Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Kärcher (2)

Karcher støvsugerbatteri

Vælge kapacitet:
Sorter efter:

Hjælp zone

Hvordan vælger man et batteri til en støvsuger?

Du kan finde det rigtige batteri ved at indtaste støvsugerens model eller navnet på det originale batteri i vores søgemaskine. Det er meget vigtigt at sammenligne spændingen på det nye batteri med det originale batteri – hvis disse parametre stemmer overens, kan du købe et batteri.


Du kan finde det rigtige batteri ved at indtaste støvsugerens model eller navnet på det originale...

Hvordan tjekker man batterikapaciteten i en støvsuger?

Batterikapaciteten er angivet i milliampere timer (MaH). Oplysninger om batterikapacitet er lette at finde - det er på selve batteriet såvel som i enhedens specifikationer. Denne information hjælper dig med at vælge det rigtige batteri – hvis du ønsker, at din støvsuger holder længere, så vælg en enhed med større kapacitet!


Batterikapaciteten er angivet i milliampere timer (MaH). Oplysninger om batterikapacitet er lette...

Kan batterikapaciteten (mAh) være større?

Når du vælger et nyt batteri, er der ingen grund til at overveje kapaciteten af den originale model. Der er ingen kontraindikationer, hvis det nye batteri er større end fabriksbatteriet. Jo større batteri, jo længere er en enheds driftstid.


Når du vælger et nyt batteri, er der ingen grund til at overveje kapaciteten af den originale...

Udskiftning af batteri i støvsugeren

Placeringen og monteringen af batterierne kan være meget forskellig for de forskellige støvsugermodeller. For at udskifte batteriet uden problemer, anbefaler vi, at du går til et autoriseret servicecenter. Ved udskiftning af et batteri kan den betjeningsvejledning, der følger med hver enkelt støvsuger, også hjælpe - takket være dette kan du selv udføre udskiftningen.


Placeringen og monteringen af batterierne kan være meget forskellig for de forskellige...
Green Cell ® Staubsauger Akku für Karcher K50 K55 K85
Werkzeug Akku 2.633-123.0 für Kärcher WV5 Plus 3.7V 2.5Ah
kapacitet: 3Ah
Spænding: 4.8V
Produktkode: PT74
194,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2.5Ah
Spænding: 3.7V
Produktkode: PT50
155,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner

Batterier til trådløse støvsugere har prioritet, hvis enheden bliver sundhedsskadelig, bruger mere tid på ladestationen eller på kablet, og batteriets levetid reduceres betydeligt. Lejlighedsvis udskiftning af batteriet i din enhed er nødvendig. Efter et års brug bliver den lavere energieffektivitet mærkbar. Som et resultat begynder støvsugeren langsomt at miste sin funktionalitet. Ved at udskifte batteriet med en trådløs støvsuger kan du hurtigt puste nyt liv i dit system og forlænge dets levetid. Karcher er et brand, der tilbyder trådløse støvsugere af høj kvalitet, der hurtigt imødekommer moderne kunders forventninger og reelle behov. Karcher støvsugerbatterier er en investering, der betaler sig på kort og lang sigt. Vores Battery Empire butik giver adgang til en lang række batterimuligheder til Karcher støvsugere. De tilpasser sig hurtigt de individuelle behov hos brugeren og enhederne. Alle Karcher støvsugerbatterier leveres med 12 måneders garanti. Det betyder, at vores kunder ved, at de køber komponenter af højeste kvalitet.

Egnede batterier til Karcher støvsugere

Karcher er en stærk rengøringsmiddel, men selvom det gør det, bliver det meget bedre over tid. Udskiftning af batteriet i en trådløs støvsuger forlænger din levetid, øger din daglige produktivitet og opretholder den daglige bekvemmelighed, du er vant til. Udvekslingsprocessen tager kun få minutter - der kræves ingen garanti eller serviceopkald. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud, vi er sikre på, at du hurtigt finder noget til dig selv.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK