Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

AEG (2)

AEG Staubsauger Akku

Vælge kapacitet:
Sorter efter:
Green Cell ® batteripakke (2Ah 3.6V) Type141 til AEG Electrolux Junior 2.0
Green Cell ® batteripakke (3Ah 3.6V) 520104 til AEG Junior 3000
kapacitet: 2Ah
spænding: 3.6V
Produktkode: PT156
187,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3Ah
spænding: 3.6V
Produktkode: PT157
164,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Trådløse støvsugere er en bekvemmelighed, du føler hver dag. Batterier og akkumulatorer til trådløse støvsugere er en vigtig tilføjelse for at opretholde denne bekvemmelighed. En trådløs støvsuger er i stand til at modstå en enkelt opladning i længere tid. Du skal dog huske på, at ydeevnen forringes over tid. Årsagen til dette er et simpelt batteri, som enhver anden kompressor, der kører. Ved lejlighedsvis at udskifte batteriet eller det genopladelige batteri kan du holde enheden på et optimalt energiniveau og ikke vente ved stikkontakten, indtil enheden er opladet for at rengøre den. AEG støvsugerbatterier af høj kvalitet giver dig mulighed for hurtigt at puste nyt liv i dine enheder og vende tilbage til normale energiniveauer. Vores Battery Empire Shop tilbyder en bred vifte af batterimuligheder til AEG støvsugere, der hurtigt imødekommer både individuelle og tekniske krav til dit udstyr. Til alle

AEG støvsugerbatterier

der er 12 måneders garanti. Takket være dette kan vores kunder være sikre på, at de køber løsninger af højeste kvalitet, der gør det muligt for deres udstyr at vare længere.

Egnede batterier til AEG støvsugere

AEG støvsugere er en kvalitet i sig selv, og hvert år henvender flere og mere moderne kunder sig til dem for en kombination af kvalitet, ydeevne og værdi for pengene . I vores tilbud finder du mange batterier til AEG støvsugere, der muliggør en fast energiforsyning til dine enheder. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud. Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget for dig selv.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK