Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Pentax (2)

Pentax kamera batteri

Sorter efter:

Hjælp zone

Hvordan vælger man et batteri til et kamera?

For at vælge et kompatibelt batteri til et kamera, skal man tjekke modellen af det originale batteri. Hvor kan du finde disse oplysninger? På navneskiltet, som er placeret direkte på produktet.


For at vælge et kompatibelt batteri til et kamera, skal man tjekke modellen af det originale...

Udskiftning af batteri i et kamera

Når du har købt et nyt batteri, er der kun tilbage at begynde at bruge det. Udskiftning af et batteri er ikke svært og i de fleste tilfælde kan du gøre det selv - hvis du har problemer kan du altid henvise til youtube-guiderne.


Når du har købt et nyt batteri, er der kun tilbage at begynde at bruge det. Udskiftning af et...

Kan batterikapaciteten (mAh) være større?

Batterikapaciteten (mAh) kan være større end det originale batteri. Bemærk venligst, at jo større batteri, jo længere levetid har din enhed.


Batterikapaciteten (mAh) kan være større end det originale batteri. Bemærk venligst, at jo større...
Green Cell ® Digitalkameras Akku für Pentax 645 645D 645Z 7.4V
Green Cell ® DMW-BMB9 für Panasonic Lumix DMC-FZ70, DMC-FZ60, DMC-FZ100, DMC-FZ40, DMC-FZ47 7.42 1100mAh
kapacitet: 1860 mAh
Spænding: 7.4V
Produktkode: CB25
178,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 1050 mAh
Spænding: 7.4V
Produktkode: CB86
133,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Batteriet i kameraet skal udskiftes lejlighedsvis. Årsagen er enkel. Daglig drift kan have en negativ indvirkning på batteriets energibalance efter et stykke tid. Det begynder at bruge mere tid på opladeren til fuld opladning, og når du kommer tilbage til kameraet, er det mærkbart kortere. Kameraer er stadig populære i dag, og gruppen af entusiaster, der fanger verden gennem linsen, fortsætter med at vokse. Pentax er et firma, der tilbyder en bred vifte af kameraer, der er skræddersyet til de voksende behov hos moderne brugere. På trods af sin kompleksitet er Pentax ikke i stand til at springe over batteriets levetid. Efter et stykke tid begynder hvert batteri i elektronikken at gå i stykker. Ombytningen er en enkel, hurtig og billig måde at bringe dit udstyr tilbage i den elektroniske lodrette position og opretholde den sædvanlige komfort. Vores Battery Empire butik tilbyder et stort udvalg af Pentax batterier, der hurtigt kan tilpasses enhedens og applikationens individuelle behov. I enhver

Pentax kamera batteripakke

der er 12 måneders garanti. Som et resultat kan vores kunder være sikre på, at de køber nogle af de bedste løsninger på markedet, der vil fungere effektivt i lang tid.

Kraftige batterier til Pentax

Pentax er et velkendt brand, der tiltrækker flere og flere kunder hvert år. Hvis du vil holde dine elektroniske enheder under kontrol , bør du ikke undervurdere energieffektiviteten. Et dårligt eller svigtende batteri er den bedste måde for enheden at svigte på det mindst bekvemme tidspunkt. I en sådan situation er alt hvad du skal gøre i stedet for at udødeliggøre et smukt billede med et kamera, at huske udsigten og komme videre. Et kamera er en uadskillelig del af din rejse og giver dig mulighed for at fange ekstraordinære øjeblikke i høj kvalitet. I vores specielt udvalgte og konstant opdaterede sortiment finder du hurtigt en variant, der Pentax kamera. Højtydende batterier giver dit kamera et nyt liv og giver det det energiboost, det har brug for. Dette øger brugervenligheden, og bevidstheden om, at udstyret ikke pludselig går ud af drift, giver dig mulighed for at skabe fænomenale billeder uden forhindringer. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud, vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget til dig selv.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK