Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

DeWalt (3)

Oplader til DeWalt trådløse skruetrækkere

Sorter efter:

Hjælp zone

Elværktøjsadapter - hvilken spænding?

Når du vælger en ny strømforsyning, skal du være opmærksom på originalens spænding. Du kan læse denne information på den originale strømforsyning - så du kan være sikker på, at det produkt, du har valgt, vil gøre sit arbejde ordentligt.


Når du vælger en ny strømforsyning, skal du være opmærksom på originalens spænding. Du kan læse...

Hvordan vælger man en oplader til en skruetrækker?

Det er meget nemt at vælge den rigtige oplader - bare indtast en nøjagtig boremodel i vores søgemaskine. Bare sørg for, at dine batterier har cellerne understøttet af opladeren. Mange ældre elværktøjer har et batteri med nikkel-cadmium (NI-Cd) celler. I dag er nikkel-metalhydrid (NI-MH)-batterier mere almindeligt anvendte, og opladere, der er kompatible med disse batterier, kan betjene ældre enheder korrekt. Vi tilbyder også Lithium Ion (LI-ON) celleopladere - disse er kun egnede til denne type celler og bør ikke bruges til at oplade NI-MH eller NI-CD batterier.


Det er meget nemt at vælge den rigtige oplader - bare indtast en nøjagtig boremodel i vores...
169,95 kr
Tilføj til kurv
224,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Skruetrækkere er et af de mest almindelige værktøjer, der bruges i forskellige reparations- og konstruktionsopgaver. Med denne type værktøj kan du håndtere mindre og større moderniseringer både på byggepladser og derhjemme. Højtydende Dewalt-skruetrækkere bruges i stigende grad som elværktøjsprodukter af moderne kunder. Dewalt er kendetegnet ved høj forarbejdningskvalitet, effektivitet og modstandsdygtighed . Det betyder, at systemet fungerer effektivt og uden afbrydelser, så du kan koncentrere dig om dit arbejde. Imidlertid er enheder og tilbehør til Dewalt-enheder ikke uforgængelige. Skruetrækkere kan ikke arbejde uden batterier, mens den uden oplader. Sidstnævnte skyldes sandsynligvis den dårlige håndtering af enhederne. Ødelagte eller kontaktløse kabler eller fald - alt dette kan hurtigt påvirke opladernes korrekte funktion og dermed skruetrækkerens levetid. Dewalt skruetrækkerlæssere er ikke altid i stand til at modstå tempoet i arbejdet. Uden dette vitale element kan arbejdet imidlertid ikke komme videre. Løsningen er at bytte Dewalt-opladeren ud, så snart den ikke holder enheden i god energitilstand. Vores Battery Empire butik tilbyder et stort udvalg

Opladere til Green Cell Dewalt skruetrækkere

. De er kendetegnet ved høj behandlingskvalitet, effektivitet og perfekt tilpasning til systemets teknologiske krav. Alle opladere er udstyret med overophedningsbeskyttelse samt beskyttelse mod overbelastning og dyb afladning. Derudover DeWalt el-værktøjsopladere med 12 måneders garanti.

Bevist investering

Green Cell Dewalt skruetrækkerlæssere er en investering, der betaler sig på kort og lang sigt. Den høje kvalitet af håndværket gør os opmærksomme på, at enhederne er effektive i lang tid og altid giver mulighed for at genoplade de anvendte enheder (og prioriterede enheder). Opladerne nedenfor er specielt udvalgt og passer perfekt til de forskellige Dewalt skruetrækkermodeller . På denne måde kan vores kunder være sikre på, at de køber kompatible enheder, der opfylder deres forventninger og behov.

En mærkbar stigning i produktiviteten

En defekt oplader svarer til en defekt skruetrækker og nedetid. Green Cell Dewalt-opladere er en kvalitet, der forsvarer sig selv. Det vil være et kraftfuldt værktøj til aktiemarkedet, der giver dig mulighed for at holde trit med dit arbejde og give strøm til dit udstyr, når det er nødvendigt. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud, vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget til dig selv.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK