Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Sæt 3x Kabel Lyn Lightning 200cm LED Green Cell Ray med hurtig opladning til Apple iPhone

Green Cell
På lager.
Forsendelse op til 24 timer.
Tilfredshedsgaranti - 30 dages returret
 • Sæt med tre GC Ray USB-A - Lynkabler med en længde på 200 cm - hurtig opladning, hurtig dataoverførsel og tre gange længere holdbarhed
 • Den følsomme, hvide belysning af Lightning-stikket med LED-dioden giver dig mulighed for nemt at forbinde GC Ray til din enhed uanset årstid eller de respektive forhold. Glem alt om at kigge efter kabler i mørket!
 • Takket være understøttelsen af Apple 2.4A er hurtigopladekablet og 480 Mps dataoverførselskablet perfekte til dine moderne enheder, der er udstyret med et lynstik
 • Holdbar i hver tomme - hele kablernes længde er beskyttet ved brug af holdbare og moderne materialer
129,95 kr

Antal:

 

Kabelsæt GC Ray

Et sæt med tre 200 cm GC Ray Lightning-kabler er designet til ikke kun at sikre den hurtigst mulige opladning af dine enheder, men også enestående holdbarhed og brugervenlighed. Elegant design, materialer af høj kvalitet og en fin hvid belysning af stikket vil hurtigt gøre GC Ray-kablet til dit første valg.


USB - Lightning

Hurtig
opladning

Unik
holdbarhed

En perfekt kombination

For at gøre det så nemt som muligt at bruge GC Ray Lightning-kabler har vi kombineret dem til et universelt sæt med tre kabler af længere længde. Kablerne er også udstyret med en følsom hvid baggrundsbelysning på Lightning-stikket. Takket være dette er det ekstremt nemt at finde dem i mørket og tilslutte dem til din enhed, og de ser ekstremt futuristiske ud, når de er tilsluttet en multiport-oplader.


LED-baggrundsbelysning

Præcis
finish

Øget
længde

Fuld kompatibilitet

GC Ray-kablet understøtter Apple 2,4A hurtigopladningsteknologi og er perfekt til at forsyne alle Apple-enheder med Apple-stik. Uanset om du bruger de nyeste iPhone-smartphones som 11 / 12 / 13 Pro Max / Pro / Max / Mini / XS Max / XS / XS / X / SE eller iPad-tablets, er GC Ray den perfekte ledsager til opladning derhjemme og på farten.

Hurtig opladning

Ved at understøtte Apples 2,4A hurtigopladningsteknologi kan vi oplade vores smartphone op til tre gange hurtigere. Det kompatible kabel til hurtig opladning spiller en lige så vigtig rolle som opladeren eller telefonprotokollen.

Uovertruffen holdbarhed

GC Ray Lightning-kabelfletningen er fremstillet af holdbare polypropylen-tråde, der ikke kun ser stilfulde ud, men også beskytter kablet mod slid og bøjning. Brugen af Kevlarfibre langs kablet forhindrer, at det går i stykker, og kabelkappen i flere niveauer sikrer perfekt funktion af kablet.


Fletning af
polypropylengarn

Fleksibel
TPE-kappe

Kevlarfiber


Dobbelt
afskærmning

30 AWG
Datalinjer

23 AWG
Strømkabel

Data&Sync

GC Ray Lightning-kablet muliggør hurtig dataoverførsel med 480 Mbit/s, så du kan overføre op til 30 billeder på et sekund!

1800 billeder
uploadet på 1 minut

1200 sange uploadet
på 1 minut

Video uploadet
i HD-opløsning på 1 minut

Mere end bare et kabel

GC Ray omdefinerer begrebet praktisk kabel - takket være længden på op til 200 cm, stikkets baggrundsbelysning, den holdbare konstruktion og understøttelsen af hurtig opladning får vi et unikt kabel, som er en nødvendig tilføjelse til enhver kompatibel enhed. Ud over GC Ray Lightning-kablet kan du også se de baggrundsbelyste Micro USB- og USB Type-C-kabler og nyde godt af pålidelighed i enhver situation.

Kompatibel med følgende batterimodeller
  Kompatibel med følgende enheder
   Kundefeedback og spørgsmål
   Giv udtryk for din mening

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   gennemsnitlig karakter
   Giv udtryk for din mening

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   Din mening:
   ×

   Tak fordi du tilføjede din mening, snart vil den være tilgængelig på produktkortet.

   tæt
   Teknisk data
   Status:
   Neu
   Understøttede opladningsteknologier:
   Apple 2.4A
   farve:
   Schwarz
   Garanti:
   24 Monate
   Fabrikant:
   Green Cell
   model:
   GC Ray
   Baggrundslys:
   Ja
   tilbagebetalings politik:
   30 Tage
   Stiktype:
   USB - Lightning
   Lang:
   200 cm
   Produktkode:
   KABGCSET06
   Ofte stillede spørgsmål
   Verfügt das Ladegerät über eine Schnellladefunktion?
   Se
   Es ist sehr einfach zu überprüfen, ob das Ladegerät über eine Schnellladefunktion verfügt - dies geschieht, wenn das Gerät einen grünen USB-Anschluss hat. Dies ist ein Zeichen dafür, dass das Ladegerät Ihr Handy schnell auflädt.
   Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
   OK