Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

myPhone Akku

kapacitet
  • Vis mere
spænding
  • Vis mere
Celletype
  • Vis mere
Green Cell ® Handy Akku BS-01 BS-02 für myPhone 1075 Halo 2
Green Cell ® Handy Akku KAB4 für Kazam Life B4 Maxcom MM720
Green Cell ® Handy Akku BM-03 für myPhone C-Smart Funky
Green Cell ® Handy Akku BS-09 BS-16 für myPhone Easy Flip Halo
kapacitet: 1200 mAh
spænding: 3.7V
Produktkode: BP72
155,95 kr
kapacitet: 800 mAh
spænding: 3.7V
Produktkode: BP88
140,95 kr
kapacitet: 1500 mAh
spænding: 3.7V
Produktkode: BP73
104,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 1050 mAh
spænding: 3.7V
Produktkode: BP87
112,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Smartphonen er et element, der supplerer ethvert moderne menneskes image og hverdag. Uden dette vitale element forlader du ikke huset eller starter (og slutter) dagen. Smartphonen er en ledsager i enhver situation og i enhver situation, og den skal være fuldt funktionel, og den kan være anderledes. Høj belastning og brugsfrekvens er i stand til hurtigt at tænke på telefonens energikapacitet. Over tid vil batteriet blive brugt op, og den mobile enhed bliver til en sten, der er fastgjort til stikkontakten med et opladerkabel. MyPhones er det filippinske budgetløsningsmærke, der hurtigt er blevet en del af moderne forbrugers behov. myPhone er både en primær og en erstatningstelefon (hvis basen holder op med at fungere), men som ethvert andet mærke er de ikke i stand til at springe på strømoutput. Løsningen er et passende erstatningsbatteri til myPhone der kan skiftes uafhængigt. Vores Battery Empire Store tilbyder en bred vifte af Green Cell

Batterier til myPhone

der hurtigt får din mobiltelefon tilbage på den rigtige strømbase. Der er 12 måneders garanti på hvert Green Cell

Selvbetjening af batteribytte via myPhone

I modsætning til hvad der ser ud, kan smartphone-batterier udskiftes uden behov for service. De fleste brugere tror fejlagtigt, at en telefon skal bruge hele sin brugstid på et enkelt batteri. Det faktum, at det ikke er så let at udskifte det som med de gamle telefonmodeller, men heller ikke umuligt. Opgivelse af tjenesten giver dig mulighed for at spare yderligere omkostninger og tid . Ofte er telefonen, der er tilbage med serviceteknikeren, på hylden, og støvet vokser og venter på en ny del, og på samme tid skal ejeren finde et alternativ. Udskiftning af batteriet i myPhone gør det muligt for enhederne hurtigt at vende tilbage til "normalitet", og de sparede midler kan bruges til andre prioriteter.

Valg af myPhone batterier

Vores butik tilbyder en bred vifte af muligheder for Green Cell myPhone batterier. De passer perfekt til originalerne og sikrer et effektivt og mærkbart teknologisk spring. Dette gør Green Cell myPhone batterier til en investering, der hurtigt betaler sig selv både på kort og lang sigt. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores specielt udvalgte og konstant voksende sortiment. Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget for dig selv.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK