Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Festool (8)

Batterier til Festool trådløse skruetrækkere

Sorter efter:

Hjælp zone

Hvis jeg har et Ni-Cd (Nikkel Cadmium) batteri, kan jeg så bruge Ni-Mh (Nikkel Metal Hydride) celler?

I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af Ni-Mh-celler, som er mindre skadelige for miljøet. Disse celler kan bruges i flæng, så vi kan bruge Ni-Mh-batteriet i bytte for Ni-Cd-batteriet.


I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af...

Hvis jeg har en gammel oplader, vil den så oplade den nye?

I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du planlægger at købe et Li-Ion (Lithium Ion) batteri og tidligere har brugt et batteri med Ni-Mh (Nikkel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nikkel Cadmium) celler, vil det nye batteri ikke være vores Oplader opladet og du skal købe en passende oplader.


I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du...

Hvor længe holder et batteri for en skruetrækker?

Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til 1000 opladningscyklusser, hvilket sikrer en lang arbejdstid på din enhed.


Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til...
Batterie Akku (3Ah 12V) 489003 489731 BPH12T Green Cell für Festool TDD 12 ES FX MH
kapacitet: 3.3Ah
Spænding: 12V
Produktkode: PT78
364,95 kr
kapacitet: 3Ah
Spænding: 12V
Produktkode: PT149
359,95 kr
kapacitet: 2Ah
Spænding: 9.6V
Produktkode: PT102
207,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2Ah
Spænding: 10.8V
Produktkode: PT144
177,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 5Ah
Spænding: 18V
Produktkode: PT146
415,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3Ah
Spænding: 14.4V
Produktkode: PT147
277,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 5Ah
Spænding: 14.4V
Produktkode: PT148
419,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3Ah
Spænding: 12V
Produktkode: PT245
222,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
En skruetrækker er et nødvendigt værktøj, der paradoksalt nok ikke bliver fulgt, før det begynder at mislykkes. I et sådant tilfælde bliver udførelse af reparationer eller mindre reparationer et spørgsmålstegn. En ødelagt eller ødelagt skruetrækker er ingen hjælp på arbejdspladsen, det gør det endda svært. Hvert guldhåndtag har en skruetrækker og andet elværktøj i sit værktøjsrum. Festool mærket er et af de mest anvendte tilbehør til eftermontering af dine værktøjer. Festool batteridrevet skruetrækker batteripakke er en af de mest kraftfulde og effektive måder at modstå tidens gang og intensiv brug. På trods af deres sofistikering og holdbarhed er Festool batterier ikke uforgængelige.

Green Cell til Festool

Green Cell af højtydende batterier fås til alle typer Festool De sikrer, at dit elværktøj kører effektivt igen, og at dit renoveringsarbejde kan udføres hurtigt. Alle Green Cell fittings er kendetegnet ved høj kvalitet, modstandsdygtighed over for mekaniske skader og ydeevne, hvilket betyder et mærkbart spring i den daglige brug af enhederne. Green Cell Festool skruetrækkerbatteri og tilpasser sig hurtigt til dine individuelle behov, udstyrskrav og dit budget. Battery Empire tilbyder en række forskellige batterimuligheder og genopladelige batterier til Festool Green Cell skruetrækkere. Disse genopladelige og genopladelige batterier er ideelle til din eksisterende elværktøjsmodel og giver dig mulighed for at arbejde effektivt og i lang tid på en enkelt opladning.

Kvalitet, som du kan mærke

Green Cell blandebatterierne til Festool skruetrækkere er en kvalitet, der hurtigt mærkes. Enheden genvinder hurtigt sin fulde energiske funktionalitet, og dens ydeevne er normal igen. Renoveringsarbejde kræver hyppig brug af en skruetrækker på både små og store projekter. Uden det vil arbejdet ikke stå stille så meget, det sænkes. Dette gør det umuligt at overholde en bestemt deadline (eller en deadline, som du selv angiver). Ved at være opmærksom på Festool skruetrækkere kan du holde den ordsprogede puls i forkant og undgå lange og undertiden meget dyre nedetid. Batterier til Festool skruetrækkere fra Green Cell sikrer, at ydeevnen på din skruetrækker vender tilbage til fuld funktionalitet. Green Cell -højtydende batterier og akkumulatorer er en investering, der betaler sig over en lang periode på kort og lang sigt.

Tilføjelser, du kan stole på

Green Cell batterierne og akkumulatorerne til Festool skruetrækkere er et anskaffelse, der giver flerdimensionelle fordele for moderne, orienterede forbrugere, der leder efter en kombination af kvalitet, ydeevne og værdi for pengene. Batterier og akkumulatorer fra Battery Empire sikrer en lang, problemfri drift af enheden og kan modstå meget intensiv brug. Hvert produkt, der er tilgængeligt i vores tilbud, har en garantiperiode på 12 måneder og en returperiode på 30 dage. Vores specielt udvalgte og konstant opdaterede sortiment tilbyder vores kunder løsninger af højeste kvalitet, der imødekommer deres individuelle behov og budget.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK