Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Powerbank Green Cell GC PowerPlay10 10000mAh med hurtig indlæsning 2x USB Ultra Charge og USB-C Power Delivery 18W

Green Cell
Produkt tilgængeligt
Forsendelse op til 24 timer.
Tilfredshedsgaranti - 30 dages returret
 • Få fordele, uanset hvor du er med Green Cell PowerPlay10S - op til 36 ekstra timer for dine enheder
 • Oplad op til 3 enheder på én gang - takket være USB-C PD 18W og 2x USB-A Ultra Charge-portene kan du hurtigt oplade ikke kun smartphones, men også mere krævende enheder såsom iPad Pro 2020 eller Nintendo Switch
 • Ekstremt stilfuld og utroligt holdbar konstruktion tillader komfortabel og sikker brug af en powerbank under alle forhold
 • Skabt med passion for mobilitet - GC PowerPlay10 er et produkt fuldt designet af et team af Green Cell-ingeniører
219,95 kr

Antal:

 

GC PowerPlay10S

GC PowerPlay10S er det næste skridt i udviklingen af Green Cell Power Banks. Vi har taget det bedste fra GC PRIME og har bevæbnet det med de nyeste teknologiske løsninger og taget det til et nyt niveau. Ved at tilføje to ekstra porte har vi skabt en Power Bank, takket være hvilken du får en fordel på alle områder.

Design

Da vi designede PowerPlay10S, vidste vi, at vi ønskede at fortsætte det karakteristiske design fra vores flagskibs Power Bank. Derfor har vi lukket de ekstremt rummelige lithium-polymerceller inde i et stilfuldt kabinet, som vi ikke kun har forbedret ved at tilføje to ekstra porte, men også ved at ændre Green Cell-logoet til en knap, der viser Power Banks aktuelle kapacitet.

Endnu flere enheder

GC PowerPlay10S powerbank er udstyret med 3 hurtige porte, som gør at du kan oplade op til 3 enheder på samme tid: USB-C Power Delivery-porten, som kan bruges til at oplade enheder med en effekt på op til 18 W eller til opladning af Power Play, 2 USB-A-porte udstyret med den proprietære Ultra Charge-teknologi og desuden en USB-C-port dedikeret til øjeblikkelig opladning af selve Power Bank'en.

Få en fordel

I en verden, hvor sekunder tæller, giver vi dig timer. Takket være lithium-polymerceller af høj kvalitet giver GC PowerPlay10S dig komfort til at bruge dine enheder, uanset hvor du er, selv i yderligere 36 timer!

Havne

Glem alt om problemet med afladede enheder! Takket være 3 porte vil PowerPlay10S effektivt kunne oplade dine enheder, og Pass Through-funktionen giver dig mulighed for at bruge den som en multiport-oplader. Selve powerbanken kan oplades ved hjælp af en af de to USB Type C-porte med en effekt på op til 20 W.

Lad strømmen flyde frit

Pass-Through-funktionen gør det muligt at oplade Power Bank'en og alle enheder, der er tilsluttet den, samtidigt. Det sparer tid og plads i din bagage.

Kompatibilitet

Smartphones er i stigende grad ikke de eneste enheder, som vi har med os, og som skal oplades. For at garantere den hurtigste opladning af endnu mere krævende enheder har vi derfor udstyret vores powerbank med en USB-C PD 18W-port, som nemt kan klare opladning af enheder som iPad Pro 2020 eller Nintendo Switch. Vi har selvfølgelig heller ikke glemt de klassiske smartphones - takket være de to USB-A Ultra Charge-porte kan du oplade din Samsung S21 og iPhone 12 eller iPhone SE (2020) på én gang!

Sikkerhed for dig og dine enheder

Sikkerheden i driften er sikret af elektronik i høj klasse, og modstandsdygtigheden over for skader er sikret af et gennemtænkt design og de materialer, som PowerPlay10S er skabt af.

Kompatibel med følgende batterimodeller
  Kompatibel med følgende enheder
  arrow-up
   Teknisk data
   kapacitet:
   10000 mAh
   Strøm:
   18W
   Celletype:
   Li-Polymer
   Indgang:
   USB-C1: 5-9V/2A (Max 18W); USB-C2: 5V/3A; 9V/2A
   Tilstand:
   Neu
   Gå igennem:
   Ja
   Beskyttelse mod overophedning:
   Ja
   Beskyttelse mod dyb afladning:
   Ja
   Beskyttelse mod overopladning:
   Ja
   Farve:
   Sort
   Garanti:
   12 Monate
   Fabrikant:
   Green Cell
   Dimensioner:
   140x72x14mm
   antal udgange:
   3
   Produktkode:
   PBGC02S
   Kundefeedback og spørgsmål
   Giv udtryk for din mening
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

   gennemsnitlig karakter
   Giv udtryk for din mening
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

   ×
   comments icons

   Tak fordi du tilføjede din mening, snart vil den være tilgængelig på produktkortet.

   tæt
   Ofte stillede spørgsmål
   Kan batterikapaciteten (mAh) være større?
   Se
   Det er muligt at bruge batterier med højere kapacitet. Batterikapaciteten udtrykkes i miles af amperetimer (mAh), jo højere værdi af kapaciteten, fx 3000 mAh, jo længere kan arbejdstiden opnås på én batteriopladning, hvilket øger vores mobilitet og effektivitet.
   Hvordan vælger man en powerbank?
   Se
   1. Batterikapacitet i telefonen Det vigtigste, vi skal tjekke, er batterikapaciteten i vores telefoner, og den kan variere fra lidt over 1000 mAh til endda 4000 mAh. Bemærk venligst, at der er et uundgåeligt tab af energi under opladningsprocessen, hvilket kan reducere den faktiske ydeevne af powerbanken med op til 75%. Dette er et helt naturligt fænomen og skal tages i betragtning.
   2. Powerbank til smartphone - hvilke parametre skal overvejes? Hvis du har en telefon, der giver mulighed for hurtig opladning, kan det betale sig at vælge en strømadapter, der understøtter 2.1A eller QC 3.0 opladning, så du kan lade op til dobbelt så hurtigt i forhold til andre modeller. Bemærk dog, at hvis telefonen ikke er kompatibel med den, hjælper hurtigopladningsmuligheden os ikke.
   Hvad er Ultra Charge?
   Se
   Ultra Charge hurtigopladning er baseret på tre opladningsprofiler - 5/9/9/12V. Alt efter hvilken enhed du tilslutter, kan du være sikker på, at den korrekte ladespænding er valgt og intensiteten er så høj som muligt. Teknologien garanterer sikker og hurtig opladning uanset den tilsluttede enhed. Med Ultra Charge kan vi oplade de fleste smartphones fra 0 til 100 % på 1-1,5 time.
   Er der tilsluttet et kabel til powerbanken?
   Se
   Hver strømadapter kommer med et USB-Micro-USB eller USB-C kabel (se specifikationer), som kan bruges til at oplade strømadapteren, og hvis telefonen har en passende stikkontakt kan den også oplades via dette kabel.
   Vil denne powerbank være egnet til min telefonmodel?
   Se
   Faktisk vil enhver powerbank være velegnet til vores telefon, så længe det er en smartphone. Alt afhænger af vores præferencer og vores formål. Hvis du har brug for en handy enhed, der ikke fylder meget og kan bæres i lommen, anbefaler vi powerbanks op til 10.000 mAh. Men hvis vi ønsker at have en specifik powerbank til at levere energi til andre enheder, foreslår vi en model dobbelt 20 000 mAh.
   Hvordan tjekker man batterikapaciteten i en mobiltelefon?
   Se
   Batterikapaciteten er angivet direkte på batteriet. Disse oplysninger findes på indersiden af enheden. Du kan også bruge moderne applikationer, der overvåger batteristatus. Et eksempel på et sådant program er Battery Info, udviklet til Android-smartphones. Applikationen er nem at bruge, så man nemt kan tjekke oplysningerne om den aktuelle batteristatus.
   Kan batterikapaciteten (mAh) være større?
   Se
   Batterikapaciteten angivet i milliampere timer (mAh) kan afvige fra fabriksbatteriet. Hvis du vælger et batteri med en større kapacitet, vil din enhed have en længere levetid, og du opnår mere mobilitet og komfort!
   Har opladeren en hurtigopladningsfunktion?
   Se
   Det er meget nemt at tjekke, om opladeren har en hurtigopladningsfunktion – det sker, hvis enheden har et grønt USB-stik. Dette er et tegn på, at opladeren oplader din telefon hurtigt.
   Opladerparametre - hvad skal du være opmærksom på?
   Se
   Der er flere faktorer at overveje, når du vælger oplader. De vigtigste af disse er: opladerens effekt, typen af input og de anvendte hurtigopladningsteknologier.
   Oplader med Power Delivery-teknologi, hvad betyder PD?
   Se
   Power Delivery er en hurtigopladningsteknologi. Kort sagt vælger opladere, der understøtter denne variant, automatisk den rigtige opladning til den tilsluttede enhed, hvilket sikrer hurtig og effektiv opladning.
   Kan opladeren med hurtigopladningsfunktionen oplade en almindelig mobiltelefon?
   Se
   Hvis du bruger en ældre mobiltelefon, der ikke har hurtigopladningsteknologi, behøver du ikke at gå uden at købe en speciel oplader. Din telefon vil oplade korrekt, og moderne opladere har flere ekstra funktioner, der vil være nyttige i enhver situation.
   Hvilken ladekapacitet skal mobiltelefonopladeren have?
   Se
   Før du køber en netoplader, skal du kontrollere den maksimale opladningseffekt på din mobiltelefon (denne parameter er angivet i watt). Vær også opmærksom på antallet af stik på opladeren - på denne måde vælger du en enhed, der er praktisk at bruge. Du kan finde de mest populære modeller på følgende link: Hvordan vælger man den rigtige telefonoplader?

   Video