Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Lenovo mobiltelefonbatterier

kapacitet
  • Vis mere
spænding
  • Vis mere
Celletype
  • Vis mere
Green Cell ® Handy Akku BL259 für Lenovo K3 K5 K5 Plus C2 Lemon 3
Akku BL267 für Lenovo Vibe K6
Green Cell BL270 batteri til Lenovo K6 Note / K6 Power
kapacitet: 2700 mAh
spænding: 3.8V
Produktkode: BP69
155,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3000 mAh
spænding: 3.8V
Produktkode: BP99
89,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3920 mAh
spænding: 3.85V
Produktkode: BP145
163,00 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Smartphonen er en tilføjelse til den travle hverdag, uden hvilken det er umuligt at fungere ordentligt. Moderne brugere er vant til at have hele verden lige ved hånden . Som et resultat bliver moderne telefoner brugt mere hver dag end deres gamle kolleger, som kun blev brugt til at foretage og modtage opkald. I dag ønsker (og har) alle muligheden for at fange vigtige øjeblikke i deres liv og dele dem med et bredere publikum med en række applikationer. Dette får telefonbatteriet til at køre hurtigere. I starten, efter at have taget telefonen ud af kassen, kan batteriet stadig bruges i et par dage ved fuld belastning. Over tid vil antallet af opladningscyklusser blive hyppigere, og batteriets ydeevne forringes. Der er ingen måde at bruge det på, men det er muligt at slutte telefonen til strømledningen igen ved at udskifte batteriet. Vores Battery Empire Store tilbyder en bred vifte af Green Cell batterier til Lenovo telefoner. Alle Green Cell

Lenovo batterier

er en perfekt kopi af originalen uden at gå på kompromis med energieffektiviteten. Resultatet er en investering, der hurtigt betaler sig selv på både kort og lang sigt.

Selvbetjening af Lenovo

I modsætning til hvad der ser ud, kan smartphone-batterier udskiftes uafhængigt uden vedligeholdelse. Dette sparer dig tid og penge. I service måtte telefonen ofte passere mange gange og uger før den originale del ankom, og i løbet af den tid måtte brugeren stå over for en mindre effektiv udskiftning. Den uafhængige udveksling er en proces, der tager et par til flere minutter, og effekterne af udvekslingen kan mærkes hurtigt. Green Cell Lenovo batterier giver et hurtigt spring i energi og vender tilbage til højere ydelse. Dette giver brugeren mulighed for at stoppe med at bekymre sig, hvis batteristrimlen pludselig går til nul, mens han går ud af bilen og instinktivt kan se, hvor den nærmeste stikkontakt er. Telefonens ydeevne kan gendannes. Det er ikke nødvendigt at tage et drastisk skridt med det samme og skifte din smartphone til en anden model. Problemet vil formere sig over tid. Lenovo er et mærke, der vælges mere og mere af moderne sindede brugere. Det tilbyder sine kunder overalt i verden præcis, hvad de har brug for, og tilpasser sig problemfrit til deres behov og budget. Når du udskifter batteriet med Lenovo , kan du nyde din "ven" -telefon længere og undgå at skulle bære det på et strømkabel.

Batterier af høj kvalitet

Vores Battery Empire Store tilbyder skræddersyede løsninger til forskellige Lenovo modeller. Vores tilbud opdateres konstant for bedre at imødekomme de voksende behov hos moderne brugere. Udskiftning af batteriet på din mobiltelefon vil helt sikkert være et skridt, som du kan lykønske dig selv med en succes. Vores butik giver 12 måneders garanti på alle Lenovo batterier på alle Lenovo batterier fra Green Cell Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud, vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget til dig selv.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK