Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

AEG (2)

AEG Staubsauger Akku

Vælge kapacitet:
Sorter efter:

Hjælp zone

Hvordan vælger man et batteri til en støvsuger?

Du kan finde det rigtige batteri ved at indtaste støvsugerens model eller navnet på det originale batteri i vores søgemaskine. Det er meget vigtigt at sammenligne spændingen på det nye batteri med det originale batteri – hvis disse parametre stemmer overens, kan du købe et batteri.


Du kan finde det rigtige batteri ved at indtaste støvsugerens model eller navnet på det originale...

Hvordan tjekker man batterikapaciteten i en støvsuger?

Batterikapaciteten er angivet i milliampere timer (MaH). Oplysninger om batterikapacitet er lette at finde - det er på selve batteriet såvel som i enhedens specifikationer. Denne information hjælper dig med at vælge det rigtige batteri – hvis du ønsker, at din støvsuger holder længere, så vælg en enhed med større kapacitet!


Batterikapaciteten er angivet i milliampere timer (MaH). Oplysninger om batterikapacitet er lette...

Kan batterikapaciteten (mAh) være større?

Når du vælger et nyt batteri, er der ingen grund til at overveje kapaciteten af den originale model. Der er ingen kontraindikationer, hvis det nye batteri er større end fabriksbatteriet. Jo større batteri, jo længere er en enheds driftstid.


Når du vælger et nyt batteri, er der ingen grund til at overveje kapaciteten af den originale...

Udskiftning af batteri i støvsugeren

Placeringen og monteringen af batterierne kan være meget forskellig for de forskellige støvsugermodeller. For at udskifte batteriet uden problemer, anbefaler vi, at du går til et autoriseret servicecenter. Ved udskiftning af et batteri kan den betjeningsvejledning, der følger med hver enkelt støvsuger, også hjælpe - takket være dette kan du selv udføre udskiftningen.


Placeringen og monteringen af batterierne kan være meget forskellig for de forskellige...
Green Cell ® batteripakke (2Ah 3.6V) Type141 til AEG Electrolux Junior 2.0
Green Cell ® batteripakke (3Ah 3.6V) 520104 til AEG Junior 3000
kapacitet: 2Ah
Spænding: 3.6V
Produktkode: PT156
187,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3Ah
Spænding: 3.6V
Produktkode: PT157
164,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Trådløse støvsugere er en bekvemmelighed, du føler hver dag. Batterier og akkumulatorer til trådløse støvsugere er en vigtig tilføjelse for at opretholde denne bekvemmelighed. En trådløs støvsuger er i stand til at modstå en enkelt opladning i længere tid. Du skal dog huske på, at ydeevnen forringes over tid. Årsagen til dette er et simpelt batteri, som enhver anden kompressor, der kører. Ved lejlighedsvis at udskifte batteriet eller det genopladelige batteri kan du holde enheden på et optimalt energiniveau og ikke vente ved stikkontakten, indtil enheden er opladet for at rengøre den. AEG støvsugerbatterier af høj kvalitet giver dig mulighed for hurtigt at puste nyt liv i dine enheder og vende tilbage til normale energiniveauer. Vores Battery Empire Shop tilbyder en bred vifte af batterimuligheder til AEG støvsugere, der hurtigt imødekommer både individuelle og tekniske krav til dit udstyr. Til alle

AEG støvsugerbatterier

der er 12 måneders garanti. Takket være dette kan vores kunder være sikre på, at de køber løsninger af højeste kvalitet, der gør det muligt for deres udstyr at vare længere.

Egnede batterier til AEG støvsugere

AEG støvsugere er en kvalitet i sig selv, og hvert år henvender flere og mere moderne kunder sig til dem for en kombination af kvalitet, ydeevne og værdi for pengene . I vores tilbud finder du mange batterier til AEG støvsugere, der muliggør en fast energiforsyning til dine enheder. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud. Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget for dig selv.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK