Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Andre (1)

Batterier til andre trådløse skruetrækkere

Vælge kapacitet:
Sorter efter:

Hjælp zone

Hvis jeg har et Ni-Cd (Nikkel Cadmium) batteri, kan jeg så bruge Ni-Mh (Nikkel Metal Hydride) celler?

I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af Ni-Mh-celler, som er mindre skadelige for miljøet. Disse celler kan bruges i flæng, så vi kan bruge Ni-Mh-batteriet i bytte for Ni-Cd-batteriet.


I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af...

Hvis jeg har en gammel oplader, vil den så oplade den nye?

I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du planlægger at købe et Li-Ion (Lithium Ion) batteri og tidligere har brugt et batteri med Ni-Mh (Nikkel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nikkel Cadmium) celler, vil det nye batteri ikke være vores Oplader opladet og du skal købe en passende oplader.


I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du...

Hvor længe holder et batteri for en skruetrækker?

Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til 1000 opladningscyklusser, hvilket sikrer en lang arbejdstid på din enhed.


Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til...
Green Cell ® Akku 7420096 Power Pack 3 für Werkzeug Wolf-Garten GT 815 GTB 815 HSA 45 V
kapacitet: 2Ah
Spænding: 18V
Produktkode: PT198
266,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare

Elværktøj er en bred vifte af enheder, der er i stand til at fremskynde renoverings- og byggearbejde betydeligt. Uden mange af dem vil arbejdet ikke udvikle sig, hvilket ofte resulterer i kostbar nedetid og forsinkelser. Takket være deres store batterikapacitet er elværktøjerne nemme at bruge og sikrer, at værktøjet fungerer perfekt i næsten enhver position. Men selv det mest effektive batteri løber til sidst op og begynder at miste kapacitet. Dette kan let bemærkes, da enheden bruger mere og mere tid på opladerkablet, og tiden for dets effektive brug reduceres mærkbart.

Hvilken slags batterier skal du købe til elværktøj?

På sådanne øjeblikke er det meget bedre at udskifte batteriet end at prøve at købe en ny enhed. Et batteri skal ikke bare købes, når det gamle fejler. For at spare tid i fremtiden er det værd at investere i et erstatningsbatteri til elværktøj, der er fuldt kompatibelt med enheden og hurtigt forsyner det med den nødvendige energi. På denne måde behøver du ikke indstille et opladningsinterval under drift, du skal bare skifte batteriet hurtigt.

Kvalitetsbatterier til elværktøj

I vores Battery World Shop finder du et bredt udvalg af batterier til elværktøj, der opfylder de teknologiske krav fra de mest populære mærker på markedet. Hvert batteri leveres med en garantiperiode, så vores kunder ved, at de køber kvalitet, de kan stole på. Et nyt batteri til udskiftning af et eksisterende eller til at købe et ekstra på lager vil hurtigt vise sig at være den rigtige beslutning om at følge med i tempoet og ikke bekymre dig om risikoen for forskellige forsinkelser.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK