Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Huawei mobiltelefonbatterier

kapacitet
  • Vis mere
spænding
  • Vis mere
Celletype
  • Vis mere
Batterie Green Cell ® für das Telefon Huawei P9 Lite
Green Cell ® Handy Akku HB4342A1RBC für Huawei Ascend Y5 II Y6 Honor 4A 5
Akku HB505076RBC für Huawei Y3 YIII
Batterie Green Cell ® für das Telefon Huawei P8 Lite
Handy Akku Green Cell ® für Huawei P9 Lite
Green Cell Battery HB436486ECW for Huawei Mate 10 / Mate 20
Akku HB356687ECW für Huawei Mate 10 Lite
Akku HB396285ECW für Huawei P20 / Honor 10
kapacitet: 2900 mAh
spænding: 3.7V
Produktkode: BP53
163,95 kr
kapacitet: 2580 mAh
spænding: 4V
Produktkode: BP86
140,95 kr
kapacitet: 2150 mAh
spænding: 3.8 V
Produktkode: BP121
155,95 kr
kapacitet: 2200 mAh
spænding: 3.7V
Produktkode: BP65
104,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3200 mAh
spænding: 3.8V
Produktkode: BP95
148,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3900 mAh
spænding: 3.85V
Produktkode: BP133
170,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3240 mAh
spænding: 3.82V
Produktkode: BP134
170,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3300 mAh
spænding: 3.82V
Produktkode: BP125
127,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Batterier i smartphones vænner sig til dem over tid. Dette bliver hurtigt tydeligt, når den tid, telefonen bruger på kablet i løbet af dagen, er længere end i smartphone, det er ikke bare et kraftfuldt værktøj, der hjælper dig med at forstå hverdagen bedre. Det komplimenterer også billedet af en moderne person. Smartphones vælges ud fra deres tekniske evner såvel som deres tilstedeværelse og tilpasning. Smartphonen definerer brugeren i høj grad - så de kan udtrykke mere af deres unikke personlighed og fremhæve forskellige ideer og fokusere på skiftende teknologiske tendenser. På trods af alle fremskridt er smartphones blevet velfortjente over tid. Batteriet lider altid først. Over tid bliver indlæsningstiderne længere og hyppigere. Brugeren skal derfor acceptere, at telefonen opbevares oftere og oftere på et strømkabel, og at batteristangen skal følges nøje. Er du sikker? Løsningen på energiproblemet er at udskifte batteriet i din telefon med et nyt. Vores Battery Empire butik giver adgang til højtydende batterier til Huawei mærket Green Cell , som hjælper dig med hurtigt at bringe dine enheder tilbage i lodret position. De er en perfekt kopi af originalen uden at gå på kompromis med ydeevnen. At købe en

Huawei udskiftningsbatteri

og selve udskiftningen er derfor en investering, der hurtigt betaler sig på kort og lang sigt.

Udskift batteriet selv

På trods af udseendet kan Huawei batterier udskiftes uden vedligeholdelse. Den uafhængige udveksling er en proces, der tager et par til flere minutter og giver dig mulighed for at spare omkostninger (servicearbejde) og tid betydeligt. I service skal den respektive telefon ofte bruge meget tid på at vente på den nye del og serviceteknikerens opmærksomhed. I løbet af denne tid er ejeren dømt til at bruge mindre effektive erstatninger, der ikke kan fuldføre hverdagen såvel som en velkendt telefon. Huawei batterierne fra Green Cell giver dig mulighed for hurtigt at gendanne din energiuafhængighed. Derfor er det fortidens problem at konstant holde din telefon på opladerkablet og instinktivt lede efter den nærmeste stikkontakt. Huawei er et af de mest populære mærker i verden for brugere, der søger en kombination af kvalitet, ydeevne og en overkommelig pris. Det leverer præcis, hvad kunderne forventer over hele verden og tilpasser sig meget godt til individuelle behov, præferencer og livsstil. Ved at udskifte batteriet til Huawei fra Green Cell kan du nyde en "velkendt" telefon og undgå hyppige genopladningscyklusser for at holde kontakten med verden.

Højkvalitets Huawei batterier

Vores Battery Empire Store tilbyder skræddersyede løsninger til forskellige Huawei modeller som p8, p9, y6 og mange flere. Vores tilbud opdateres konstant for bedre at imødekomme vores kunders voksende behov. Udskiftning af batteriet i din telefon vil helt sikkert være en beslutning, som hver bruger vil komplimentere sig selv for. Vores butik giver 12 måneders garanti på alle Huawei batterier til alle Huawei batterier fra Green Cell Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud, vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget til dig selv.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK