Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Til GPS-enheder (2)

Batterier til GPS-enheder

Sorter efter:
kapacitet: 2300 mAh
Spænding: 3.7V
Produktkode: GPS09
94,95 kr
kapacitet: 2200 mAh
Spænding: 3.7V
Produktkode: GPS03
112,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Batterier til GPS-enheder er i stigende grad påkrævet. I dag er satellitnavigation meget udbredt i mange brancher. GPS er ikke kun et automatisk kort på din telefon, mens du kører til punkt B. De er teknologisk avancerede enheder, der bruges i flere områder, end det ser ud til. Som et resultat stiger efterspørgslen efter batterier til GPS-navigation i forskellige modeller af enheder. Alle moderne bærbare GPS-enheder fungerer normalt med Ni-MH- eller Li-Pol-batterier. Over tid, som med ethvert batteri, forringes de langsomt i ydeevne. Enheden bruger mere tid med opladerkablet for at nå det rette energiniveau og fungerer meget kortere. Dette kan frustrere mange planer og forstyrre en stram tidsplan. Hvis batteriet i GPS-enheden pludselig nægter at adlyde, bliver det et alvorligt problem og udsigten til (i bedste fald) en vandretur rundt i området. Vores Battery Empire Store tilbyder en bred vifte af Green Cell

GPS-batterier

der er perfekt skræddersyet til de individuelle krav til de forskellige enheder. Alle GPS-navigationsbatterier er garanteret i 12 måneder. Dette sikrer, at vores kunder har tillid til at købe et supplement, der holder effektivt i lang tid.

Egnede batterier til GPS-navigation

GPS-navigation er ikke kun et bilkort. Enheder af denne type bruges til transport, fiskeri og endda derhjemme som et supplement til dit kæledyrs krave, så du kan finde det, hvis det går tabt. Navigationsmulighederne er meget store, og tilbuddet vokser fra år til år. Batterier til GPS-navigation er et køb, der bliver nødt til at rejse dig før eller senere. At købe et passende batteri er en investering, der hurtigt betaler sig selv på både kort og lang sigt. I vores Battery World-butik finder du mange typer og modeller af GPS-navigationsbatterier, der hurtigt kan tilpasses dit udstyrs individuelle behov og opfylder dets energibehov. Udskiftning af batteri genopretter hurtigt mobiliteten og giver dig mulighed for fuldt ud at udnytte de tekniske muligheder for dit udstyr. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud . Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget for dig selv.