Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Powerbank Jump starter 2500A, 74Wh, Lokithor J401, Startbooster med powerbank-funktion inklusive kabelsæt

Lokithor
Produkt tilgængeligt
Forsendelse op til 24 timer.
Tilfredshedsgaranti - 30 dages returret
 • En kraftfuld Jump Starter og Powerbank i ét. Lokithor J401 er en alsidig jump starter og powerbank i én enhed, perfekt til både benzin- og dieselbiler. Den har en kapacitet på 74 Wh og en maksimal strøm på 2500 A.
 • Hurtig opladning af smartphones og tablets på få minutter via USB-C-porte (maks. 100W) og USB-A (18W). Hold dig altid opdateret med en 3,75" skærm, der viser advarsler og opladningsindikatorer.
 • Lang batterilevetid. Med en 74 Wh batterikapacitet kan du starte din bil omkring 60 gange på en enkelt opladning, og standby-tilstanden varer op til 24 måneder, hvor den kun bruger 0,21 mAh.
 • Sikker brug. Udstyret med omfattende beskyttelse, herunder beskyttelse mod overbelastning og overspænding. I sættet medfølger klemmer, USB-USB-C-kabel, USB-C til USB-C-kabel og en 12V-adapter.
1 349,95 kr

Antal:

 

Lokithor J401 - Powerbank og Jump Starter i ét enhed

Hvad er en Bil Jump Starter?

Bil Jump Starter, også kendt som en bilstarts enhed, er et uundværligt værktøj for enhver bilist. Denne kompakte, bærbare gadget giver dig mulighed for hurtigt og nemt at starte din bil's motor, hvis batteriet er afladet. Takket være jump starter teknologi behøver du ikke længere bekymre dig om situationer, hvor din bil ikke adlyder. Du skal blot tilslutte jump starteren til batteriet, og dens kraftige startstrøm vil genoprette din mobilitet på et øjeblik. Glem alt om problemer med startmotoren eller forsøg på at få hjælp fra andre bilister. Investér i en Bil Jump Starter og vær sikker på, at du aldrig mere står fast med din bil på vejen.

Starter til din bil med powerbank-funktion. Glem alt om dit afladede bilbatteri!

Er du på udkig efter en praktisk og alsidig løsning til din bil? Lokithor J401 er en jump starter, der vil være nyttig i næsten enhver bil. Enheden er ideel til benzinmotorer op til 8,5 liter og dieselmotorer op til 6,5 liter. Den har en kapacitet på 74 Wh, og den maksimale strømstyrke er 2500 A. Derudover har J401 en indbygget lommelygte, hvilket gør det lettere at bruge enheden i mørke. I sættet finder du også en 12V-adapter og to kabler: USB-A til USB-C og USB-C til USB-C.

Jump starter med powerbank-funktion og display

Holdbar batteri

J401 er udstyret med et holdbart batteri med en kapacitet på 74 Wh, hvilket giver lang arbejdstid. Med en enkelt opladning har du mulighed for at starte din bilmotor ca. 60 gange. Desuden forbliver enheden i standby-tilstand i cirka 24 måneder og bruger kun 0,21 mAh. Dette betyder, at du ikke behøver bekymre dig om at oplade produktet for ofte.

Jump starter med powerbank-funktion og display

Hurtig opladning

J401 er ikke kun en jump starter, men også en funktionel powerbank. Du kan genopfriske energien til din smartphone eller tablet ved hjælp af den. Efter ca. 3 minutter er enheden klar til brug. Lokithor er udstyret med en USB-C-port, der oplader med en maksimal effekt på 100 W, samt en USB-A-port med en effekt på 18 W. Som et resultat er din enhed klar til arbejde igen på cirka 1,25 timer.

Jump starter med powerbank-funktion og display

En række beskyttelsesforanstaltninger

Sikkerhed er en vigtig faktor for elektroniske enheder. Lokithor J401 jump starter er udstyret med flere beskyttelsesforanstaltninger, hvilket giver dig sikkerhed for, at brugen af enheden er fuldstændig sikker. Produktet har beskyttelse mod overbelastning, kortslutning, overspænding, omvendt polaritet, overopladning, høj/lav temperatur, osv.

Jump starter med powerbank-funktion og display

Indbygget display

Lokithor jump starter har en tydelig 3,75" skærm, der giver nem adgang til information. Herfra kan du aflæse advarsler om omvendt polaritet eller for høj/lav temperatur samt spændingsværdien. Derudover tilbyder den også en hurtig opladningsindikator.

Lokithor J401 er en enhed, der kombinerer jump starter og powerbank funktionen. Det er den ideelle løsning for enhver bilist, der ønsker at være sikker på, at han altid kan starte sin bil og oplade sin enhed.

Jump starter med powerbank-funktion og display

Sættet indeholder:

● Jump starter/Powerbank
● Klemmer x2
● USB til USB-C-kabel
● USB-C til USB-C-kabel
● 12V-adapter
● Brugsanvisning

Kompatibel med følgende batterimodeller
  Kompatibel med følgende enheder
  arrow-up
   Teknisk data
   kapacitet:
   20000 mAh
   Strøm:
   100W
   Batterispænding:
   12V
   Udgang USB-C:
   5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (1000 W max)
   Udgang USB-A:
   5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A (18 W max)
   Tilstand:
   Neu
   Farve:
   Sort
   Garanti:
   12 Monate
   Fabrikant:
   Lokithor
   Dimensioner:
   24,9 x 14,2 x 10,3 cm
   Vægt:
   1,77 kg
   Model:
   J401
   LED lommelygte:
   Ja
   Indgangsspænding:
   DC: 12V/5A (60 W max); USB-C: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (1000 W max)
   Udgangsspænding:
   USB-A: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A (18 W max); USB-C: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A (1000 W max)
   Arbejdstemperatur:
   von -20°C bis 50°C
   Stuetemperatur:
   von -20°C bis 50°C
   Yderligere funktioner:
   IP68 vandtæt
   Standardtradestrom:
   1400A
   Maksimal afladningsstrøm:
   2500A
   Opladningstemperatur:
   0°C - 45°C
   Produktkode:
   J401
   Kundefeedback og spørgsmål
   Giv udtryk for din mening
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

   gennemsnitlig karakter
   Giv udtryk for din mening
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

   ×
   comments icons

   Tak fordi du tilføjede din mening, snart vil den være tilgængelig på produktkortet.

   tæt
   Ofte stillede spørgsmål
   Kan batterikapaciteten (mAh) være større?
   Se
   Det er muligt at bruge batterier med højere kapacitet. Batterikapaciteten udtrykkes i miles af amperetimer (mAh), jo højere værdi af kapaciteten, fx 3000 mAh, jo længere kan arbejdstiden opnås på én batteriopladning, hvilket øger vores mobilitet og effektivitet.
   Hvordan vælger man en powerbank?
   Se
   1. Batterikapacitet i telefonen Det vigtigste, vi skal tjekke, er batterikapaciteten i vores telefoner, og den kan variere fra lidt over 1000 mAh til endda 4000 mAh. Bemærk venligst, at der er et uundgåeligt tab af energi under opladningsprocessen, hvilket kan reducere den faktiske ydeevne af powerbanken med op til 75%. Dette er et helt naturligt fænomen og skal tages i betragtning.
   2. Powerbank til smartphone - hvilke parametre skal overvejes? Hvis du har en telefon, der giver mulighed for hurtig opladning, kan det betale sig at vælge en strømadapter, der understøtter 2.1A eller QC 3.0 opladning, så du kan lade op til dobbelt så hurtigt i forhold til andre modeller. Bemærk dog, at hvis telefonen ikke er kompatibel med den, hjælper hurtigopladningsmuligheden os ikke.
   Hvad er Ultra Charge?
   Se
   Ultra Charge hurtigopladning er baseret på tre opladningsprofiler - 5/9/9/12V. Alt efter hvilken enhed du tilslutter, kan du være sikker på, at den korrekte ladespænding er valgt og intensiteten er så høj som muligt. Teknologien garanterer sikker og hurtig opladning uanset den tilsluttede enhed. Med Ultra Charge kan vi oplade de fleste smartphones fra 0 til 100 % på 1-1,5 time.
   Er der tilsluttet et kabel til powerbanken?
   Se
   Hver strømadapter kommer med et USB-Micro-USB eller USB-C kabel (se specifikationer), som kan bruges til at oplade strømadapteren, og hvis telefonen har en passende stikkontakt kan den også oplades via dette kabel.