Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Powerbank Baseus Blade 20000mAh med digital skærm, 100W, 2xUSB + 2xUSB-C - Stor opladningskraft og stor kapacitet i én enhed

Baseus
Produktet er ikke tilgængeligt
  • Høj kapacitet og opladningskraft - Et batteri med en kapacitet på 20000mAh og imponerende opladningskraft på 100W gør det muligt at oplade smartphones, tablets, bærbare computere og andre mobile enheder flere gange.
  • Udstyret med 4 porte (2 USB-A og 2 USB-C) samt en praktisk skærm, der viser opladningsniveauet og den tilbageværende opladningstid. Derudover bekræfter RoHS, FCC og CE-certifikater, at det er sikkert og i overensstemmelse med standarderne.
  • Lette og bærbare - Med en lav vægt (490 g) og lille tykkelse (18 mm) bliver denne kompakte powerbank en pålidelig ledsager på rejser, altid klar til at hjælpe i situationer, hvor vi har brug for en ekstra energikilde.
  • Mulighed for at oplade op til fire enheder samtidigt og avanceret beskyttelse mod overopladning, overudladning, overophedning og kortslutning.
699,95 kr
Udsolgt
 
  • Powerbank Baseus Blade 20000mAh med digital skærm, 100W, 2xUSB + 2xUSB-C - Stor opladningskraft og stor kapacitet i én enhed
  • 699,95 kr

Powerbank Baseus Blade 20000mAh 100W i sort farve

Enorm kraft i en kompakt powerbank

Dette moderne enhed med et batteri på 20000mAh, der har en kraftfuld opladningsevne (100W) og 4 porte - 2 USB-A porte og 2 USB-C porte. På powerbankens overflade er der en skærm, der viser den tilbageværende opladning. Med sin lave vægt (490g) og slanke design (18mm) er den en ideel rejsefølgesvend. Enheden er RoHS, FCC og CE-certificeret og har modtaget Red Dot Award Design Award 2022.

Powerbank Baseus

Lette og bekvemme

Denne powerbank er en let konstruktion, som du kan tage med dig overalt! Den vejer kun 490g og er lavet af ABS- og PC-materialer. Den er også tyndere end en standard bærbar computer (18mm). Den har et minimalistisk design, en delikat tekstur og et behageligt greb. Der er en skjult knap med en længde på 0,6 cm på enhedens overflade, og powerbanken er stabil og skridsikker.

Powerbank Baseus

Stor kapacitet

Med en kapacitet på 20000mAh kan du oplade din telefon mange gange! Denne powerbank er ideel både på rejser og i situationer med længere strømafbrydelser. Batteriet kan let oplades via en USB-C port, hvilket sparer tid og energi. MacBook Pro 13 oplades op til 39% på kun 30 minutter ved maksimal strømforbrug (65W). En fuld opladning af enheden med 100W tager kun 90 minutter, og ved en effekt på 30W tager det 180 minutter.

Powerbank Baseus

Skærm

Powerbank Baseus Blade er udstyret med en indbygget skærm, der viser opladningsniveauet i realtid i procent og den tilbageværende opladningstid. Skærmen viser også den tid, det tager at oplade powerbanken, samt den resterende arbejdstid.

Powerbank Baseus

Universal powerbank

Du kan oplade op til fire enheder samtidigt og dele med familie og venner. Vores produkt giver dig mulighed for at oplade ikke kun smartphones, men også tablets, bærbare computere og højttalere. Det samarbejder med de fleste populære enheder, der bruger USB-A/USB-C. Med BPSII-teknologien sikrer vi hurtig opladning, og kontrolchippen justerer strømstyrken til enheden for at beskytte den mod skader. Derudover har vores powerbank mange beskyttelsesfunktioner mod overopladning, overudladning, for høj spænding, overophedning og kortslutning.

Powerbank Baseus

Sikkerhed er afgørende

Vores powerbank er meget holdbar og er lavet af slidstærke materialer. Den har talrige certifikater og nationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder. NTC-temperatursensoren overvåger intelligent enhedens temperatur. Du kan tage den med på rejsen, da den opfylder internationale sikkerhedsstandarder og kan bruges om bord på fly.

Powerbank Baseus

Sættet indeholder:

● Powerbank
● Opladningskabel

Kompatibel med følgende batterimodeller
    Kompatibel med følgende enheder
    arrow-up
      Teknisk data
      kapacitet:
      20000 mAh
      Strøm:
      Type-C1 + Type-C2: 65W + 30W , Type-C1/2 + USB1/2: 65W + 30W , Type-C1 + Type-C2 + USB1/2: 45W + 30W + 18W
      Celletype:
      Li-Poly
      Indgang:
      Type-C 1/2: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/3.25A (max)
      Tilstand:
      Neu
      Farve:
      Sort
      Garanti:
      12 Monate
      Fabrikant:
      Baseus
      Dimensioner:
      16,2 x 14,3 x 1,8 cm
      Vægt:
      490 g
      Model:
      PPDGL-01
      Udgangseffekt:
      5V/9A Max
      Konverteringseffektivitet:
      75%
      Afslut:
      Type-C 1/2: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A , USB1/USB2: 4.5V/5A, 5V/4.5A, 5V/3A, 9V/3A 12V/2.5A Max
      Produktkode:
      PPDGL-01
      Kundefeedback og spørgsmål
      Giv udtryk for din mening
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

      For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

      gennemsnitlig karakter
      Giv udtryk for din mening
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

      For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

      ×
      comments icons

      Tak fordi du tilføjede din mening, snart vil den være tilgængelig på produktkortet.

      tæt
      Ofte stillede spørgsmål
      Kan batterikapaciteten (mAh) være større?
      Se
      Det er muligt at bruge batterier med højere kapacitet. Batterikapaciteten udtrykkes i miles af amperetimer (mAh), jo højere værdi af kapaciteten, fx 3000 mAh, jo længere kan arbejdstiden opnås på én batteriopladning, hvilket øger vores mobilitet og effektivitet.
      Hvordan vælger man en powerbank?
      Se
      1. Batterikapacitet i telefonen Det vigtigste, vi skal tjekke, er batterikapaciteten i vores telefoner, og den kan variere fra lidt over 1000 mAh til endda 4000 mAh. Bemærk venligst, at der er et uundgåeligt tab af energi under opladningsprocessen, hvilket kan reducere den faktiske ydeevne af powerbanken med op til 75%. Dette er et helt naturligt fænomen og skal tages i betragtning.
      2. Powerbank til smartphone - hvilke parametre skal overvejes? Hvis du har en telefon, der giver mulighed for hurtig opladning, kan det betale sig at vælge en strømadapter, der understøtter 2.1A eller QC 3.0 opladning, så du kan lade op til dobbelt så hurtigt i forhold til andre modeller. Bemærk dog, at hvis telefonen ikke er kompatibel med den, hjælper hurtigopladningsmuligheden os ikke.
      Hvad er Ultra Charge?
      Se
      Ultra Charge hurtigopladning er baseret på tre opladningsprofiler - 5/9/9/12V. Alt efter hvilken enhed du tilslutter, kan du være sikker på, at den korrekte ladespænding er valgt og intensiteten er så høj som muligt. Teknologien garanterer sikker og hurtig opladning uanset den tilsluttede enhed. Med Ultra Charge kan vi oplade de fleste smartphones fra 0 til 100 % på 1-1,5 time.
      Er der tilsluttet et kabel til powerbanken?
      Se
      Hver strømadapter kommer med et USB-Micro-USB eller USB-C kabel (se specifikationer), som kan bruges til at oplade strømadapteren, og hvis telefonen har en passende stikkontakt kan den også oplades via dette kabel.