Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Batterilithium jernfosfat LiFePO4 Green Cell 12V 12.8V 50Ah til solpaneler, mobile hjem og både

Green Cell
På lager.
Forsendelse op til 24 timer.
Tilfredshedsgaranti - 30 dages returret
 • Lithiumjernfosfatbatteriet er kendetegnet ved enestående holdbarhed, energieffektivitet og opladningshastighed . Det er også et vigtigere og lettere alternativ til blybatterier.
 • LiFePO4 bevarer deres kapacitet til over 80%, selv efter 2.000 opladningscyklusser , hvilket garanterer en driftstid på over 7 år . Takket være den lave selvafladning er batteriet fuldt funktionsdygtigt, selv efter et års brug.
 • Høj holdbarhed og levetid, parametre med lav vægt og effekt sikrer, at batterierne bruges til at drive fritidsbiler og autocampere, både og solceller .
 • Batterier er udstyret med et BMS-batteristyringssystem, der ikke kun styrer opladning og afladning af batteriet, men også temperaturen for at sikre sikkerheden.
2 089,95 kr

Antal:

 

Green Cell

LiFePO4 Batteri

Solceller batteri

Hvad er et LiFePO4 batteri?

LiFePO4 er et lithiumjernfosfatbatteri, der giver betydelige fordele i forhold til batterier i andre teknologier. Takket være dens lange levetid, ydeevne, lette vægt og størrelser vil den være perfekt som en strømkilde til både , elektriske køretøjer eller i solcelleanlæg.

Yacht batteri

Intelligent langsigtet løsning

På trods af den højere pris er LiFePO4 -batterier præget af en langt lavere driftsomkostning, hvilket betyder, at købet betaler sig meget hurtigt. I løbet af sin levetid koster LiFePO 4 batteri over 100% mindre end et almindeligt AGM-batteri, hvilket gør det til en værdifuld investering og en smart langsigtet løsning.

Tabellen viser en sammenligning af de samlede ejeromkostninger for 12V 100Ah batterier.

Campingvogn batteri

Den højeste klasse af energi

LiFePO4 batterier tilbyder højere energitæthed end blybatterier på markedet. Der er ingen hukommelseseffekt, der reducerer batteriets virkelige kapacitet sammen med dets brug, og selvafladningen er lille, så opladning af batteriet giver ikke problemer. Batterierne har også en konstant afladningsspænding, hvilket gør dem til de sikreste batterier på markedet.

Når du køber et lithium-jern-fosfatbatteri, behøver vi ikke bekymre os om vedligeholdelse, det er ikke nødvendigt. Alle batterier mister energi naturligt, når de er inaktive. Med LiFePO 4 holdes dette tab på et minimum, hvilket sikrer, at du har adgang til energi hver gang du har brug for det.

Græsslåmaskiner batteri

Utallige anvendelser

LiFePO4 batterier er designet til nem adgang til en effektiv energikilde, der kan klare selv de hårdeste forhold. De bruges blandt andet som batterier til elbiler, hvor de takket være den høje udladningshastighed perfekt håndterer startende biler og sikrer stabil og langvarig kørsel. De bruges også, hvor energikildens størrelse og vægt betyder noget - i autocampere, elektriske både eller rullestole. De bruges også i solceller, som langsomt bliver energistandarden for husholdninger og endda for hele ejendomme.

Marina batteri

Batteristyringssystem BMS

Batterierne er udstyret med et førsteklasses BMS (Battery Management System). Systemets opgave er at overvåge cellernes spænding og temperatur under både opladning og afladning. Hvis farlige værdier overskrides, afbryder systemet strømforsyningen, hvilket sikrer batteriets, de tilsluttede enheders og mest af alt brugerens sikkerhed!

Overvågning batteri

En bred vifte af batterier LiFePO4

Motorcykel batteri
Kompatibel med følgende batterimodeller
  Kompatibel med følgende enheder
   Kundefeedback og spørgsmål
   Giv udtryk for din mening

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   gennemsnitlig karakter
   Giv udtryk for din mening

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   Din mening:
   ×

   Tak fordi du tilføjede din mening, snart vil den være tilgængelig på produktkortet.

   tæt
   Teknisk data
   kapacitet:
   50Ah
   spænding:
   12.8V
   Status:
   Neu
   Garanti:
   24 Monate
   Fabrikant:
   Green Cell
   Dimensioner:
   260x168x211mm
   Vægt:
   5.38kg
   Type:
   LiFePO4
   Arbejdstemperatur:
   0 - 45 °C
   Terminal:
   M8
   tilbagebetalings politik:
   30 Tage
   Samlet energi:
   640Wh
   Standardtradestrom:
   50A
   Maksimal afladningsstrøm:
   75A
   Standard opladningsstrøm:
   25A
   Produktkode:
   CAV06
   Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
   OK