Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Sony Ericson Akku

kapacitet
  • Vis mere
spænding
  • Vis mere
Celletype
  • Vis mere
Batterie Green Cell ® für das Telefon Sony Xperia Z1 C6902 C6903
Batterie Green Cell ® für das Telefon Sony Xperia Z C6602 L36H L36i
Akku LIS1574ERPC für Sony Xperia E4 E4G Z2 Compact Mini
kapacitet: 3000 mAh
spænding: 3.8V
Produktkode: BP59
112,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2330 mAh
spænding: 3.7V
Produktkode: BP64
82,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2300 mAh
spænding: 3.8V
Produktkode: BP101
112,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Smartphone er et supplement, uden hvilket det er umuligt at fungere ordentligt i dagens computeriserede virkelighed. At forlade huset uden den velkendte vægt af en telefon i lommen er utænkeligt for en moderne person. Kraftige telefoner fra forskellige mærker konkurrerer om forbrugernes opmærksomhed. Sony Ericsson-tilbudet, der tilbyder skræddersyede løsninger til krævende brugere, skiller sig ud fra konkurrencen. På trods af al sin magt Sony springe over batteriets levetid. Over tid bliver telefonen mindre energieffektiv - den bruges trods alt snesevis af gange om dagen. En lang række applikationer, optagelse og udveksling af erfaringer fra hverdagen påvirker hurtigt batteriets levetid. Så det giver mening fra tid til anden at udskifte batteriet i Sony Ericsson-mobiltelefonen (som med andre mærker). Udskiftning af batteri kan hurtigt bringe telefonen tilbage til den energiske lodrette position og få faktisk mobilitet, og det er det, du mister mest, når batteriet begynder at svigte. Længere og længere opladningstider og den tid, telefonen skal bruge på kablet, er et dårligt syn på mobile enheder. Derudover er tanken om, hvorvidt en batteristrop holder, og om der er en let tilgængelig (og ledig) stikkontakt, hvor brugeren går hen, stadig i tankerne. Empire-batteriet tilbyder en bred vifte af Sony Ericsson Green Cell batterier, der hjælper dig med at genvinde fuld mobilitet og ydeevnen på din smartphone. Alle vores

Sony Ericsson-batterier

har 12 måneders garanti og 30 dages returperiode.

Matchende præstation

Under sin eksistens på markedet har Sony Ericsson markeret et tydeligt mærke i mobile enheders historie. Mobiltelefoner af dette mærke mister ikke popularitet, men batteri er et problem, der påvirker alle mobilenheder. Telefonen varede et par dage under fuld belastning lige fra starten. Over tid bliver ladetiderne imidlertid længere og hyppigere. I modsætning til udseendet kan batteriet i en smartphone udskiftes med succes uafhængigt. Der er ikke behov for service og ingen yderligere omkostninger. Derudover behøver du ikke skille dig fra din mobiltelefon. Hvis du lader din smartphone være i brug, behøver du ikke stole på en "on-the-fly" udveksling. Typisk kan udstyret bruge et par til flere dage på at vente på den nødvendige del. En uafhængig udveksling eliminerer dette problem. Sony Ericsson Green Cell batterier er en kombination af kvalitet, ydeevne og en overkommelig pris. Dette gør det til en investering, der hurtigt betaler sig selv på kort og lang sigt . Hoppet i energi kan hurtigt mærkes, og brugeren bliver virkelig mobil igen.

Green Cell batterier af høj kvalitet

Vores Battery Empire Store tilbyder en bred vifte af batterier til Sony Ericsson Green-telefoner. De er en perfekt efterligning af originalerne og vil vise sig at være et godt alternativ i mange Ericsson-modeller. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud. Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget for dig selv.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK