Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Kabel Lyn Lightning 2m Green Cell PowerStream, med hurtig opladning til Apple iPhone

Green Cell
Produkt tilgængeligt
Forsendelse op til 24 timer.
Tilfredshedsgaranti - 30 dages returret
 • GC PowerStream USB-A - Lynkabel med en længde på 200 cm muliggør op til 3,5 gange hurtigere opladning og problemfri dataoverførsel
 • Med understøttelse af Ultra Charge og Quick Charge 3.0 hurtigopladningsstandarder kan du oplade iPhone 11 / 12 / 13 Pro Max / Pro / Max / Mini / XS Max / XS / X / SE til 50% på bare 30 minutter. Det er også kompatibelt med ældre enheder.
 • GC Power Stream sikrer perfekt drift med alle kompatible Apple enheder . Glem alt om problemer med ikke-certificeret tilbehør - plug and play
 • GC Power Streams uovertrufne holdbarhed er resultatet af brugen af et ekstremt slidstærkt mesh- og metalovertræk, der effektivt beskytter begge stik mod brud
89,95 kr

Antal:

 

GC PowerStream

GC PowerStream

USB-A - Lightning

Hurtig opladning

Ved at understøtte Apple 2.4A hurtigopladningsteknologi kan vi oplade vores smartphone op til tre gange hurtigere. Kablet, der er kompatibelt med hurtig opladning, spiller en lige så vigtig rolle som opladeren eller telefonprotokollen.

Vælg den rigtige længde

GC PowerStream Lightning-kablet er designet til ikke kun at give den hurtigst mulige opladning af dine enheder, men også til at sikre exceptionel holdbarhed og brugervenlighed. Elegant design og materialer af høj kvalitet vil hurtigt gøre GC PowerStream-kablet til dit førstevalg. Vi tilbyder tre forskellige længder, der passer til dine behov.

Uovertruffen holdbarhed

GC PowerStream Lightning-kabelfletningen er lavet af holdbare polypropylen-tråde, der ikke kun ser stilfulde ud, men også beskytter kablet mod slid og bøjning. Brugen af Kevlarfibre langs kablet forhindrer, at det går i stykker, og kabelkappen med flere niveauer sikrer perfekt funktion af kablet.

Kompatibilitet

GC Ray-kablet understøtter Apple 2,4A hurtigopladningsteknologi og er perfekt til at forsyne alle Apple-enheder med Apple-stik. Uanset om du bruger de nyeste iPhone-smartphones som 11 / 12 / 13 Pro Max / Pro / Max / Mini / XS Max / XS / XS / X / SE eller iPad-tablets, er GC Ray den perfekte ledsager til opladning derhjemme og på farten.

Kompatibel med følgende batterimodeller
  Kompatibel med følgende enheder
  arrow-up
   Teknisk data
   Tilstand:
   Neu
   Understøttede opladningsteknologier:
   Apple 2.4A
   Farve:
   Sort
   Garanti:
   24 Monate
   Fabrikant:
   Green Cell
   Model:
   GC PowerStream
   Baggrundslys:
   Ikke
   Stiktype:
   USB - Lightning
   Lang:
   200 cm
   Produktkode:
   KABGC18
   Kundefeedback og spørgsmål
   Giv udtryk for din mening
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

   gennemsnitlig karakter
   Giv udtryk for din mening
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

   ×
   comments icons

   Tak fordi du tilføjede din mening, snart vil den være tilgængelig på produktkortet.

   tæt
   Ofte stillede spørgsmål
   Hvordan tjekker man batterikapaciteten i en mobiltelefon?
   Se
   Batterikapaciteten er angivet direkte på batteriet. Disse oplysninger findes på indersiden af enheden. Du kan også bruge moderne applikationer, der overvåger batteristatus. Et eksempel på et sådant program er Battery Info, udviklet til Android-smartphones. Applikationen er nem at bruge, så man nemt kan tjekke oplysningerne om den aktuelle batteristatus.
   Kan batterikapaciteten (mAh) være større?
   Se
   Batterikapaciteten angivet i milliampere timer (mAh) kan afvige fra fabriksbatteriet. Hvis du vælger et batteri med en større kapacitet, vil din enhed have en længere levetid, og du opnår mere mobilitet og komfort!
   Har opladeren en hurtigopladningsfunktion?
   Se
   Det er meget nemt at tjekke, om opladeren har en hurtigopladningsfunktion – det sker, hvis enheden har et grønt USB-stik. Dette er et tegn på, at opladeren oplader din telefon hurtigt.
   Opladerparametre - hvad skal du være opmærksom på?
   Se
   Der er flere faktorer at overveje, når du vælger oplader. De vigtigste af disse er: opladerens effekt, typen af input og de anvendte hurtigopladningsteknologier.
   Oplader med Power Delivery-teknologi, hvad betyder PD?
   Se
   Power Delivery er en hurtigopladningsteknologi. Kort sagt vælger opladere, der understøtter denne variant, automatisk den rigtige opladning til den tilsluttede enhed, hvilket sikrer hurtig og effektiv opladning.
   Kan opladeren med hurtigopladningsfunktionen oplade en almindelig mobiltelefon?
   Se
   Hvis du bruger en ældre mobiltelefon, der ikke har hurtigopladningsteknologi, behøver du ikke at gå uden at købe en speciel oplader. Din telefon vil oplade korrekt, og moderne opladere har flere ekstra funktioner, der vil være nyttige i enhver situation.
   Hvilken ladekapacitet skal mobiltelefonopladeren have?
   Se
   Før du køber en netoplader, skal du kontrollere den maksimale opladningseffekt på din mobiltelefon (denne parameter er angivet i watt). Vær også opmærksom på antallet af stik på opladeren - på denne måde vælger du en enhed, der er praktisk at bruge. Du kan finde de mest populære modeller på følgende link: Hvordan vælger man den rigtige telefonoplader?
   Hvordan fungerer en inverter?
   Se
   En inverter er en selvstændig enhed, der tilsluttes cigarettænderen eller direkte til batteriet. Dens opgave er at konvertere 12V/24V spændingen fra bilens DC-system til 230V AC. Af denne grund vil du meget ofte finde følgende forkortelse ud for navnet på inverteren: DC/AC.
   Hvilke typer invertere findes der?
   Se
   Når det kommer til bilinvertere, kan vi skelne mellem to hovedtyper: rene og modificerede sinusbølgeinvertere. Den første er beregnet til enheder, der kræver en kontinuerlig strømforsyning. Denne type inverter bør vælges til enheder som varmepumper, elektriske komfurer eller elektroniske kedler. Vores butik tilbyder også modificerede sinusbølge-invertere. Denne type inverter er velegnet til enheder som bærbare computere, strømforsyninger eller belysning.
   Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
   OK