Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Sony Ericsson (1)

Sony Ericson Akku

Vælge kapacitet:
Sorter efter:

Hjælp zone

Hvordan vælger man et batteri til en mobiltelefon?

At vælge batteri til en mobiltelefon er en enkel og intuitiv ting. Dette kan gøres på få øjeblikke ved hjælp af følgende to metoder:
1. Specifikation af telefonmodellen Telefonmodellen kan normalt findes på enheden. Efter at have læst og indtastet modellen i butikkens søgemaskine, vises det korrekte batteri. fx iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. BatterikodeDu kan også søge efter et batteri ved at indtaste dets kode - denne findes på indersiden af batteriet. Indtast blot den relevante kode, og vores søgemaskine vil vise dig de relevante produkter! fx BM39 / BS-01/ A1457 Vi anbefaler dig også at læse guiden på vores blog: Hvordan vælger man et mobiltelefonbatteri?


At vælge batteri til en mobiltelefon er en enkel og intuitiv ting. Dette kan gøres på få...

Hvordan tjekker man batterikapaciteten i en mobiltelefon?

Batterikapaciteten er angivet direkte på batteriet. Disse oplysninger findes på indersiden af enheden. Du kan også bruge moderne applikationer, der overvåger batteristatus. Et eksempel på et sådant program er Battery Info, udviklet til Android-smartphones. Applikationen er nem at bruge, så man nemt kan tjekke oplysningerne om den aktuelle batteristatus.


Batterikapaciteten er angivet direkte på batteriet. Disse oplysninger findes på indersiden af...

Kan batterikapaciteten (mAh) være større?

Batterikapaciteten angivet i milliampere timer (mAh) kan afvige fra fabriksbatteriet. Hvis du vælger et batteri med en større kapacitet, vil din enhed have en længere levetid, og du opnår mere mobilitet og komfort!


Batterikapaciteten angivet i milliampere timer (mAh) kan afvige fra fabriksbatteriet. Hvis du...

Hvordan forlænger man mobiltelefonens batterilevetid?

Der er et par enkle metoder, der er effektive til at forlænge et batteris levetid: 1. Aflad ikke dit batteri til 0!
Det kan vores telefons batteri, kendt som batteriet, ikke lide. Så vent ikke på, at advarslen om lavt batteri vises. Når batteriniveauet falder til under 40 %, er det tilrådeligt at tilslutte telefonen til en oplader.
2. Tilslut mobiltelefonen til en oplader ofte.
Moderne lithium-ion-batterier har ingen hukommelseseffekt. Hyppig opladning har derfor en positiv effekt på deres ydeevne. Ifølge eksperterne er det bedst at nå 80-90% ladetilstand.
3. Undgå ekstreme temperaturer
Mobiltelefonbatterier minder lidt om deres brugere – de har det bedst i moderate temperaturer. At efterlade din telefon i direkte sollys eller i en varm bil kan reducere batteriets levetid dramatisk. Det er også en god idé at beskytte din telefon mod kulde.


Der er et par enkle metoder, der er effektive til at forlænge et batteris levetid: 1. Aflad ikke...
Batterie Green Cell ® für das Telefon Sony Xperia Z C6602 L36H L36i
kapacitet: 2330 mAh
Spænding: 3.7V
Produktkode: BP64
82,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare
Smartphone er et supplement, uden hvilket det er umuligt at fungere ordentligt i dagens computeriserede virkelighed. At forlade huset uden den velkendte vægt af en telefon i lommen er utænkeligt for en moderne person. Kraftige telefoner fra forskellige mærker konkurrerer om forbrugernes opmærksomhed. Sony Ericsson-tilbudet, der tilbyder skræddersyede løsninger til krævende brugere, skiller sig ud fra konkurrencen. På trods af al sin magt Sony springe over batteriets levetid. Over tid bliver telefonen mindre energieffektiv - den bruges trods alt snesevis af gange om dagen. En lang række applikationer, optagelse og udveksling af erfaringer fra hverdagen påvirker hurtigt batteriets levetid. Så det giver mening fra tid til anden at udskifte batteriet i Sony Ericsson-mobiltelefonen (som med andre mærker). Udskiftning af batteri kan hurtigt bringe telefonen tilbage til den energiske lodrette position og få faktisk mobilitet, og det er det, du mister mest, når batteriet begynder at svigte. Længere og længere opladningstider og den tid, telefonen skal bruge på kablet, er et dårligt syn på mobile enheder. Derudover er tanken om, hvorvidt en batteristrop holder, og om der er en let tilgængelig (og ledig) stikkontakt, hvor brugeren går hen, stadig i tankerne. Empire-batteriet tilbyder en bred vifte af Sony Ericsson Green Cell batterier, der hjælper dig med at genvinde fuld mobilitet og ydeevnen på din smartphone. Alle vores

Sony Ericsson-batterier

har 12 måneders garanti og 30 dages returperiode.

Matchende præstation

Under sin eksistens på markedet har Sony Ericsson markeret et tydeligt mærke i mobile enheders historie. Mobiltelefoner af dette mærke mister ikke popularitet, men batteri er et problem, der påvirker alle mobilenheder. Telefonen varede et par dage under fuld belastning lige fra starten. Over tid bliver ladetiderne imidlertid længere og hyppigere. I modsætning til udseendet kan batteriet i en smartphone udskiftes med succes uafhængigt. Der er ikke behov for service og ingen yderligere omkostninger. Derudover behøver du ikke skille dig fra din mobiltelefon. Hvis du lader din smartphone være i brug, behøver du ikke stole på en "on-the-fly" udveksling. Typisk kan udstyret bruge et par til flere dage på at vente på den nødvendige del. En uafhængig udveksling eliminerer dette problem. Sony Ericsson Green Cell batterier er en kombination af kvalitet, ydeevne og en overkommelig pris. Dette gør det til en investering, der hurtigt betaler sig selv på kort og lang sigt . Hoppet i energi kan hurtigt mærkes, og brugeren bliver virkelig mobil igen.

Green Cell batterier af høj kvalitet

Vores Battery Empire Store tilbyder en bred vifte af batterier til Sony Ericsson Green-telefoner. De er en perfekt efterligning af originalerne og vil vise sig at være et godt alternativ i mange Ericsson-modeller. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud. Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget for dig selv.