Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Dyson (1)

Dyson støvsugerbatteri

Vælge kapacitet:
Sorter efter:

Hjælp zone

Hvordan vælger man et batteri til en støvsuger?

Du kan finde det rigtige batteri ved at indtaste støvsugerens model eller navnet på det originale batteri i vores søgemaskine. Det er meget vigtigt at sammenligne spændingen på det nye batteri med det originale batteri – hvis disse parametre stemmer overens, kan du købe et batteri.


Du kan finde det rigtige batteri ved at indtaste støvsugerens model eller navnet på det originale...

Hvordan tjekker man batterikapaciteten i en støvsuger?

Batterikapaciteten er angivet i milliampere timer (MaH). Oplysninger om batterikapacitet er lette at finde - det er på selve batteriet såvel som i enhedens specifikationer. Denne information hjælper dig med at vælge det rigtige batteri – hvis du ønsker, at din støvsuger holder længere, så vælg en enhed med større kapacitet!


Batterikapaciteten er angivet i milliampere timer (MaH). Oplysninger om batterikapacitet er lette...

Kan batterikapaciteten (mAh) være større?

Når du vælger et nyt batteri, er der ingen grund til at overveje kapaciteten af den originale model. Der er ingen kontraindikationer, hvis det nye batteri er større end fabriksbatteriet. Jo større batteri, jo længere er en enheds driftstid.


Når du vælger et nyt batteri, er der ingen grund til at overveje kapaciteten af den originale...

Udskiftning af batteri i støvsugeren

Placeringen og monteringen af batterierne kan være meget forskellig for de forskellige støvsugermodeller. For at udskifte batteriet uden problemer, anbefaler vi, at du går til et autoriseret servicecenter. Ved udskiftning af et batteri kan den betjeningsvejledning, der følger med hver enkelt støvsuger, også hjælpe - takket være dette kan du selv udføre udskiftningen.


Placeringen og monteringen af batterierne kan være meget forskellig for de forskellige...
kapacitet: 2Ah
Spænding: 21.6V
Produktkode: PT226
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare
Batterier i trådløse støvsugere skal udskiftes lejlighedsvis. Som alle batterier holder de over tid , hvilket resulterer i lavere ydelse for hver opladningscyklus. Efter et års brug kan din trådløse støvsuger bruge meget mere tid på ledningen eller i dockingstationen. Dyson støvsugerbatterier er en erstatning, der hurtigt vil have en positiv effekt på driften af dine enheder. Dit vakuum genvinder sin fulde energieffektivitet i lang tid fremover. Dyson trådløse støvsugerbatterier er en overkommelig investering, der hurtigt betaler sig selv på både kort og lang sigt. Uden et effektivt batteri mister en trådløs støvsuger sin funktionalitet og potentiale og bliver langsomt mindre og mindre nyttig. Udskiftning af batteriet er i stand til hurtigt at gendanne enheden med ringe anstrengelse. Der er ingen grund til at kræve garanti eller service. Det er hurtigt og nemt at udskifte batteriet til din Dyson Vores Battery Empire Store giver adgang til en bred vifte af

Batterier til Dyson støvsugere

der tilpasser sig hurtigt de individuelle krav hos brugeren og enhederne. Alle Dyson støvsugerbatterier leveres med 12 måneders garanti.

Rengøringsbekvemmelighed

Trådløse støvsugere giver dig mere komfort ved rengøring og er uafhængige af kabler. Batteriets levetid afhænger af intensiteten og hyppigheden af rengøringen. Selv hvis du rengør dit udstyr økonomisk, vil du uundgåeligt kunne bruge det. Udskiftning af batteriet i en Dyson -støvsuger er afgørende over tid. Heldigvis kan du gøre det selv. Vi inviterer dig til at se på vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud . Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget for dig selv.