Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Apple (16)

iPhone-batteri

Hjælp zone

Hvordan vælger man et batteri til en mobiltelefon?

At vælge batteri til en mobiltelefon er en enkel og intuitiv ting. Dette kan gøres på få øjeblikke ved hjælp af følgende to metoder:
1. Specifikation af telefonmodellen Telefonmodellen kan normalt findes på enheden. Efter at have læst og indtastet modellen i butikkens søgemaskine, vises det korrekte batteri. fx iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. BatterikodeDu kan også søge efter et batteri ved at indtaste dets kode - denne findes på indersiden af batteriet. Indtast blot den relevante kode, og vores søgemaskine vil vise dig de relevante produkter! fx BM39 / BS-01/ A1457 Vi anbefaler dig også at læse guiden på vores blog: Hvordan vælger man et mobiltelefonbatteri?


At vælge batteri til en mobiltelefon er en enkel og intuitiv ting. Dette kan gøres på få...

Hvordan tjekker man batterikapaciteten i en mobiltelefon?

Batterikapaciteten er angivet direkte på batteriet. Disse oplysninger findes på indersiden af enheden. Du kan også bruge moderne applikationer, der overvåger batteristatus. Et eksempel på et sådant program er Battery Info, udviklet til Android-smartphones. Applikationen er nem at bruge, så man nemt kan tjekke oplysningerne om den aktuelle batteristatus.


Batterikapaciteten er angivet direkte på batteriet. Disse oplysninger findes på indersiden af...

Kan batterikapaciteten (mAh) være større?

Batterikapaciteten angivet i milliampere timer (mAh) kan afvige fra fabriksbatteriet. Hvis du vælger et batteri med en større kapacitet, vil din enhed have en længere levetid, og du opnår mere mobilitet og komfort!


Batterikapaciteten angivet i milliampere timer (mAh) kan afvige fra fabriksbatteriet. Hvis du...

Hvordan forlænger man mobiltelefonens batterilevetid?

Der er et par enkle metoder, der er effektive til at forlænge et batteris levetid: 1. Aflad ikke dit batteri til 0!
Det kan vores telefons batteri, kendt som batteriet, ikke lide. Så vent ikke på, at advarslen om lavt batteri vises. Når batteriniveauet falder til under 40 %, er det tilrådeligt at tilslutte telefonen til en oplader.
2. Tilslut mobiltelefonen til en oplader ofte.
Moderne lithium-ion-batterier har ingen hukommelseseffekt. Hyppig opladning har derfor en positiv effekt på deres ydeevne. Ifølge eksperterne er det bedst at nå 80-90% ladetilstand.
3. Undgå ekstreme temperaturer
Mobiltelefonbatterier minder lidt om deres brugere – de har det bedst i moderate temperaturer. At efterlade din telefon i direkte sollys eller i en varm bil kan reducere batteriets levetid dramatisk. Det er også en god idé at beskytte din telefon mod kulde.


Der er et par enkle metoder, der er effektive til at forlænge et batteris levetid: 1. Aflad ikke...
Hand Akku für IPHONE 5S APPLE
Hand Akku für IPHONE 6 APPLE 1810 mAh 3.82V
Green Cell A2101 Akku für Apple iPhone XS Max + Toolkit
Hand Akku für IPHONE 6 PLUS APPLE
Hand Akku für IPHONE 6S APPLE
Hand Akku für IPHONE 6S PLUS APPLE 2750mAh 3.8V
Batterie Green Cell ® für das Telefon Apple iPhone SE
Batterie Green Cell ® für das Telefon Apple iPhone 7 1960mAh 3.8V
Green Cell ® Hand Akku für Apple iPhone 7 Plus 2900mAh 3.82V
Green Cell ® mobiltelefonbatteri A1687 til Apple iPhone 6 Plus
Bateria Green Cell do Telefonu Apple iPhone 6S Plus 2750mAh 3.8V
Akku A1864 für Apple iPhone 8 Plus
Akku A1863 für Apple iPhone 8
Akku A1865 für Apple iPhone X
Green Cell A2105 Akku für Apple iPhone XR + Toolkit
Green Cell A2097 Akku für Apple iPhone XS + Toolkit
spænding: 3.8V
Produktkode: BP31
185,95 kr
kapacitet: 1800 mAh
spænding: 3.82V
Produktkode: BP40+BP61
178,95 kr
kapacitet: 3174 mAh
spænding: 3.8V
Produktkode: BP142+BP61
260,95 kr
kapacitet: 2915 mAh
spænding: 3.82V
Produktkode: BP41
119,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 1715 mAh
spænding: 3.82V
Produktkode: BP42
193,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2750 mAh
spænding: 3.8V
Produktkode: BP43
193,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 1620 mAh
spænding: 3.8V
Produktkode: BP51+BP61
195,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 1960 mAh
spænding: 3.8V
Produktkode: BP52+BP61
230,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2900 mAh
spænding: 3.82V
Produktkode: BP67
178,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2900 mAh
spænding: 3.82V
Produktkode: BP41
119,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2750 mAh
spænding: 3.8V
Produktkode: BP43+BP61
193,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2690 mAh
spænding: 3.82V
Produktkode: BP109+BP61
191,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 1820 mAh
spænding: 3.82V
Produktkode: BP110+BP61
kapacitet: 2716 mAh
spænding: 3.8V
Produktkode: BP111+BP61
222,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2942 mAh
spænding: 3.8V
Produktkode: BP140+BP61
252,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2658 mAh
spænding: 3.8V
Produktkode: BP141+BP61
267,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner

Green Cell udskiftning iPhone batteri er en garanti for kvalitet

IPhone er kommet ind i forbrugerbevidsthed som ingen anden mobiltelefon. Alt dette gennem det karakteristiske, minimalistiske design, et andet operativsystem og et helt økosystem, der forbinder enhederne med Apple logoet. Apple har sat tendenser på smartphone-markedet siden den første iPhone i 2007.

Iphone-batteriet adskiller sig heller ikke fra telefonens generelle kvalitet. Lithium-ion-batteriet i iPhone-telefoner kan vare rigtig lang tid. På grund af dette er det ikke overraskende, at andre mærker forsøger at indhente den amerikanske kæmpe i denne henseende.

I mange modeller, såsom iPhone X, er kapaciteten på Apple Iphone-batteriet virkelig imponerende. Ved korrekt brug kan vi glemme opladeren det meste af dagen - i det mindste i de første par måneders brug.

Batterikapaciteten på iPhone 8 muliggør ca. 500 cyklusser. De fleste modeller på denne smartphone har lignende egenskaber. Imidlertid udsættes den mobile enhed ofte for ekstreme forhold, hvorfor Iphone 6s batteri før eller senere ikke holder trit med dig.

Så hvis du føler, at iPhone 6S-batterikapaciteten forværres dramatisk, skal du tjekke Green Cell sortiment af udskiftningsbatterier. Dette er reservedele af høj kvalitet, der leverer frisk energi direkte fra produktionslinjen.

Udskiftningsbatteri eller original?

For et stykke tid siden, da dit iPhone 6-batteri ikke var originalt, måtte du forvente, at enhedens garanti blev ugyldig. Kunder, der ønskede at købe et originalt batteri til Iphone 6, kunne blive offer for uretfærdige sælgere, der lovede nye og originale batterier. Ofte førte dette ikke kun til køb af et Iphone 6s-batteri af dårlig kvalitet fra et ukendt mærke, men også et batteri med en ufuldstændig levetid. I dag kan du dog sikkert købe ethvert mærke af 6S batteri uden at miste din garanti. Derfor er det ikke umagen værd at stole på midlertidige midler.

Når du Green Cell , kan du være sikker på at du køber et solidt udskiftningsbatteri, der ikke adskiller sig i kvalitet fra Apple produkter. Hvis dit batteri til iPhone 7 kræver en ændring, skal du vide, at batterikapaciteten på iPhone 7 har nøjagtigt de værdier, der er angivet i vores onlinebutik. Så du kan nemt skifte Iphone 7-batteri .

Du skal også bemærke, at ved at udskifte Iphone 6 Plus-batteriet selv i stedet for hele enheden, reducerer du mængden af elektrisk affald. Fra år til år udgør de en stadig større trussel mod vores planet.Du kan returnere det gamle Iphone 6s Plus-batteri i nogen af vores stationære butikker. Vi tager os af genbrug, og de gendannede dele er i det næste aftagelige Iphone 6s batteri.

Batteriskift ikke kun i drift

I vores butik finder du batterier til mange modeller af Apple smartphones, såsom Iphone 7 Plus-batteriet eller Iphone 4-batteriet. Det er vigtigt, at når du bestiller et erstatningsbatteri, f.eks. IPhone 6S-batteriet, leveres det sammen med værktøjerne. Dette sæt gør det muligt at åbne etuiet uafhængigt, og Iphone 6s-batteriet kan udskiftes med et nyt. I modsætning til hvad der ser ud, er dette en simpel proces, der ikke kræver specialsupport eller viden om enhedernes struktur. Derfor sparer du også penge. Hvis du har brug for at skifte batteri til Iphone 6s, skal du bare se en guide på YouTube.

Hvis du er i tvivl om at skifte iPhone 6S batteri, er vi her for at hjælpe. Vi vil gøre vores bedste for at give dig passende instruktioner, og vi vil sikre, at hele processen er hurtig og problemfri.

Du kan finde batterier til størstedelen af Apple -mobiltelefoner i vores butik. Her kan du finde iPhone SE-batteriet eller iPhone 6-batteriet samt udskiftningsbatterier til ældre modeller som iPhone 5 og 5s.

Hvad vinder du ved at vælge Green Cell ?

Lad os sige, at du har en flerårig iPhone 6. Denne model aflades hurtigere efter et stykke tid og fungerer derfor også langsommere. Efter at der er registreret et svagere batteri, reducerer systemet automatisk processorens klokkehastighed og mobiltelefonens hukommelse. Efter at have udskiftet batteriet i iPhone 6 med et Green Cell batteri, bliver din iPhone betydeligt hurtigere, og batteriet har en meget større kapacitet. Dette betyder, at du kun kan give din iPhone et nyt liv til en pris af kun flere euro.

Green Cell batterier tilbyder også en række sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte din mobiltelefon og batteri mod skader. Disse systemer giver blandt andet beskyttelse mod overopladning og dyb afladning, som er farlige for batteriet. Passende termisk beskyttelse sikrer, at batteriet fungerer i et sikkert temperaturområde.

I tilfælde af at dit iPhone 7-batteri ikke lever op til forventningerne, har du 30 dage til at returnere ordren og en 12-måneders garanti på batteriet.


Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK