Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

AEG (7)

Batterier til AEG trådløse skruetrækkere

Sorter efter:

Hjælp zone

Hvis jeg har et Ni-Cd (Nikkel Cadmium) batteri, kan jeg så bruge Ni-Mh (Nikkel Metal Hydride) celler?

I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af Ni-Mh-celler, som er mindre skadelige for miljøet. Disse celler kan bruges i flæng, så vi kan bruge Ni-Mh-batteriet i bytte for Ni-Cd-batteriet.


I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af...

Hvis jeg har en gammel oplader, vil den så oplade den nye?

I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du planlægger at købe et Li-Ion (Lithium Ion) batteri og tidligere har brugt et batteri med Ni-Mh (Nikkel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nikkel Cadmium) celler, vil det nye batteri ikke være vores Oplader opladet og du skal købe en passende oplader.


I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du...

Hvor længe holder et batteri for en skruetrækker?

Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til 1000 opladningscyklusser, hvilket sikrer en lang arbejdstid på din enhed.


Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til...
kapacitet: 1.5Ah
Spænding: 12V
Produktkode: PT51
178,19 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 4Ah
Spænding: 18V
Produktkode: PT95
400,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2.5Ah
Spænding: 7.2V
Produktkode: PT96
224,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3Ah
Spænding: 14.4V
Produktkode: PT98
467,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2.5Ah
Spænding: 9.6V
Produktkode: PT99
200,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3.3Ah
Spænding: 12V
Produktkode: PT137
266,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3.3Ah
Spænding: 14.4V
Produktkode: PT138
333,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
En skruetrækker er et af de grundlæggende elektriske værktøjer, der kan bruges til effektivt at udføre reparationer. Du behøver ikke at bruge en boremaskine overalt og skal bruge den, hvilket en overivrig overtaker hurtigt kan finde ud af. Trådløse skruetrækkere er et supplement til værktøjsfremstilling i hjemmet, der kan bruges hurtigt. Det er altid bedre at have det og ikke have brug for det (hvilket er sjældent) end ikke at have det og fortryde det. AEG trådløse skruetrækkere er kraftfulde værktøjer, der opretholder deres funktionalitet over lang tid. De er dog ikke uforgængelige. Batterierne varer længe, og enheden begynder at gå i stykker. Halvvejs eller halvvejs er der ikke skruet ind. Hvis enheden tilbyder flere problemer end løsninger, er det på høje tid at gøre noget ved det. Udskiftning af batteriet er ofte nok til at få enheden i gang igen. Når du vælger et batteri, skal du være opmærksom på model og kapacitet. En dårlig pasform fører til manglende evne til fuldt ud at udnytte udstyrets muligheder, hvilket fører til manglende arbejde. I Battery Empire serien finder du AEG batterier i Green Cell , som garanterer lang driftstid med en opladning og en perfekt tilpasning til modellen af AEG værktøjet.

AEG venlige batterier

AEG Green Cell batterier opfylder hurtigt de tekniske krav til skruetrækkere og andet AEG -elværktøj. Som et resultat kan ethvert guldhåndtag repareres og repareres. Batterierne, der tilbydes i vores butik, er en kombination af kvalitet, ydeevne og lav pris. Dette gør dem til en investering, der hurtigt betaler sig selv på kort og lang sigt. Udskiftning af AEG batteriet med et nyt sparer betydelige ressourcer og holder renoveringsarbejdet i et tempo. Nedetid er ikke længere et problem, hvilket reducerer nerverne og gør det muligt for forbikøreren at koncentrere sig om vigtigere prioriteter end at lægge ladekablet.

Den kraft, du vil føle

Batterier til AEG skruetrækkere fra Green Cell sikrer et hurtigt og effektivt spring. Her er omkostningsafkastet betydeligt. Batterier til AEG skruetrækkere har lang levetid og tilbyder optimal funktionalitet til dine enheder . Dette giver dem, der renoverer eller planlægger at renovere, tillid til, at deres udstyr ikke svigter på det mindst passende tidspunkt.

Vi tilbyder gunstige betingelser for

Der gives 12 måneders garanti på alle AEG Vores kunder har også 30 dage til at returnere batterierne. Derudover tilbyder Battery Empire et stort udvalg af ekstra tilbehør, der gør det muligt for dig at tage bedre vare på dine enheder og vedligeholde deres funktionalitet. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores konstant opdaterede tilbud.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK