Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Kabel Micro USB 1,2m Green Cell PowerStream, med hurtig opladning, Ultra Charge, Quick Charge 3.0

Green Cell
Produkt tilgængeligt
Forsendelse op til 24 timer.
Tilfredshedsgaranti - 30 dages returret
 • GC PowerStream USB-A-kabel - Micro-USB, 120 cm langt - øjeblikkelig opladning og dataoverførsel, designet til at imødekomme forventningerne hos de mest krævende brugere
 • Takket være understøttelsen af Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP / SCP hurtig opladningsstandarder og 480 Mps dataoverførsel er kablet ideelt til dine enheder udstyret med en micro USB-port
 • GC Power Stream sikrer perfekt drift med alle enheder, der er udstyret med mikro-USB. Glem alt om problemer med ikke-certificeret tilbehør - plug and play
 • GC Power Streams uovertrufne holdbarhed er resultatet af brugen af et ekstremt slidstærkt mesh- og metalovertræk, der effektivt beskytter begge stik mod brud
89,95 kr

Antal:

 

GC PowerStream

GC PowerStream

USB-A - Micro USB

Hurtig opladning

Med understøttelse af Quick Charge 3.0- og Ultra Charge-teknologi til hurtig opladning kan vi oplade vores smartphone op til tre gange hurtigere. Kablet, der er kompatibelt med hurtig opladning, spiller en lige så vigtig rolle som opladeren eller telefonprotokollen.

Vælg den rigtige længde

GC PowerStream microUSB-kablet er designet til ikke kun at give hurtigst mulig opladning af dine enheder, men også til at sikre exceptionel holdbarhed og brugervenlighed. Elegant design og materialer af høj kvalitet vil hurtigt gøre GC PowerStream-kablet til dit førstevalg. Vi tilbyder tre forskellige længder, der passer til dine behov.

Uovertruffen holdbarhed

GC PowerStream microUSB-kabelfletningen er fremstillet af holdbare polypropylen-tråde, der ikke kun ser stilfuldt ud, men også beskytter kablet mod slid og bøjning. Brugen af Kevlarfibre langs kablet forhindrer, at det går i stykker, og kabelkappen i flere niveauer sikrer perfekt funktion af kablet.

Kompatibilitet

Med understøttelse af hurtig opladningsteknologi, herunder Quick Charge 3.0, GC Ultra Charge eller Samsung AFC - GC PowerStream-kablet er perfekt til at forsyne enhver enhed med en mikro-USB-port med strøm. Uanset om du bruger smartphones med denne type stik, tablets, hovedtelefoner eller andre typer enheder med et micro-USB-stik - GC PowerStream er den perfekte ledsager til opladning derhjemme og på farten.

Kompatibel med følgende batterimodeller
  Kompatibel med følgende enheder
  arrow-up
   Teknisk data
   Tilstand:
   Neu
   Understøttede opladningsteknologier:
   QC 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP / SCP
   Farve:
   Sort
   Garanti:
   24 Monate
   Fabrikant:
   Green Cell
   Model:
   GC PowerStream
   Baggrundslys:
   Ikke
   Stiktype:
   USB - Micro USB
   Lang:
   120 cm
   Produktkode:
   KABGC20
   Kundefeedback og spørgsmål
   Giv udtryk for din mening
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

   gennemsnitlig karakter
   Giv udtryk for din mening
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

   ×
   comments icons

   Tak fordi du tilføjede din mening, snart vil den være tilgængelig på produktkortet.

   tæt
   Ofte stillede spørgsmål
   Hvordan tjekker man batterikapaciteten i en mobiltelefon?
   Se
   Batterikapaciteten er angivet direkte på batteriet. Disse oplysninger findes på indersiden af enheden. Du kan også bruge moderne applikationer, der overvåger batteristatus. Et eksempel på et sådant program er Battery Info, udviklet til Android-smartphones. Applikationen er nem at bruge, så man nemt kan tjekke oplysningerne om den aktuelle batteristatus.
   Kan batterikapaciteten (mAh) være større?
   Se
   Batterikapaciteten angivet i milliampere timer (mAh) kan afvige fra fabriksbatteriet. Hvis du vælger et batteri med en større kapacitet, vil din enhed have en længere levetid, og du opnår mere mobilitet og komfort!
   Har opladeren en hurtigopladningsfunktion?
   Se
   Det er meget nemt at tjekke, om opladeren har en hurtigopladningsfunktion – det sker, hvis enheden har et grønt USB-stik. Dette er et tegn på, at opladeren oplader din telefon hurtigt.
   Opladerparametre - hvad skal du være opmærksom på?
   Se
   Der er flere faktorer at overveje, når du vælger oplader. De vigtigste af disse er: opladerens effekt, typen af input og de anvendte hurtigopladningsteknologier.
   Oplader med Power Delivery-teknologi, hvad betyder PD?
   Se
   Power Delivery er en hurtigopladningsteknologi. Kort sagt vælger opladere, der understøtter denne variant, automatisk den rigtige opladning til den tilsluttede enhed, hvilket sikrer hurtig og effektiv opladning.
   Kan opladeren med hurtigopladningsfunktionen oplade en almindelig mobiltelefon?
   Se
   Hvis du bruger en ældre mobiltelefon, der ikke har hurtigopladningsteknologi, behøver du ikke at gå uden at købe en speciel oplader. Din telefon vil oplade korrekt, og moderne opladere har flere ekstra funktioner, der vil være nyttige i enhver situation.
   Hvilken ladekapacitet skal mobiltelefonopladeren have?
   Se
   Før du køber en netoplader, skal du kontrollere den maksimale opladningseffekt på din mobiltelefon (denne parameter er angivet i watt). Vær også opmærksom på antallet af stik på opladeren - på denne måde vælger du en enhed, der er praktisk at bruge. Du kan finde de mest populære modeller på følgende link: Hvordan vælger man den rigtige telefonoplader?
   Hvordan fungerer en inverter?
   Se
   En inverter er en selvstændig enhed, der tilsluttes cigarettænderen eller direkte til batteriet. Dens opgave er at konvertere 12V/24V spændingen fra bilens DC-system til 230V AC. Af denne grund vil du meget ofte finde følgende forkortelse ud for navnet på inverteren: DC/AC.
   Hvilke typer invertere findes der?
   Se
   Når det kommer til bilinvertere, kan vi skelne mellem to hovedtyper: rene og modificerede sinusbølgeinvertere. Den første er beregnet til enheder, der kræver en kontinuerlig strømforsyning. Denne type inverter bør vælges til enheder som varmepumper, elektriske komfurer eller elektroniske kedler. Vores butik tilbyder også modificerede sinusbølge-invertere. Denne type inverter er velegnet til enheder som bærbare computere, strømforsyninger eller belysning.