Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Hitachi (6)

Batterier til Hitachi trådløse skruetrækkere

Sorter efter:

Hjælp zone

Hvis jeg har et Ni-Cd (Nikkel Cadmium) batteri, kan jeg så bruge Ni-Mh (Nikkel Metal Hydride) celler?

I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af Ni-Mh-celler, som er mindre skadelige for miljøet. Disse celler kan bruges i flæng, så vi kan bruge Ni-Mh-batteriet i bytte for Ni-Cd-batteriet.


I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af...

Hvis jeg har en gammel oplader, vil den så oplade den nye?

I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du planlægger at købe et Li-Ion (Lithium Ion) batteri og tidligere har brugt et batteri med Ni-Mh (Nikkel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nikkel Cadmium) celler, vil det nye batteri ikke være vores Oplader opladet og du skal købe en passende oplader.


I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du...

Hvor længe holder et batteri for en skruetrækker?

Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til 1000 opladningscyklusser, hvilket sikrer en lang arbejdstid på din enhed.


Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til...
kapacitet: 3Ah
Spænding: 12V
Produktkode: PT35
239,95 kr
kapacitet: 4Ah
Spænding: 18V
Produktkode: PT124
329,95 kr
kapacitet: 1.5Ah
Spænding: 12V
Produktkode: PT36
189,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 1.5Ah
Spænding: 14.4V
Produktkode: PT108
249,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 1.5Ah
Spænding: 7.2V
Produktkode: PT219
259,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3Ah
Spænding: 12V
Produktkode: PT35RDY
229,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Renoveringsarbejde er en proces, der kræver brug af en lang række værktøjer. En skruetrækker er ofte øverst på listen. Hitachi skruetrækker af høj kvalitet er en mulighed, som flere og flere moderne forbrugere introducerer i deres værktøjsfremstilling. Hitachi er et brand, du kan stole på . Rækken af tilfredse forbrugere af dette mærke når mange tusinder over hele verden. Som et resultat bliver polske forbrugere mere og mere Hitachi evner, der gør det lettere at udføre selv de mest avancerede renoverings- og byggearbejder.

Batterier til Hitachi

Den høje kvalitet af Hitachi skruetrækkere giver dig mulighed for at nyde deres funktionalitet i lang tid, men de er ikke uforgængelige. I Battery Empire finder du effektive batterier til Hitachi skruetrækker, der hjælper enheden med hurtigt at genvinde sin fulde, energiske funktionalitet. Når skruetrækkeren begynder at svigte, er det på tide at se nærmere på batteriet og batterierne. Udskiftning af dette vitale element muliggør hurtigere eliminering af potentielt og eksisterende nedetid og hurtig afslutning af reparations- og byggearbejde til slutningen.

Green Cell til moderne kunder

Hitachi er en kvalitet, der er anerkendt over hele verden. Green Cell batterier og genopladelige batterier er passende tilbehør, som du hurtigt kan gendanne den fulde funktionalitet på dine enheder. Selvom Hitachi har kraftige batterier og har en lang levetid, fungerer batterierne og akkumulatorerne i Hitachi skruetrækkere som enhver anden enhed. Omfattende vedligeholdelsesarbejde øger hyppigheden af skruetrækkeren. Som et resultat skal udstyret udholde meget. Uden et kraftigt batteri er det ikke et nyttigt værktøj, bare et stykke støv på værkstedshylden, der langsomt bliver tilgroet med støv. En skruetrækker med ovenstående batteri kan gøre ventearbejdet hurtigere. Halvløsninger og ufuldstændig funktionalitet vil ikke have en positiv effekt på kvaliteten af arbejdet. Hvis du undgår en masse nedetid ved blot at udskifte det, sparer du mange penge på ikke-planlagte omkostninger. Besparelserne kan også bruges til andre prioriteter.

Kvaliteten af et gennemprøvet brand

Batterier og genopladelige batterier til Hitachi Green Cell skruetrækkere er et køb, der giver flerdimensionelle fordele. Green Cell -højtydende batterier og akkumulatorer til forskellige typer Hitachi skruetrækkere reducerer arbejdstiden og vender tilbage til funktionel "normalitet". Hvert produkt har en garantiperiode på 12 måneder og en returperiode på 30 dage. Vores specielt udvalgte og konstant voksende sortiment er målrettet mod at tilbyde vores kunder kun de bedste løsninger, der perfekt kombinerer ydelse, holdbarhed og værdi for pengene.