Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Green Cell ® inverter spændingsomformer 24V til 230V 2000W / 4000W ren sinusbølge

Green Cell
Produkt tilgængeligt
Forsendelse op til 24 timer.
Tilfredshedsgaranti - 30 dages returret
 • Bilomformer (inverter, omformer) - muliggør tilslutning af enheder, der kræver 230V vekselstrøm (AC), til bilens elektriske system. Har du brug for en stikkontakt i din bil? Så er dette produktet til dig.
 • Har du brug for en 12V eller 24V omformer? Vil du forsyne en computer, lampe eller strømforsyning? Har du brug for en spændingsomformer til camping eller en lastbil? Du vil helt sikkert finde en passende model af omformer i GC's sortiment.
 • Høj kvalitet af komponenter, certificeret sikkerhed, pålidelighed - det er de tre vigtigste karakteristika ved GC's omformere. Stol på eksperterne i levering af Frisk Energi!
 • Hvis du er i tvivl om valg af den rette omformer, kan du tage et kig på vores blog eller kontakte vores kundeservice. Vi vil afklare enhver tvivl!
1 357,35 kr

Antal:

 

Store funktioner i en lille pakke

En inverter er en enhed, hvis opgave er at ændre jævnspændingen fra et bilbatteri eller en cigarettænderudtag til vekselstrøm ~230V. Det er nøjagtig den samme spænding, som findes i alle husholdningsudtag (type F) i hele Europa. Denne konverter er et godt valg for dem, der skal på tur i bil, autocamper eller lastbil - den giver dig frihed til at bruge alle de nødvendige apparater, der kræver en stikkontakt for at fungere.


Laptop

Varmelegeme

Kedel

Strømforsyning
Gennemtænkt design

Apparatet er designet til at gøre brugen så behagelig som muligt. Inverterens forside er udstyret med en stikkontakt, der er tilpasset de stik, der anvendes i hele Europa, og en USB-port, som gør det muligt at oplade vores smartphone, e-bogslæser eller enhver anden enhed med mulighed for tilslutning via USB.

På bagsiden af inverteren er der en ventilator, der sikrer korrekt køling af enheden.

Det hele er indkapslet i et lille, men meget holdbart kabinet. Den er fremstillet af aluminium af høj kvalitet og er derfor modstandsdygtig over for mekaniske skader og stød under kørsel. Desuden er konverteren meget let takket være de anvendte materialer.Parametre, der har betydning

Når du leder efter en inverter, skal du være opmærksom på parametre som spænding[V] og effekt[W]. Dette er afgørende, da en inverter med den forkerte indgangsspænding eller med for lidt effekt ikke vil kunne fungere med vores enheder.


Den første parameter, der skal bestemmes, er spændingen på vores batteri, som skal være fuldt kompatibel med den spænding, der er angivet på inverteren. Den mest almindelige spændingsværdi er 12V, som findes i biler, autocampere og nogle lastbiler, og 24V, som hovedsagelig bruges i lastbiler.


Når spændingen er valgt, er det vigtigt at beslutte, hvilket watttal inverteren skal have. Dette er et vigtigt aspekt, da det fortæller os, hvor mange og hvilke enheder den kan forsyne med strøm. Hvis vi ønsker at tilslutte en bestemt enhed til inverteren, skal vi kontrollere på typeskiltet, hvor meget strøm den bruger (hvis vi ønsker at tilslutte flere enheder, skal strømmene lægges sammen). Den strøm, der forbruges af din enhed, må ikke overstige 85 % af inverterens nominelle effekt! For eksempel vil en bærbar computer med et forbrug på 100 W og et varmeapparat med et forbrug på 300 W være en egnet inverter med et forbrug på 500 W eller mere.

Hvorfor en ren sinuskurve?

Det er sikrest at vælge en inverter med en ren (dvs. fuld) sinuskurve, da dette er den samme strømstyrke som den, der findes i europæiske stikkontakter. En inverter med et sådant signal giver dig mulighed for at strømforsyne alle enheder, selv de mest følsomme. Ved at vælge ren sinusbølge behøver du ikke at bekymre dig om driften af de tilsluttede enheder!

Intelligent ventilator

En intelligent ventilator tænder automatisk, hvis driftstemperaturen overstiger det tilladte niveau. Den er fremstillet af materialer af høj kvalitet og passer perfekt til kabinettet og sikrer kompromisløs stilhed og høj effektivitet.

Lydsvag
drift

Høj
ydeevne

Enestående
holdbarhed

Sikkerhed først

Inverteren er udstyret med en række nødvendige sikkerhedsfunktioner for at beskytte brugeren og de tilsluttede enheder. Dette bekræftes af CE- og RoHS-certifikaterne, som er en garanti for sikkerhed.

Green Cell-omformerne er udstyret med en udskiftelig sikring, som giver den nødvendige beskyttelse af omformeren og de tilsluttede enheder. Udskiftning af sikringen er meget let og bør ikke give nogen problemer. Vi medfølger ekstra sikringer med hver inverter, for at sikre fuld sikkerhed og længst mulig levetid for dit udstyr.


Beskyttelse
mod kortslutninger

Spændings- og
strømovervågning

Indbygget
sikring

Termisk
beskyttelseAlt, hvad du har brug for, ved hånden

Der medfølger det vigtigste tilbehør til sikker drift af din enhed:

 • / Kabler til direkte tilslutning til batteriet
 • / Reservesikringer
 • / Brugsanvisning
Kompatibel med følgende batterimodeller
  Kompatibel med følgende enheder
  arrow-up
   Teknisk data
   Tilstand:
   Neu
   Beskyttelse mod overophedning:
   Ja
   effektivitet:
   85%
   Farve:
   Sort
   Garanti:
   24 Monate
   Fabrikant:
   Green Cell
   Dimensioner:
   231x209x93mm
   Mål med monteringsbeslag:
   24,8cm x 20,9cm x 9,5cm
   Vægt:
   4654g
   Indgangsspænding:
   24V DC
   Udgangsspænding:
   230V AC
   Udgangsfrekvens:
   50Hz
   Overspændingsbeskyttelse:
   Ja
   Brugbar strøm (kontinuerlig):
   2000W
   Form af udgangsspændingen:
   Reine Sinuswelle
   Umiddelbar ydelse (puls):
   4000W
   Sikringsværdi:
   40A
   Antal sikkerhedskopier:
   3
   Strømforbrug uden belastning:
   0,87A
   Produktkode:
   INV20
   Kundefeedback og spørgsmål
   Giv udtryk for din mening
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

   gennemsnitlig karakter
   Giv udtryk for din mening
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

   ×
   comments icons

   Tak fordi du tilføjede din mening, snart vil den være tilgængelig på produktkortet.

   tæt
   Ofte stillede spørgsmål
   Hvilken inverter er egnet til solcellemoduler?
   Se
   Den bedste løsning her er at vælge en solcelleinverter, der er specielt designet til dette formål. Modellen vist i linket nedenfor har tilslutninger til PV-moduler, batterier og enheder, der skal betjenes. solar inverter
   Hvilken inverter til elværktøj?
   Se
   Det vigtigste aspekt ved valg af inverter er at bestemme den maksimale effekt af den tilsluttede enhed. Hvis du vil bruge inverteren permanent, bør du maksimalt bruge 90 % af dens kontinuerlige effekt. Lad os bruge et simpelt eksempel til at illustrere dette: Hvis du bruger en inverter med en effekt på 1000 W, bør det maksimale strømforbrug for den tilsluttede enhed ikke overstige 900 W.
   Hvilken inverter til en bil?
   Se
   I en bil finder du en 12 volt cigarettænderstik, og sådanne invertere er de bedste at købe.
   Hvordan fungerer en inverter?
   Se
   En inverter er en selvstændig enhed, der tilsluttes cigarettænderen eller direkte til batteriet. Dens opgave er at konvertere 12V/24V spændingen fra bilens DC-system til 230V AC. Af denne grund vil du meget ofte finde følgende forkortelse ud for navnet på inverteren: DC/AC.
   Hvilke typer invertere findes der?
   Se
   Når det kommer til bilinvertere, kan vi skelne mellem to hovedtyper: rene og modificerede sinusbølgeinvertere. Den første er beregnet til enheder, der kræver en kontinuerlig strømforsyning. Denne type inverter bør vælges til enheder som varmepumper, elektriske komfurer eller elektroniske kedler. Vores butik tilbyder også modificerede sinusbølge-invertere. Denne type inverter er velegnet til enheder som bærbare computere, strømforsyninger eller belysning.