Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

GoPro (3)

GoPro batteri

Sorter efter:

Hjælp zone

Hvordan vælger man et batteri til et kamera?

For at vælge et kompatibelt batteri til et kamera, skal man tjekke modellen af det originale batteri. Hvor kan du finde disse oplysninger? På navneskiltet, som er placeret direkte på produktet.


For at vælge et kompatibelt batteri til et kamera, skal man tjekke modellen af det originale...

Udskiftning af batteri i et kamera

Når du har købt et nyt batteri, er der kun tilbage at begynde at bruge det. Udskiftning af et batteri er ikke svært og i de fleste tilfælde kan du gøre det selv - hvis du har problemer kan du altid henvise til youtube-guiderne.


Når du har købt et nyt batteri, er der kun tilbage at begynde at bruge det. Udskiftning af et...

Kan batterikapaciteten (mAh) være større?

Batterikapaciteten (mAh) kan være større end det originale batteri. Bemærk venligst, at jo større batteri, jo længere levetid har din enhed.


Batterikapaciteten (mAh) kan være større end det originale batteri. Bemærk venligst, at jo større...
kapacitet: 1000 mAh
Spænding: 3.7V
Produktkode: CB22
140,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 1100 mAh
Spænding: 3.8V
Produktkode: CB24
148,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 1220 mAh
Spænding: 3.85V
Produktkode: CB74
141,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Med GoPro tilbehør kan du drage fordel af kameraets fulde funktionalitet og sikre, at dit udstyr kan fange de vigtige og dynamiske begivenheder i dit liv. GoPro er blevet meget populært i de senere år, hvilket giver brugere over hele verden mulighed for at optage, optage og dele deres mere eller mindre ekstreme oplevelser. GoPro batterier er kraftige, men de kan ikke springe ud over den hårde daglige brug. Over tid begynder batteriet at svigte, bruger mere tid på opladning og bruger det betydeligt mindre tid. Dette øger risikoen for, at systemet standser på det mest uhensigtsmæssige tidspunkt. Lejlighedsvis udskiftning af GoPro batterier er ikke en stor indsats, men det hjælper med at forlænge enhedens levetid. Vores Battery Empire butik tilbyder et stort udvalg

Batteriindstillinger GoPro

der hurtigt skræddersys til dine unikke behov og præferencer (og budgetmuligheder). Der er 12 måneders garanti på hvert GoPro Dette giver vores kunder sikkerhed for, at de modtager løsninger af højeste kvalitet, der hurtigt kompletterer deres systemer og sikrer lang og problemfri drift.

Kraftige batterier til GoPro

Et batteri er et vigtigt tilbehør, der skal udskiftes fra tid til anden. GoPro er et tilbehør til aktive mennesker, der ønsker at fange deres succeser (og vejen til dem) og dele videoer og fotos med offentligheden. Aktiv fritidsoptagelse kræver meget af batteriet, det skal imødekomme forventningerne, ellers bliver udstyret ubrugeligt. GoPro batteriet er ikke en stor udgift, men marginaliseres ofte - til din egen ulempe. Hvis udstyret pludselig nægter at adlyde, huskes eventyret kun. I Battery Empire finder du et stort udvalg af batterier, der passer til de forskellige GoPro modeller og hurtigt tilpasser sig de individuelle behov på dine enheder. At købe et nyt batteri viser sig hurtigt at være en investering, der betaler sig både på kort og lang sigt. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud . Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget for dig selv.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK