Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Powerbank Green Cell GC PowerPlay10 10000mAh med hurtig indlæsning 2x USB Ultra Charge og USB-C Power Delivery 18W

Green Cell
På lager.
Forsendelse op til 24 timer.
Tilfredshedsgaranti - 30 dages returret
 • Få fordele, uanset hvor du er med Green Cell PowerPlay10S - op til 36 ekstra timer for dine enheder
 • Oplad op til 3 enheder på én gang - takket være USB-C PD 18W og 2x USB-A Ultra Charge-portene kan du hurtigt oplade ikke kun smartphones, men også mere krævende enheder såsom iPad Pro 2020 eller Nintendo Switch
 • Ekstremt stilfuld og utroligt holdbar konstruktion tillader komfortabel og sikker brug af en powerbank under alle forhold
 • Skabt med passion for mobilitet - GC PowerPlay10 er et produkt fuldt designet af et team af Green Cell-ingeniører
189,95 kr

Antal:

 

GC PowerPlay10S

GC PowerPlay10S er det næste skridt i udviklingen af Green Cell Power Banks. Vi har taget det bedste fra GC PRIME og har bevæbnet det med de nyeste teknologiske løsninger og taget det til et nyt niveau. Ved at tilføje to ekstra porte har vi skabt en Power Bank, takket være hvilken du får en fordel på alle områder.

Design

Da vi designede PowerPlay10S, vidste vi, at vi ønskede at fortsætte det karakteristiske design fra vores flagskibs Power Bank. Derfor har vi lukket de ekstremt rummelige lithium-polymerceller inde i et stilfuldt kabinet, som vi ikke kun har forbedret ved at tilføje to ekstra porte, men også ved at ændre Green Cell-logoet til en knap, der viser Power Banks aktuelle kapacitet.

Endnu flere enheder

GC PowerPlay10S powerbank er udstyret med 3 hurtige porte, som gør at du kan oplade op til 3 enheder på samme tid: USB-C Power Delivery-porten, som kan bruges til at oplade enheder med en effekt på op til 18 W eller til opladning af Power Play, 2 USB-A-porte udstyret med den proprietære Ultra Charge-teknologi og desuden en USB-C-port dedikeret til øjeblikkelig opladning af selve Power Bank'en.

Få en fordel

I en verden, hvor sekunder tæller, giver vi dig timer. Takket være lithium-polymerceller af høj kvalitet giver GC PowerPlay10S dig komfort til at bruge dine enheder, uanset hvor du er, selv i yderligere 36 timer!

Havne

Glem alt om problemet med afladede enheder! Takket være 3 porte vil PowerPlay10S effektivt kunne oplade dine enheder, og Pass Through-funktionen giver dig mulighed for at bruge den som en multiport-oplader. Selve powerbanken kan oplades ved hjælp af en af de to USB Type C-porte med en effekt på op til 20 W.

Lad strømmen flyde frit

Pass-Through-funktionen gør det muligt at oplade Power Bank'en og alle enheder, der er tilsluttet den, samtidigt. Det sparer tid og plads i din bagage.

Kompatibilitet

Smartphones er i stigende grad ikke de eneste enheder, som vi har med os, og som skal oplades. For at garantere den hurtigste opladning af endnu mere krævende enheder har vi derfor udstyret vores powerbank med en USB-C PD 18W-port, som nemt kan klare opladning af enheder som iPad Pro 2020 eller Nintendo Switch. Vi har selvfølgelig heller ikke glemt de klassiske smartphones - takket være de to USB-A Ultra Charge-porte kan du oplade din Samsung S21 og iPhone 12 eller iPhone SE (2020) på én gang!

Sikkerhed for dig og dine enheder

Sikkerheden i driften er sikret af elektronik i høj klasse, og modstandsdygtigheden over for skader er sikret af et gennemtænkt design og de materialer, som PowerPlay10S er skabt af.

Kompatibel med følgende batterimodeller
  Kompatibel med følgende enheder
   Kundefeedback og spørgsmål
   Giv udtryk for din mening

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   gennemsnitlig karakter
   Giv udtryk for din mening

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   Din mening:
   ×

   Tak fordi du tilføjede din mening, snart vil den være tilgængelig på produktkortet.

   tæt
   Teknisk data
   kapacitet:
   10000 mAh
   strøm:
   18W
   Celletype:
   Li-Polymer
   produktion:
   USB-C2: 5V/3A; 9V/2A; 12V/1.5A; USB-A1/A2: 5V/3A; 9V/2A; 12V/1.5A
   indgang:
   USB-C1: 5-9V/2A (Max 18W); USB-C2: 5V/3A; 9V/2A
   Status:
   Neu
   Gå igennem:
   Ja
   Beskyttelse mod overophedning:
   Ja
   Beskyttelse mod dyb afladning:
   Ja
   Beskyttelse mod overopladning:
   Ja
   farve:
   Schwarz
   Garanti:
   12 Monate
   Fabrikant:
   Green Cell
   Dimensioner:
   140x72x14mm
   antal udgange:
   3
   Produktkode:
   PBGC02S

   Video

   Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
   OK