Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Batterioplader AA og AAA

Stellen Sie das Green Cell GC VitalCharger-Ladegerät und 4x AA Ni-MH 2000mAh-Akkus ein
Black Weekend -190%
Stellen Sie das Green Cell GC VitalCharger-Ladegerät und 4x AAA Ni-MH 800mAh-Akkus ein
Stellen Sie das Green Cell GC VitalCharger-Ladegerät und die NiMH-Akkus auf 2x AA 2000mAh 2x AAA 800mAh ein
kapacitet: 2000 mAh
spænding: 1.5V
Produktkode: GRSETGC01
142,95 kr
kapacitet: 800 mAh
spænding: 1.5V
Produktkode: GRSETGC02
142,95 kr
141,05 kr
Tilføj til kurv
spænding: 1.5V
Produktkode: GRSETGC03
142,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner

AA og AAA batteriopladere

AA og AAA batterier er blandt de mest anvendte batterier. Mange af de daglige enheder og legetøj kræver to eller flere traditionelle pinde. Når de fejler, er der et problem, og det er ikke altid muligt hurtigt at gå i butikken for at få et nyt sæt. Løsningen er genopladelige batterier. Genopladelige AA- og AAA-batterier er et stadig mere populært alternativ til traditionelle batterier, der sparer både tid og penge. Batterier er ikke en enorm udgift, men at købe nyere sæt fra tid til anden har en betydelig pris i det lange løb. Et yderligere problem er bortskaffelse af afladede batterier. De kan ikke smides væk med almindeligt affald. Batterier skal bortskaffes i specielle skraldespande, der findes i elektronikforretninger eller visse steder i byen, og de er ikke altid på farten. AA og AAA batterier hjælper med at beskytte miljøet bedre og sparer dig for mange potentielle problemer.

Batterioplader til opladning AA / AAA

AA og AAA batteriopladere er et must for enhver genopladelig battereejer. De skal være holdbare, muliggøre hurtige opladningshastigheder og sikre, at batteriet er 100% beskyttet mod spild, spændingsspidser, overopladning og andre faktorer, der kan påvirke dets kapacitet og fremtidige ydeevne. I denne kategori introducerer vi AA- og AAA-batteriopladere af høj kvalitet, der er et perfekt supplement til en række elektroniske enheder til hjemmet (og til medarbejdere) og giver strøm til alle nødvendige enheder. Præsenterede opladere kan tilsluttes via USB-porten. Det betyder, at du ikke behøver at begrænse dig til den nærmeste stikkontakt i virksomheden eller derhjemme og fylde pladsen på ladestrimlen. Dette giver dig flere muligheder for at drage fuld fordel af fordelene. AA og AAA batteriopladere leveres med 24 måneders garanti. Dette giver vores kunder tillid til at købe dokumenteret kvalitet, der gør det muligt for dem at bruge deres enheder mere effektivt og komfortabelt.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK