Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

GC DUO Car Inverter 12V / 24V Spændingsomformer 300W / 600W Modificeret sinusbølge

Green Cell
Produkt tilgængeligt
Forsendelse op til 24 timer.
Tilfredshedsgaranti - 30 dages returret
 • Mobil strøm: Green Cell inverteren med en praktisk kontinuerlig effekt på 300 W giver dig mulighed for at bruge elektronik selv på de mest fjerne steder. Tilslut den til et batteri og brug den mobile 230 V-stikkontakt!
 • Fleksibel strøm: Med understøttelse af dobbelt indgangsspænding på 12 V og 24 V er Green Cell-omformeren kompatibel med installationer i både personbiler og lastbiler.
 • Hurtig opladning: Udstyret med USB-C PowerDelivery- og USB-A Quick Charge 3.0-porte muliggør effektiv og effektiv strømforsyning til flere enheder samtidigt.
 • Enkel og sikker betjening: Designet til at være intuitiv og enkel selv for dem, der ikke er fortrolige med teknologi. Derudover har den udskiftelige og let tilgængelige sikringer (2 ekstra stykker inkluderet i sættet).
223,95 kr

Antal:

 
bateria do ebike

Green Cell bilinverter

Oplev frihed på farten

Har du altid en elektrisk stikkontakt ved hånden? Den universelle DC/AC-konverter fra Green Cell, som du blandt andet kan bruge i personbiler og lastbiler, vil omdanne batteristrøm til at levere energi til dine enheder, hvor og hvornår du vil. Oplev total rejsefrihed, uanset om du er på forretningsrejse eller på en ferie-escapade.

bateria do ebike

Strøm uden kompromisser

Dobbelt indgangsspænding på 12 V og 24 V

Ved du ikke, om Green Cell-omformeren vil være kompatibel med din bils installation? Svaret er kort: JA GC Power Inverter Duo understøtter dobbelte, universelle indgangsspændinger på 12 V og 24 V. Dette gør den ideel til brug både i personbiler og lastbiler samt campingvogne.

bateria do ebike

Multifunktionel opladning

To USB-porte for fuld bekvemmelighed

Udover den standard AC-stik i Europa har Green Cell-konverteren også to indbyggede, funktionelle USB-porte. Du behøver ikke længere at begrænse dig selv. Du kan hurtigt og effektivt oplade op til tre enheder samtidigt, såsom en bærbar computer, telefon og GPS..

    bateria do ebike

Den største kraft ligger i simple og solide løsninger.

Green Cell konverter med en effekt på 300 W.

Den optimalt tilpassede kraft fra omformeren er nøglen til sikker strømforsyning under rejser. Med GC Power Inverter Duo sikrer den praktiske kontinuerlige kraft på 300 W pålidelig drift i bilens cigarettænderstik, hvilket garanterer den bedste produktpræstation. Ved at bruge alle udgangsporte kan du nemt oplade bærbare elektroniske enheder, som du typisk tager med på rejser, såsom en bærbar computer, smartphone og tablet.


Først sikkerhed.

Udskiftelige sikringer.

Sikringen i Green Cell-inverteren er placeret uden for kabinettet for at sikre dig nem adgang og muligheden for hurtig og sikker udskiftning. Desuden får du to ekstra sikringer med i pakken. Den langvarige og sikre drift af Green Cell-inverteren garanteres af intelligente sikkerhedssystemer. Og den passende driftstemperatur for enheden sikres af funktionen til aktiv luftkøling, hvor køleeffekten automatisk tilpasses inverterens belastning.

bateria do ebike

Komplet sæt, klar til rejse

Åbn, tilslut og kør!

Green Cell converteren er karakteriseret ved enkel og intuitiv betjening uden unødvendige komplikationer. Du kan nemt tilslutte den til batteriet eller bilens cigarettænderstik. I pakken med GC Power Inverter Duo får du alt, hvad du har brug for til øjeblikkelig brug:To reserve sikringer,Brugsanvisning,50 cm lange DC kabler,Stik til bilens cigarettænder på 12/24 V.

bateria do ebike
Kompatibel med følgende batterimodeller
  Kompatibel med følgende enheder
  arrow-up
   Teknisk data
   Tilstand:
   Neu
   effektivitet:
   90%
   Farve:
   Sort
   Garanti:
   24 Monate
   Fabrikant:
   Green Cell
   Dimensioner:
   143×107×60 mm
   Mål med monteringsbeslag:
   179×107×60 mm
   Vægt:
   720 g
   Model:
   INVGC1224M300DUO
   Indgangsspænding:
   12V/24V
   Udgangsspænding:
   230V AC
   Udgangsfrekvens:
   50Hz
   Brugbar strøm (kontinuerlig):
   300W
   Form af udgangsspændingen:
   Modifizierte Sinuswelle
   Umiddelbar ydelse (puls):
   600W
   Sikringsværdi:
   40A
   Antal sikkerhedskopier:
   1
   Strømforbrug uden belastning:
   0,2A
   Produktkode:
   INVGC1224M300DUO
   Kundefeedback og spørgsmål
   Giv udtryk for din mening
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

   gennemsnitlig karakter
   Giv udtryk for din mening
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

   ×
   comments icons

   Tak fordi du tilføjede din mening, snart vil den være tilgængelig på produktkortet.

   tæt
   Ofte stillede spørgsmål
   Hvilken inverter er egnet til solcellemoduler?
   Se
   Den bedste løsning her er at vælge en solcelleinverter, der er specielt designet til dette formål. Modellen vist i linket nedenfor har tilslutninger til PV-moduler, batterier og enheder, der skal betjenes. solar inverter
   Hvilken inverter til elværktøj?
   Se
   Det vigtigste aspekt ved valg af inverter er at bestemme den maksimale effekt af den tilsluttede enhed. Hvis du vil bruge inverteren permanent, bør du maksimalt bruge 90 % af dens kontinuerlige effekt. Lad os bruge et simpelt eksempel til at illustrere dette: Hvis du bruger en inverter med en effekt på 1000 W, bør det maksimale strømforbrug for den tilsluttede enhed ikke overstige 900 W.
   Hvilken inverter til en bil?
   Se
   I en bil finder du en 12 volt cigarettænderstik, og sådanne invertere er de bedste at købe.
   Hvordan fungerer en inverter?
   Se
   En inverter er en selvstændig enhed, der tilsluttes cigarettænderen eller direkte til batteriet. Dens opgave er at konvertere 12V/24V spændingen fra bilens DC-system til 230V AC. Af denne grund vil du meget ofte finde følgende forkortelse ud for navnet på inverteren: DC/AC.
   Hvilke typer invertere findes der?
   Se
   Når det kommer til bilinvertere, kan vi skelne mellem to hovedtyper: rene og modificerede sinusbølgeinvertere. Den første er beregnet til enheder, der kræver en kontinuerlig strømforsyning. Denne type inverter bør vælges til enheder som varmepumper, elektriske komfurer eller elektroniske kedler. Vores butik tilbyder også modificerede sinusbølge-invertere. Denne type inverter er velegnet til enheder som bærbare computere, strømforsyninger eller belysning.