Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Nikon (1)

Nikon oplader

Sorter efter:
Green Cell ® Akku EN-EL9 / EN-EL9E und Ladegerät MH-23 für Nikon D-SLR D40 D40A D40C D40X D60 D3000 D5000
kapacitet: 1000 mAh
Spænding: 7.4V
Produktkode: CB06+ADCB03
230,95 kr
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare
Kameraopladere er et must for enhver rejse. Hold dit kameraudstyr på et sikkert niveau, og sørg for, at det kan genoplades hurtigt. Et Nikon kamera er effektivt , men gennem intensiv brug kan det hurtigt trænge ind i den tilgængelige energi. Med kameraladeren kan du hurtigt justere dit udstyr til den rigtige energiske lodrette position og fange dine vigtige øjeblikke i høj opløsning. Kameraer er stadig et af de vigtigste bagagerum til en tur. Det ser ud til, at smartphones med indbyggede kameraer hurtigt vil erstatte traditionelle spejlreflekskameraer og digitale kameraer. Men med Nikon kan du tage billeder på et niveau, der ikke er tilgængeligt, selv for markedets bedste mobiltelefon. Fordi et foto formodes at fange et flygtigt, vigtigt øjeblik og fotografering af høj kvalitet giver det øjeblik et specielt strejf. Vores Battery Empire butik tilbyder en bred vifte af muligheder for Nikon kameraopladere, der hurtigt imødekommer de stadig stigende behov hos moderne kunder.

Nikon

har 12 måneders garanti, der giver køberne tillid til, at de får de bedste kvalitetsløsninger, der ikke skuffer.

Kameralader lige ved hånden

Paradoksalt nok er kameraopladere vigtige, men de glemmes ofte, når de pakker bagage. Så begynder store problemer under rejsen. Alt kan optages på telefonen, men kvaliteten lader ofte meget tilbage at ønske , og at snappe en mobiltelefon overalt spreder oplevelsen. Nikon er et brand, der giver dig masser af muligheder for dine produkter. Med Nikon kameraer kan du fange det daglige landskab på fantastiske måder og nyde effekten i årevis - så længe du har energi nok. Kameraopladeren skal være øverst på listen og ikke for langt fra kameraet.

En række kameraopladere

I vores Battery Empire butik finder du en række opladere, der hurtigt reagerer på dine enheds og ejerens behov. Det er et skræddersyet køb, der hurtigt vil blive komplimenteret af enhver moderne køber, der søger en kombination af kvalitet, ydeevne og værdi for pengene. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud. Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget for dig selv.