Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Sæt 3x Kabel Lyn Lightning 200cm LED Green Cell Ray med hurtig opladning til Apple iPhone

Green Cell
Produkt tilgængeligt
Forsendelse op til 24 timer.
Tilfredshedsgaranti - 30 dages returret
 • Sæt med tre GC Ray USB-A - Lynkabler med en længde på 200 cm - hurtig opladning, hurtig dataoverførsel og tre gange længere holdbarhed
 • Den følsomme, hvide belysning af Lightning-stikket med LED-dioden giver dig mulighed for nemt at forbinde GC Ray til din enhed uanset årstid eller de respektive forhold. Glem alt om at kigge efter kabler i mørket!
 • Takket være understøttelsen af Apple 2.4A er hurtigopladekablet og 480 Mps dataoverførselskablet perfekte til dine moderne enheder, der er udstyret med et lynstik
 • Holdbar i hver tomme - hele kablernes længde er beskyttet ved brug af holdbare og moderne materialer
129,95 kr

Antal:

 

Kabelsæt GC Ray

Et sæt med tre 200 cm GC Ray Lightning-kabler er designet til ikke kun at sikre den hurtigst mulige opladning af dine enheder, men også enestående holdbarhed og brugervenlighed. Elegant design, materialer af høj kvalitet og en fin hvid belysning af stikket vil hurtigt gøre GC Ray-kablet til dit første valg.


USB - Lightning

Hurtig
opladning

Unik
holdbarhed

En perfekt kombination

For at gøre det så nemt som muligt at bruge GC Ray Lightning-kabler har vi kombineret dem til et universelt sæt med tre kabler af længere længde. Kablerne er også udstyret med en følsom hvid baggrundsbelysning på Lightning-stikket. Takket være dette er det ekstremt nemt at finde dem i mørket og tilslutte dem til din enhed, og de ser ekstremt futuristiske ud, når de er tilsluttet en multiport-oplader.


LED-baggrundsbelysning

Præcis
finish

Øget
længde

Fuld kompatibilitet

GC Ray-kablet understøtter Apple 2,4A hurtigopladningsteknologi og er perfekt til at forsyne alle Apple-enheder med Apple-stik. Uanset om du bruger de nyeste iPhone-smartphones som 11 / 12 / 13 Pro Max / Pro / Max / Mini / XS Max / XS / XS / X / SE eller iPad-tablets, er GC Ray den perfekte ledsager til opladning derhjemme og på farten.

Hurtig opladning

Ved at understøtte Apples 2,4A hurtigopladningsteknologi kan vi oplade vores smartphone op til tre gange hurtigere. Det kompatible kabel til hurtig opladning spiller en lige så vigtig rolle som opladeren eller telefonprotokollen.

Uovertruffen holdbarhed

GC Ray Lightning-kabelfletningen er fremstillet af holdbare polypropylen-tråde, der ikke kun ser stilfulde ud, men også beskytter kablet mod slid og bøjning. Brugen af Kevlarfibre langs kablet forhindrer, at det går i stykker, og kabelkappen i flere niveauer sikrer perfekt funktion af kablet.


Fletning af
polypropylengarn

Fleksibel
TPE-kappe

Kevlarfiber


Dobbelt
afskærmning

30 AWG
Datalinjer

23 AWG
Strømkabel

Data&Sync

GC Ray Lightning-kablet muliggør hurtig dataoverførsel med 480 Mbit/s, så du kan overføre op til 30 billeder på et sekund!

1800 billeder
uploadet på 1 minut

1200 sange uploadet
på 1 minut

Video uploadet
i HD-opløsning på 1 minut

Mere end bare et kabel

GC Ray omdefinerer begrebet praktisk kabel - takket være længden på op til 200 cm, stikkets baggrundsbelysning, den holdbare konstruktion og understøttelsen af hurtig opladning får vi et unikt kabel, som er en nødvendig tilføjelse til enhver kompatibel enhed. Ud over GC Ray Lightning-kablet kan du også se de baggrundsbelyste Micro USB- og USB Type-C-kabler og nyde godt af pålidelighed i enhver situation.

Kompatibel med følgende batterimodeller
  Kompatibel med følgende enheder
  arrow-up
   Teknisk data
   Tilstand:
   Neu
   Understøttede opladningsteknologier:
   Apple 2.4A
   Farve:
   Sort
   Garanti:
   24 Monate
   Fabrikant:
   Green Cell
   Model:
   GC Ray
   Baggrundslys:
   Ja
   tilbagebetalings politik:
   30 Tage
   Stiktype:
   USB - Lightning
   Lang:
   200 cm
   Produktkode:
   KABGCSET06
   Kundefeedback og spørgsmål
   Giv udtryk for din mening
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

   gennemsnitlig karakter
   Giv udtryk for din mening
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

   ×
   comments icons

   Tak fordi du tilføjede din mening, snart vil den være tilgængelig på produktkortet.

   tæt
   Ofte stillede spørgsmål
   Hvordan tjekker man batterikapaciteten i en mobiltelefon?
   Se
   Batterikapaciteten er angivet direkte på batteriet. Disse oplysninger findes på indersiden af enheden. Du kan også bruge moderne applikationer, der overvåger batteristatus. Et eksempel på et sådant program er Battery Info, udviklet til Android-smartphones. Applikationen er nem at bruge, så man nemt kan tjekke oplysningerne om den aktuelle batteristatus.
   Kan batterikapaciteten (mAh) være større?
   Se
   Batterikapaciteten angivet i milliampere timer (mAh) kan afvige fra fabriksbatteriet. Hvis du vælger et batteri med en større kapacitet, vil din enhed have en længere levetid, og du opnår mere mobilitet og komfort!
   Har opladeren en hurtigopladningsfunktion?
   Se
   Det er meget nemt at tjekke, om opladeren har en hurtigopladningsfunktion – det sker, hvis enheden har et grønt USB-stik. Dette er et tegn på, at opladeren oplader din telefon hurtigt.
   Opladerparametre - hvad skal du være opmærksom på?
   Se
   Der er flere faktorer at overveje, når du vælger oplader. De vigtigste af disse er: opladerens effekt, typen af input og de anvendte hurtigopladningsteknologier.
   Oplader med Power Delivery-teknologi, hvad betyder PD?
   Se
   Power Delivery er en hurtigopladningsteknologi. Kort sagt vælger opladere, der understøtter denne variant, automatisk den rigtige opladning til den tilsluttede enhed, hvilket sikrer hurtig og effektiv opladning.
   Kan opladeren med hurtigopladningsfunktionen oplade en almindelig mobiltelefon?
   Se
   Hvis du bruger en ældre mobiltelefon, der ikke har hurtigopladningsteknologi, behøver du ikke at gå uden at købe en speciel oplader. Din telefon vil oplade korrekt, og moderne opladere har flere ekstra funktioner, der vil være nyttige i enhver situation.
   Hvilken ladekapacitet skal mobiltelefonopladeren have?
   Se
   Før du køber en netoplader, skal du kontrollere den maksimale opladningseffekt på din mobiltelefon (denne parameter er angivet i watt). Vær også opmærksom på antallet af stik på opladeren - på denne måde vælger du en enhed, der er praktisk at bruge. Du kan finde de mest populære modeller på følgende link: Hvordan vælger man den rigtige telefonoplader?
   Hvordan fungerer en inverter?
   Se
   En inverter er en selvstændig enhed, der tilsluttes cigarettænderen eller direkte til batteriet. Dens opgave er at konvertere 12V/24V spændingen fra bilens DC-system til 230V AC. Af denne grund vil du meget ofte finde følgende forkortelse ud for navnet på inverteren: DC/AC.
   Hvilke typer invertere findes der?
   Se
   Når det kommer til bilinvertere, kan vi skelne mellem to hovedtyper: rene og modificerede sinusbølgeinvertere. Den første er beregnet til enheder, der kræver en kontinuerlig strømforsyning. Denne type inverter bør vælges til enheder som varmepumper, elektriske komfurer eller elektroniske kedler. Vores butik tilbyder også modificerede sinusbølge-invertere. Denne type inverter er velegnet til enheder som bærbare computere, strømforsyninger eller belysning.

   Video