Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

AA og AAA batterier (5)

AA- og AAA-batterier

Hjælp zone

Hvad betyder AAA/AA på batterier?

Symbolerne AAA(R03) og AA(R6) angiver batteristørrelsen.


Symbolerne AAA(R03) og AA(R6) angiver batteristørrelsen.

Hvad er forskellen mellem alkaline, lithium og andre batterier?

Alkaliske batterier er engangsbatterier - når de er brugt op, kan de ikke genoplades. Lithium-batterier er på den anden side genopladelige batterier. Kort sagt, når de er afladet, kan de genoplades. Det betyder, at et og samme batteri kan bruges i flere år!


Alkaliske batterier er engangsbatterier - når de er brugt op, kan de ikke genoplades....
Green Cell 4x AA HR6 2600mAh Akku
Green Cell 4x AAA HR03 950mAh Akku
Stellen Sie das Green Cell GC VitalCharger-Ladegerät und 4x AA Ni-MH 2000mAh-Akkus ein
Batterie Akku 1x 9V HF9 Ni-MH 8000mAh Green Cell
Green Cell 4x AAA HR03 800mAh Akku
kapacitet: 2600 mAh
Spænding: 1.2V
Produktkode: GR01
126,95 kr
kapacitet: 950 mAh
Spænding: 1.2V
Produktkode: GR03
111,95 kr
kapacitet: 2000 mAh
Spænding: 1.5V
Produktkode: GRSETGC01
178,95 kr
kapacitet: 250 mAh
Spænding: 9V
Produktkode: GR17
82,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 500 mAh
Spænding: 1.2V
Produktkode: GR20
99,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner

Green Cell AA- og AAA-batterierne er en energikilde, som vi lige så let kan bruge som traditionelle tåbatterier. Deres ubestridelige fordel er muligheden for genopladning, takket være hvilken du ikke kun får en pålidelig strømkilde, men også hjælper med at beskytte miljøet.

Grønne batterier

Brug af Green Cell batterier hjælper med at beskytte miljøet. De kan oplades op til 1.000 gange, hvilket reducerer forbruget af konventionelle engangsbatterier. Dette er ikke det eneste argument for at købe Green Cell batterier - takket være de minimale genopladningsomkostninger betaler de sig selv mange gange i løbet af deres levetid! Genopladelige AA- og AAA-batterier er mere bekvemme og sparer både tid og penge.

Genopladelige batterier

Genanvendelige genopladelige AA- og AAA-batterier er en bekvemmelighed, som du hurtigt vænner dig til. Du behøver ikke købe nye sæt regelmæssige pinde for at udskifte batterier, der hurtigt mister deres energiforsyning. Den høje kvalitet af håndværket og brugen af innovative løsninger gør AA- og AAA-batterier effektive i lang tid (endda år) og giver adgang til energi til dine enheder. Genopladelige AA-batterier finder meget praktisk anvendelse i forskellige elektroniske legetøj til børn, såsom kontrollerede biler. Vores produkter kommer fra pålidelige leverandører og producenter. På denne måde kan vores kunder være sikre på, at de køber ægte kvalitet, der medfører mærkbare, positive ændringer. Alle AA- eller AAA-batterier har en garantiperiode. Dette vil være en investering, der betaler sig hurtigt både på kort og lang sigt. AA- og AAA-batterier giver frisk strøm til mange enheder og sparer dig både de penge og den tid, du har brug for til konstant at købe nye batterier. De genopladelige AA- og AAA-batterier med grønne celler er et skridt mod større mobilitet og energiuafhængighed. Brug af genopladelige AA- eller AAA-batterier har en positiv indvirkning på miljøet og hjælper med at undgå mange bivirkninger (f.eks. Bortskaffelse af gamle batterier). Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud, vi er sikre på, at du hurtigt finder noget til dig.

Batterioplader til AA- og AAA-batterier

Når du køber genopladelige AA- eller AAA-batterier, skal du ikke glemme en kraftig oplader, der hurtigt kompenserer for din mangel på energi. Vores butik tilbyder mange muligheder for at oplade dine fingre hurtigt og sikkert. Den genopladelige batterioplader AA og AAA GC fra VitalCharger giver dig mulighed for at oplade dine batterier hurtigt og hvor som helst via USB. Du behøver ikke nødvendigvis at sætte den i en stikkontakt. Opladeren kan tilsluttes en bærbar computer, medarbejderhub (adapter), stationær computer eller en strømadapter. Takket være det uafhængige 4-kanals strømforsyningssystem behøver du ikke fylde hele opladeren med batterier - du kan nemt oplade 1 til 4 batterier. De vedhæftede lysdioder viser tydeligt batteriets status og tilstand, så du altid er opdateret og let kan se, hvor meget strøm du har brug for. VitalCharger-opladeren er kompatibel med alle genopladelige AA- og AAA-batterier (NI-MH), så du behøver ikke købe specielle opladere til dit mærke pinde. Denne enhed garanterer sikkerhed og hurtig opladning. Dette er en af mange muligheder, som Battery World har forberedt til dig. I vores tilbud finder du alt for at hæve den daglige strømforsyning til dine enheder til et helt nyt niveau af komfort og sikkerhed. AA og AAA batterier er en løsning, der hurtigt passer til enhver bruger, der bruger forskellige enheder i udstrakt grad.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK