Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Kabel USB-C Type C 2m LED Green Cell Ray, med hurtig opladning, Ultra Charge, Quick Charge 3.0

Green Cell
Produkt tilgængeligt
Forsendelse op til 24 timer.
Tilfredshedsgaranti - 30 dages returret
 • GC Ray USB-A - 200 cm langt USB-C-kabel - Hurtig opladning og dataoverførsel designet til at imødekomme forventningerne hos de mest krævende brugere
 • Den bløde, grønne glød på USB-C-stikket med LED-diode betyder, at du nemt kan slutte GC Ray til din enhed uanset tid og forhold. Glem alt om at søge i kablet i mørke!
 • Takket være understøttelsen af hurtig opladning inkl. QC 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP / SCP og 480Mps dataoverførselskabel er perfekt til dine moderne enheder, der er udstyret med en USB Type C-port
 • Holdbar i hver tomme - hele kabellængden er beskyttet ved hjælp af holdbare og moderne materialer
97,95 kr

Antal:

 

Kabel USB-C GC Ray

GC Ray USB Type-C-kablet på 200 cm er designet til ikke kun at give hurtigst mulig opladning af dine enheder, men også enestående holdbarhed og brugervenlighed. Elegant design, materialer af høj kvalitet og en blød grøn baggrundsbelysning på stikket vil hurtigt gøre GC Ray-kablet til dit førstevalg.


USB - USB-C

Hurtig
opladning

Ekstraordinær
holdbarhed

Fremragende design

For at gøre det så nemt som muligt at bruge GC Ray USB-C-kablet har vi øget dets længde til 200 cm, hvilket gør det mere praktisk uden at give indtryk af overdreven længde. Vi har også udstyret den med en fin grøn baggrundsbelysning med et type C-stik. Det gør det ekstremt nemt at finde kablet i mørket og tilslutte det til din enhed, og et par ledninger forbundet til multiportopladeren ser ekstremt futuristisk ud.


LED-baggrundsbelysning

Præcis
behandling

Perfekt
længde

Fuldt kompatibel

GC Ray-kablet understøtter hurtig opladningsteknologi, herunder Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge eller Samsung AFC, og er perfekt til at forsyne alle enheder i din enhed, der er udstyret med en USB-C-port. Uanset om du bruger smartphones med denne type stik, tablets, hovedtelefoner eller andre enheder med en USB-C-port, er GC Ray den perfekte ledsager til opladning derhjemme eller på farten.

*Ingen understøttelse af videotransmission

Hurtig opladning

Med understøttelse af Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge og Samsung AFC kan vi oplade vores enhed op til tre gange hurtigere. Kablet er kompatibelt med hurtig opladning og spiller en lige så vigtig rolle som opladeren eller telefonprotokollen.

Uovertruffen holdbarhed

GC Ray USB-C-kabelfletningen er fremstillet af holdbare polypropylentråde, der ikke kun ser stilfuldt ud, men også beskytter kablet mod slid og knæk. Brugen af Kevlarfibre langs kablet forhindrer, at det går i stykker, og kabelkappen i flere niveauer sikrer perfekt kabelydelse.


Fletning af polypropylengarn

Fleksibel
TPE-belægning

Kevlarfiber


Dobbelt
afskærmning

30 AWG
Datalinjer

23 AWG
Strømkabel

Data&Sync

GC Ray USB-C-kablet giver hurtig dataoverførsel på 480 Mbps, så du kan sende op til 30 billeder på et sekund!

1800 billeder
sendt pr. minut

1200 sange sendt
på et minut

HD-film uploadet
på et minut

Mere end bare et kabel

GC Ray omdefinerer begrebet praktisk kabel - takket være længden på 200 cm, stikkets baggrundsbelysning, den robuste konstruktion og understøttelsen af hurtig opladning får vi et unikt kabel, som er en uundværlig tilføjelse til enhver kompatibel enhed. Ud over GC Ray USB Type C-kablet kan du også se de baggrundsbelyst Lightning- og Micro USB-kabler og nyde godt af pålidelighed i enhver situation.

Kompatibel med følgende batterimodeller
  Kompatibel med følgende enheder
  arrow-up
   Teknisk data
   Strøm:
   18W
   Tilstand:
   Neu
   Understøttede opladningsteknologier:
   QC 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP / SCP
   Farve:
   Sort
   Garanti:
   24 Monate
   Fabrikant:
   Green Cell
   Model:
   GC Ray
   Baggrundslys:
   Ja
   tilbagebetalings politik:
   30 Tage
   Stiktype:
   USB - USB-C
   Lang:
   200 cm
   Produktkode:
   KABGC13
   Kundefeedback og spørgsmål
   Giv udtryk for din mening
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

   gennemsnitlig karakter
   Giv udtryk for din mening
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

   ×
   comments icons

   Tak fordi du tilføjede din mening, snart vil den være tilgængelig på produktkortet.

   tæt
   Ofte stillede spørgsmål
   Hvordan tjekker man batterikapaciteten i en mobiltelefon?
   Se
   Batterikapaciteten er angivet direkte på batteriet. Disse oplysninger findes på indersiden af enheden. Du kan også bruge moderne applikationer, der overvåger batteristatus. Et eksempel på et sådant program er Battery Info, udviklet til Android-smartphones. Applikationen er nem at bruge, så man nemt kan tjekke oplysningerne om den aktuelle batteristatus.
   Kan batterikapaciteten (mAh) være større?
   Se
   Batterikapaciteten angivet i milliampere timer (mAh) kan afvige fra fabriksbatteriet. Hvis du vælger et batteri med en større kapacitet, vil din enhed have en længere levetid, og du opnår mere mobilitet og komfort!
   Har opladeren en hurtigopladningsfunktion?
   Se
   Det er meget nemt at tjekke, om opladeren har en hurtigopladningsfunktion – det sker, hvis enheden har et grønt USB-stik. Dette er et tegn på, at opladeren oplader din telefon hurtigt.
   Opladerparametre - hvad skal du være opmærksom på?
   Se
   Der er flere faktorer at overveje, når du vælger oplader. De vigtigste af disse er: opladerens effekt, typen af input og de anvendte hurtigopladningsteknologier.
   Oplader med Power Delivery-teknologi, hvad betyder PD?
   Se
   Power Delivery er en hurtigopladningsteknologi. Kort sagt vælger opladere, der understøtter denne variant, automatisk den rigtige opladning til den tilsluttede enhed, hvilket sikrer hurtig og effektiv opladning.
   Kan opladeren med hurtigopladningsfunktionen oplade en almindelig mobiltelefon?
   Se
   Hvis du bruger en ældre mobiltelefon, der ikke har hurtigopladningsteknologi, behøver du ikke at gå uden at købe en speciel oplader. Din telefon vil oplade korrekt, og moderne opladere har flere ekstra funktioner, der vil være nyttige i enhver situation.
   Hvilken ladekapacitet skal mobiltelefonopladeren have?
   Se
   Før du køber en netoplader, skal du kontrollere den maksimale opladningseffekt på din mobiltelefon (denne parameter er angivet i watt). Vær også opmærksom på antallet af stik på opladeren - på denne måde vælger du en enhed, der er praktisk at bruge. Du kan finde de mest populære modeller på følgende link: Hvordan vælger man den rigtige telefonoplader?
   Hvordan fungerer en inverter?
   Se
   En inverter er en selvstændig enhed, der tilsluttes cigarettænderen eller direkte til batteriet. Dens opgave er at konvertere 12V/24V spændingen fra bilens DC-system til 230V AC. Af denne grund vil du meget ofte finde følgende forkortelse ud for navnet på inverteren: DC/AC.
   Hvilke typer invertere findes der?
   Se
   Når det kommer til bilinvertere, kan vi skelne mellem to hovedtyper: rene og modificerede sinusbølgeinvertere. Den første er beregnet til enheder, der kræver en kontinuerlig strømforsyning. Denne type inverter bør vælges til enheder som varmepumper, elektriske komfurer eller elektroniske kedler. Vores butik tilbyder også modificerede sinusbølge-invertere. Denne type inverter er velegnet til enheder som bærbare computere, strømforsyninger eller belysning.

   Video