Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Karcher støvsugerbatteri

Green Cell ® Staubsauger Akku für Karcher K50 K55 K85
Werkzeug Akku 2.633-123.0 für Kärcher WV5 Plus 3.7V 2.5Ah
Green Cell ® Vacuum Cleaner Battery for Karcher BV 5/1 Bp Karcher T 9/1 Bp 25.2 V 4.5Ah
Green Cell ® Staubsauger Akku für Karcher EB 30/1 Electric Broom 7.2V 1500mAh
Green Cell ® Staubsauger Akku für Karcher KM 35/5 C 1.5 Ah 18V
kapacitet: 3Ah
spænding: 4.8V
Produktkode: PT74
194,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2.5Ah
spænding: 3.7V
Produktkode: PT50
155,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 4.5Ah
spænding: 25.2V
Produktkode: PT82
449,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 1.5Ah
spænding: 7.2V
Produktkode: PT80
269,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 1.5Ah
spænding: 18V
Produktkode: PT81
337,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner

Batterier til trådløse støvsugere har prioritet, hvis enheden bliver sundhedsskadelig, bruger mere tid på ladestationen eller på kablet, og batteriets levetid reduceres betydeligt. Lejlighedsvis udskiftning af batteriet i din enhed er nødvendig. Efter et års brug bliver den lavere energieffektivitet mærkbar. Som et resultat begynder støvsugeren langsomt at miste sin funktionalitet. Ved at udskifte batteriet med en trådløs støvsuger kan du hurtigt puste nyt liv i dit system og forlænge dets levetid. Karcher er et brand, der tilbyder trådløse støvsugere af høj kvalitet, der hurtigt imødekommer moderne kunders forventninger og reelle behov. Karcher støvsugerbatterier er en investering, der betaler sig på kort og lang sigt. Vores Battery Empire butik giver adgang til en lang række batterimuligheder til Karcher støvsugere. De tilpasser sig hurtigt de individuelle behov hos brugeren og enhederne. Alle Karcher støvsugerbatterier leveres med 12 måneders garanti. Det betyder, at vores kunder ved, at de køber komponenter af højeste kvalitet.

Egnede batterier til Karcher støvsugere

Karcher er en stærk rengøringsmiddel, men selvom det gør det, bliver det meget bedre over tid. Udskiftning af batteriet i en trådløs støvsuger forlænger din levetid, øger din daglige produktivitet og opretholder den daglige bekvemmelighed, du er vant til. Udvekslingsprocessen tager kun få minutter - der kræves ingen garanti eller serviceopkald. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud, vi er sikre på, at du hurtigt finder noget til dig selv.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK