Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Black and Decker (5)

Batterier til Black & Decker trådløse skruetrækkere

Sorter efter:

Hjælp zone

Hvis jeg har et Ni-Cd (Nikkel Cadmium) batteri, kan jeg så bruge Ni-Mh (Nikkel Metal Hydride) celler?

I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af Ni-Mh-celler, som er mindre skadelige for miljøet. Disse celler kan bruges i flæng, så vi kan bruge Ni-Mh-batteriet i bytte for Ni-Cd-batteriet.


I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af...

Hvis jeg har en gammel oplader, vil den så oplade den nye?

I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du planlægger at købe et Li-Ion (Lithium Ion) batteri og tidligere har brugt et batteri med Ni-Mh (Nikkel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nikkel Cadmium) celler, vil det nye batteri ikke være vores Oplader opladet og du skal købe en passende oplader.


I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du...

Hvor længe holder et batteri for en skruetrækker?

Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til 1000 opladningscyklusser, hvilket sikrer en lang arbejdstid på din enhed.


Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til...
kapacitet: 1.5Ah
Spænding: 18V (20V)
Produktkode: PT46
229,95 kr
kapacitet: 3Ah
Spænding: 12V
Produktkode: PT52
249,95 kr
kapacitet: 1.5Ah
Spænding: 12V
Produktkode: PT08
189,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3Ah
Spænding: 14.4V
Produktkode: PT212
279,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2Ah
Spænding: 12V
Produktkode: PT90
229,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Black and Decker er en producent af højtydende elværktøj, der hurtigt finder vej ind i polske forbrugerlagre og værktøjsbutikker. Skruetrækkere er uundværlige værktøjer til forskellige små og store reparationer. Det er også et af de grundlæggende elementer, som enhver hjemmelavet håndværker bruger. Black and Decker tilbyder en bred vifte af elværktøjer, der kan skræddersys til at imødekomme individuelle kundebehov, præferencer og budget. Black and Decker er en investering, der betaler sig hurtigt både på kort og lang sigt. På trods af deres ydeevne bliver enhederne og batterierne i elværktøjer forældede over tid. En mellemhurtig skruetrækker vil ikke være særlig nyttig i renoveringsarbejde, og alt kan ikke gøres med et bor (trods det største ønske). En verden af batterier tilbyder en bred vifte af batterier til Black og Decker-skruetrækkere, der hurtigt tilpasser sig hardwareens krav. Batteriet til Black & Decker skruetrækkeren er ofte det vigtigste element, hvis udskiftning giver dig mulighed for at vende tilbage for at nyde udstyrets fulde funktionalitet .

Bekræftet kvalitet

Black and Decker er den kvalitet, du føler, når du bruger dit udstyr. Produkter, der er mærket med dette mærke, er kendetegnet ved høj effektivitet, modstandsdygtighed over for mekaniske skader og lang levetid. Emner som f.eks. Batteriet til Black & Decker skruetrækkeren skal dog lejlighedsvis udskiftes. Omfattende vedligeholdelsesarbejde kræver hyppig brug af en skruetrækker til forskellige opgaver. I Battery Empire sortimentet har vi Green Cell batterier af høj kvalitet, der tilbyder lang driftstid på en enkelt opladning og er perfekt tilpasset modellen til Black & Decker elværktøj.

Et brand, du kan stole på

Batterier og genopladelige batterier til Green Cell Black og Decker-skruetrækkere er en anskaffelse, der giver flerdimensionelle fordele. Højtydende batterier giver dig mulighed for hurtigt at gendanne enhedernes fulde funktionalitet og komme hurtigt tilbage i arbejde. Batterier sikrer lang levetid og effektiv modstand, selv ved meget intensiv brug. Resultatet er en investering, der betaler sig selv over en lang periode. Hvert produkt har en garantiperiode på 12 måneder og en returperiode på 30 dage. Vores specielt udvalgte og konstant voksende sortiment har til formål at tilbyde vores kunder kun de bedste løsninger, der perfekt kombinerer effektivitet, holdbarhed og overkommelige priser.