Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Fujifilm (6)

Fujifilm kamera batteri

Sorter efter:

Hjælp zone

Hvordan vælger man et batteri til et kamera?

For at vælge et kompatibelt batteri til et kamera, skal man tjekke modellen af det originale batteri. Hvor kan du finde disse oplysninger? På navneskiltet, som er placeret direkte på produktet.


For at vælge et kompatibelt batteri til et kamera, skal man tjekke modellen af det originale...

Udskiftning af batteri i et kamera

Når du har købt et nyt batteri, er der kun tilbage at begynde at bruge det. Udskiftning af et batteri er ikke svært og i de fleste tilfælde kan du gøre det selv - hvis du har problemer kan du altid henvise til youtube-guiderne.


Når du har købt et nyt batteri, er der kun tilbage at begynde at bruge det. Udskiftning af et...

Kan batterikapaciteten (mAh) være større?

Batterikapaciteten (mAh) kan være større end det originale batteri. Bemærk venligst, at jo større batteri, jo længere levetid har din enhed.


Batterikapaciteten (mAh) kan være større end det originale batteri. Bemærk venligst, at jo større...
kapacitet: 950 mAh
Spænding: 7.4V
Produktkode: CB46
148,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 750 mAh
Spænding: 3.7V
Produktkode: CB50
141,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 750 mAh
Spænding: 3.7V
Produktkode: CB60
118,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 700 mAh
Spænding: 3.7V
Produktkode: CB68
126,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 1640 mAh
Spænding: 3.7V
Produktkode: CB80
141,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 1640 mAh
Spænding: 3.7V
Produktkode: CB80
88,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Et kamerabatteri er en nødvendighed, uden hvilken enheden ikke kan fungere. Ethvert batteri, selv det bedste, varer længe. I dag bliver kameraer mere og mere populære. At fange de vigtige og smukke øjeblikke i dit liv med et kamera giver dig mulighed for at fange dem i en klarere og bedre kvalitet end at "slå" din mobiltelefon. Batterierne kører hurtigere på grund af den øgede brugsfrekvens. Resultatet er længere perioder i opladeren og kortere perioder på en effektiv måde. At blive ubehageligt overrasket over den mørke skærm i dit kamera er ikke et perspektiv, der giver dig et positivt indtryk - især når du er væk. Fujifilm er et kameramærke, der i stigende grad bliver valgt af moderne brugere. Selv Fujifilm udnyttes over tid. Lejlighedsvis udskiftning af batterier er en måde til hurtigt at bringe ny energi ind i dit udstyr og opretholde den komfort, du er vant til. Vores Battery Empire Store tilbyder et stort udvalg af batterier til Fujifilm kameraer, der hurtigt tilpasser sig enhedens og ejerens individuelle behov. På hver præsenteret

Fujifilm batteri

der er 12 måneders garanti. Det betyder, at vores kunder kan være sikre på, at de modtager gennemprøvede, højkvalitets og langvarige løsninger.

Egnede batterier til Fujifilm kameraet

Fujifilm er et brand, der har givet sine kunder adgang til teknologiløsninger af høj kvalitet i årevis. Brandkameraerne er en kombination af kvalitet, ydeevne, effektivitet og værdi for pengene . På trods af den høje energieffektivitet bruges kamerabatterier uundgåeligt - især når enhederne bruges intensivt. Hvis du udskifter batteriet med et nyt, får dit kamera liv og udnytter dets potentiale bedre. Så du behøver ikke nervøst at se på energibjælken efter hvert foto. Battery Empire har mange kraftfulde muligheder for forskellige modeller af Fujifilm kameraer. De gør det muligt for dig at bringe enheden tilbage i den rigtige energiske position og bruge dens funktioner bedre (længere). At købe et nyt kamerabatteri er en investering, der hurtigt betaler sig selv på kort og lang sigt. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud. Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget for dig selv.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK