Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Sony (7)

Sony laptop oplader

Sorter efter:

Hjælp zone

Hvordan vælger jeg den rigtige strømadapter til min enhed?

model enhed
Den bærbare model er normalt placeret i bunden af enheden. Læs den og indtast den i butikkens søgemaskine.
f.eks. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278

værdi af INPUT / OUTPUT
På strømforsyningens navneplade er spændings- og strømværdierne markeret som OUTPUT, og på bunden af den bærbare computer er de samme parametre markeret som INPUT. Læs nogle af dem og indtast dem i butikkens søgemaskine, og tilføj enhedens mærke til dem. Sørg for, at stikket til den fundne strømadapter er korrekt.
f.eks. Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.


model enhed Den bærbare model er normalt placeret i bunden af enheden. Læs den og indtast den i...

Jeg har en 65W PSU eller kan jeg bruge en 90W PSU?

Med så små forskelle er det acceptabelt. Vi skal dog huske at bruge strømforsyninger med højere strøm, ikke mindre, for ved lavere strøm virker den bærbare computer muligvis ikke.


Med så små forskelle er det acceptabelt. Vi skal dog huske at bruge strømforsyninger med højere...

Passer denne strømadapter til min bærbare computer?

Det vil være velegnet til vores bærbare computer, hvis stikdiameteren opfylder specifikationen for yderdiameteren, f.eks. 5,5 mm, og outputparametrene er kompatible. Hvad er outputparametre? Det er værdien af spænding[V] og strøm[A] givet af strømforsyningen til en bærbar computer, f.eks. 19V 4,74A.


Det vil være velegnet til vores bærbare computer, hvis stikdiameteren opfylder specifikationen...

Laptop strømforsyning - hvilken spænding?

Når du vælger en ny strømforsyning til din bærbare computer, skal du kontrollere spændingen på opladeren - denne parameter skal svare til din originale enhed.


Når du vælger en ny strømforsyning til din bærbare computer, skal du kontrollere spændingen på...
Green Cell PRO ® Ladegerät für Sony VAIO VGN-FS500 VGN-S360
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19.5V 3.34A 65W für Sony Vaio SVF14 SVF15 SVF152A29M SVF1521C6EW SVF15AA1QM
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 10.5V 3.8A 40W für Sony Vaio S13 SVS13 Pro 11 13 Duo 11 13
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19.5V 6.15A 120W für Sony Vaio PCG-81112M VGN-AR61S VGN-AR71S VGN-AW31S VPCF11S1E
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19.5V 2.15A 40W für Sony Vaio W11 W12 PCG-31311M PCG-31311L VPCYB1S1E VPCYB3V1E
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 16V 4A 64W für Sony Vaio PCG-R505 VGN-B VGN-S VGN-S360 VGN-T VGN-UX VGN-UX380N
RDY Netzteil / Ladegerät für Laptop Sony VAIO VGN-FS500 VGN-S360
189,00 kr
159,95 kr
149,95 kr
Tilføj til kurv
269,95 kr
Tilføj til kurv
129,00 kr
Tilføj til kurv
139,95 kr
Tilføj til kurv
179,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Opladere til bærbare computere er de ting, der ofte glemmes. Deres betydning viser, hvornår de begynder at fejle eller fejle, hvilket forhindrer dem i at blive brugt . Dette får enheden til at gå i stå uden mulighed for at genoplade og til sidst dø. Opladere er de mest sårbare over for mekaniske skader, oversvømmelser og snavs. Ofte er de stadig under skrivebordet, på benene eller simpelthen kastes i en taske under transport. Alt dette kan hurtigt have en negativ effekt på enhedens funktionalitet. Hvis det mislykkes, står brugeren over for problemet med at købe en ny strømforsyning. Vores Battery Empire butik har en bred vifte af muligheder for Sony Green Cell opladere til bærbare computere. Det er et 100% kompatibelt tilbehør, der er skræddersyet til dine hardwarebehov, hvilket giver dig ro i sindet, at din bærbare computer vil arbejde effektivt og i lang tid. For hver Green Cell

Sony strømadapter

vores butik giver 24 måneders garanti. Resultatet er en investering, der hurtigt betaler sig selv på både kort og lang sigt.

Et spil du kan være sikker på.

Udskiftning af opladeren er noget, som hver bruger bliver nødt til at møde før eller senere. Sony er et globalt anerkendt mærke, der giver sine kunder nøjagtigt det, de ønsker. Når alt kommer til alt er dit udstyr ikke uforgængeligt. Lejlighedsvis vil det være Sony -strømforsyningen for at sikre bekvemmelighed, mens du bruger enheden. At vælge den rigtige oplader er afgørende. Originale dele er ofte meget dyre eller vanskelige at få adgang til. At medbringe tilbehør tiltrækker derfor i god tid, genererer omkostninger, og enhederne ligger rundt og er støvede. At købe universelle strømforsyninger til Sony er heller ikke en god idé . Universalopladere skal være kompatible med forskellige modeller af bærbare computere af forskellige mærker. Dette gør det meget let at overse og ikke skyde på de individuelle behov på din bærbare computer. Dette medfører en øget risiko for at beskadige batteriet og følsomme komponenter. Koordineringen af opladere med Sony Green Cell mærket er fuldt kompatibel og bevidstheden om, at enheden får nøjagtigt det, den har brug for.

Opladere til forskellige Sony modeller

Tilbudet Vores Shop Battery Empire er specielt udvalgt og opdateres konstant. Dette gør det muligt for os bedre at imødekomme behovene hos moderne kunder, der søger en kombination af ydeevne, kvalitet, holdbarhed og værdi for pengene i deres produkter. Takket være vores omfattende sortiment kan vi tilbyde Green Cell dele af høj kvalitet til mange forskellige modeller af HP bærbare computere. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud, vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget til dig selv.