Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Black&Decker (2)

Oplader til Black & Decker trådløse skruetrækkere

Sorter efter:

Hjælp zone

Elværktøjsadapter - hvilken spænding?

Når du vælger en ny strømforsyning, skal du være opmærksom på originalens spænding. Du kan læse denne information på den originale strømforsyning - så du kan være sikker på, at det produkt, du har valgt, vil gøre sit arbejde ordentligt.


Når du vælger en ny strømforsyning, skal du være opmærksom på originalens spænding. Du kan læse...

Hvordan vælger man en oplader til en skruetrækker?

Det er meget nemt at vælge den rigtige oplader - bare indtast en nøjagtig boremodel i vores søgemaskine. Bare sørg for, at dine batterier har cellerne understøttet af opladeren. Mange ældre elværktøjer har et batteri med nikkel-cadmium (NI-Cd) celler. I dag er nikkel-metalhydrid (NI-MH)-batterier mere almindeligt anvendte, og opladere, der er kompatible med disse batterier, kan betjene ældre enheder korrekt. Vi tilbyder også Lithium Ion (LI-ON) celleopladere - disse er kun egnede til denne type celler og bør ikke bruges til at oplade NI-MH eller NI-CD batterier.


Det er meget nemt at vælge den rigtige oplader - bare indtast en nøjagtig boremodel i vores...
149,95 kr
Tilføj til kurv
224,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Skruetrækkere er et af de mest anvendte elværktøjer, uden hvilke det simpelthen er umuligt at udføre forskellige reparationer. På trods af deres høje ydeevne aflades batterierne i skruetrækkere hurtigt ved hyppig brug. At holde værktøjet på det korrekte energiniveau er afgørende for at holde tempoet i arbejdet. Det er ikke altid nødvendigt eller muligt at skifte batteri. Løsningen er at investere i gennemprøvede opladere, der hjælper dig med hurtigt at oplade dine enheder og komme tilbage til at arbejde effektivt. Green Cell Black & Decker opladeren passer perfekt og tilbyder en opladningshastighed, som du vil mærke med det samme. Batteriopladere svigter ofte eller fejler. Denne type udstyr tages for givet, indtil det holder op med at fungere korrekt. En defekt oplader er et defekt elværktøj og derfor nedetid i dit arbejde. Elværktøj såsom skruetrækkere er blandt de mest anvendte værktøjer i daglig brug, både til mindre opgraderinger og til omfattende vedligeholdelsesarbejde. Vores Battery Empire butik tilbyder kraftfuld

Black & Decker skruetrækkeropladere

som du kan tage dig af energibehovet på dine enheder. Alle Green Cell opladere er garanteret i 12 måneder.

Kvalitet, du kan stole på

Black & Decker elværktøj er en af de mest populære muligheder på markedet af moderne, velinformerede kunder, der søger en kombination af ydeevne, holdbarhed og værdi for pengene. Læssemaskiner får meget slid og svigt over tid. Udskiftning af en oplader med en skruetrækker er en meget bedre investering end at købe et nyt elværktøj, som ofte er et snap. Black & Decker opladere er ekstremt kraftige, men de er ikke uforgængelige. Battery World tilbyder et højkvalitetsalternativ, der passer perfekt til originalernes tekniske krav. Resultatet er et skræddersyet produkt, der hurtigt imødekommer ejerens og ejerens individuelle behov. Dette er en investering , der hurtigt vil betale sig selv på både kort og lang sigt.

Positivt belastningsspring

Green Cell Black & Decker opladere giver en mærkbar stigning i opladningshastighed, så dit udstyr kan præstere ved fuld kapacitet og vende tilbage til produktivt arbejde. Vores konstant opdaterede og specielt udvalgte sortiment inkluderer en bred vifte af Black og Decker-opladere, der passer til dine behov og budget. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud, vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget til dig selv.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK