og byggefirma er udstyret med forskellige typer elværktøj. Som et resultat af den øgede brugsintensitet er det første element, der lider, batteriet. Batterier i Porter-Cable er kendetegnet ved deres høje effektivitet, men selv er de ikke i stand til at modstå intensiv daglig brug på lang sigt. I det følgende introducerer vi dig til batterier til Porter-Cable elværktøj, der hurtigt vil puste nyt liv i dine enheder. Ved at udskifte batterierne i elværktøjet kan du få dem til at fungere igen til en lavere pris, hvilket resulterer i hurtigere og mere effektivt arbejde.

Specielt skræddersyede muligheder

Vores Battery World-butik giver adgang til en bred vifte af håndværksværktøjs batteriindstillinger, der passer både til dig og dit udstyr hurtigt. Alle batterier har en garantiperiode, så vores kunder ved, at de køber løsninger i høj kvalitet, der fungerer effektivt over lang tid.

Bedste muligheder

Vores Battery World-butik giver adgang til en bred vifte af Porter-Cable elværktøjs batteriindstillinger, der hurtigt imødekommer dine behov, præferencer og budget. Den høje kvalitet af cellerne er en garanti for, at de batterier, du har købt, tjener dig effektivt i lang tid og sikrer den rette komfort og kvaliteten af arbejdet. Vores tilbud inkluderer kun specielt udvalgte batterier til Porter-Cable elværktøj, der opfylder kravene fra moderne forbrugere. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud, vi er sikre på, at du hurtigt finder en batterivariant, der er skræddersyet til dine behov.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK