Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Fujifilm kamera batteri

kapacitet: 950 mAh
spænding: 7.4V
Produktkode: CB46
126,95 kr
kapacitet: 750 mAh
spænding: 3.7V
Produktkode: CB50
118,95 kr
kapacitet: 750 mAh
spænding: 3.7V
Produktkode: CB60
118,95 kr
kapacitet: 1640 mAh
spænding: 3.7V
Produktkode: CB80
114,95 kr
kapacitet: 700 mAh
spænding: 3.7V
Produktkode: CB68
111,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 1640 mAh
spænding: 3.7V
Produktkode: CB80
88,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Et kamerabatteri er en nødvendighed, uden hvilken enheden ikke kan fungere. Ethvert batteri, selv det bedste, varer længe. I dag bliver kameraer mere og mere populære. At fange de vigtige og smukke øjeblikke i dit liv med et kamera giver dig mulighed for at fange dem i en klarere og bedre kvalitet end at "slå" din mobiltelefon. Batterierne kører hurtigere på grund af den øgede brugsfrekvens. Resultatet er længere perioder i opladeren og kortere perioder på en effektiv måde. At blive ubehageligt overrasket over den mørke skærm i dit kamera er ikke et perspektiv, der giver dig et positivt indtryk - især når du er væk. Fujifilm er et kameramærke, der i stigende grad bliver valgt af moderne brugere. Selv Fujifilm udnyttes over tid. Lejlighedsvis udskiftning af batterier er en måde til hurtigt at bringe ny energi ind i dit udstyr og opretholde den komfort, du er vant til. Vores Battery Empire Store tilbyder et stort udvalg af batterier til Fujifilm kameraer, der hurtigt tilpasser sig enhedens og ejerens individuelle behov. På hver præsenteret

Fujifilm batteri

der er 12 måneders garanti. Det betyder, at vores kunder kan være sikre på, at de modtager gennemprøvede, højkvalitets og langvarige løsninger.

Egnede batterier til Fujifilm kameraet

Fujifilm er et brand, der har givet sine kunder adgang til teknologiløsninger af høj kvalitet i årevis. Brandkameraerne er en kombination af kvalitet, ydeevne, effektivitet og værdi for pengene . På trods af den høje energieffektivitet bruges kamerabatterier uundgåeligt - især når enhederne bruges intensivt. Hvis du udskifter batteriet med et nyt, får dit kamera liv og udnytter dets potentiale bedre. Så du behøver ikke nervøst at se på energibjælken efter hvert foto. Battery Empire har mange kraftfulde muligheder for forskellige modeller af Fujifilm kameraer. De gør det muligt for dig at bringe enheden tilbage i den rigtige energiske position og bruge dens funktioner bedre (længere). At købe et nyt kamerabatteri er en investering, der hurtigt betaler sig selv på kort og lang sigt. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud. Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget for dig selv.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK