Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Green Cell Pro inverter spændingsomformer 12V til 230V 1000W / 2000W ren sinus

Green Cell
Produkt tilgængeligt
Forsendelse op til 24 timer.
Tilfredshedsgaranti - 30 dages returret
  • Bilomformer (inverter) - muliggør tilslutning af enheder, der kræver 230V vekselstrøm (AC), til bilens elektriske system. Har du brug for en stikkontakt i din bil? Så er dette produktet til dig.
  • Har du brug for en 12V eller 24V omformer? Vil du forsyne en computer, lampe eller strømforsyning? Har du brug for en spændingsomformer til camping eller en lastbil? Du vil helt sikkert finde en passende model af omformer i GC's sortiment.
  • Høj kvalitet af komponenter, certificeret sikkerhed, pålidelighed - det er de tre vigtigste karakteristika ved GC's omformere. Stol på eksperterne i levering af Frisk Energi!
  • Hvis du er i tvivl om valg af den rette omformer, kan du tage et kig på vores blog eller kontakte vores kundeservice. Vi vil afklare enhver tvivl!
949,95 kr

Antal:

 

Konverter
Green Cell PRO

Gå efter fuld mobilitet

Store muligheder i et kompakt hus

En konverter, også kaldet en inverter, er en enhed, hvis opgave er at ændre jævnspændingen fra batteriet eller lighterudtag til vekselstrøm ~230 V. Der er nøjagtig den samme spænding i alle stikkontakter i alle hjem i hele Europa. Konverteren er et fremragende valg for folk, der rejser i bil, videokamera eller lastbil - takket være den kan du frit bruge alle de nødvendige enheder, der har brug for en stikkontakt for at fungere.

Hvorfor er inverteren PRO?

Green Cell PRO-omformerne er kendetegnet ved brugen af førsteklasses komponenter, hvilket gør dem ekstremt effektive og holdbare. Dette gør det muligt at anvende dem problemfrit i solcelleanlæg, som langsomt er ved at blive en energistandard for bl.a. husholdninger, både og mobile hjem, der drives af solenergi.

Tilbehør inkluderet i sættet:

  • / Kabler til tilslutning til batteriet
  • / Jordingskabel med krokodilleende
  • / Brugsanvisning

Gennemtænkt design

Enheden er designet til at være så praktisk som muligt at bruge. Inverterens front er udstyret med en stikkontakt, der er tilpasset de stik, der anvendes i hele Europa, og en USB-port, og en USB-port, der oplader vores smartphone, e-bogslæser og enhver anden enhed, der kan tilsluttes via USB.

Bag på inverteren er der en ventilator, som sikrer tilstrækkelig køling af enheden.

Det hele er anbragt i en lille, men meget robust kasse. Den er fremstillet af aluminium af høj kvalitet, så den er modstandsdygtig over for alle mekaniske skader og stød under kørsel. Desuden er inverteren meget let takket være de anvendte materialer.

Parametre, der er relevante

Når du leder efter en inverter, skal du være opmærksom på parametre som spænding [V] og effekt [W]. Dette er afgørende, fordi hvis du vælger en inverter med den forkerte indgangsspænding eller for lidt effekt, vil vores enheder ikke kunne fungere.


Den første parameter,der skal bestemmes, er spændingen på vores batteri, som skal stemme helt overens med den spænding, der er angivet på inverteren. Den mest almindelige spændingsværdi er 12V, som findes i biler, autocampere og nogle lastbiler, og 24V, som hovedsageligt bruges i lastbiler.






Når spændingen er blevet valgt, skal du beslutte, hvilken inverter strøm vil være passende informerer os om, hvor meget og hvilke apparater er i stand til at levere strøm. Hvis vi ønsker at tilslutte et udvalgt apparat til inverteren, skal vi kontrollere på typeskiltet, hvor meget strøm det bruger (hvis vi ønsker at tilslutte flere apparater, skal strømmen lægges sammen). Den strøm, der forbruges af din enhed, må ikke overstige 85 % af inverterens nominelle effekt! For eksempel er en inverter med 500 W og mere velegnet til en bærbar computer med 100 W og et varmelegeme med 300 W.

Hvorfor modificeret sinuskurve?

Brugen af en modificeret sinusbølgeform giver mulighed for et simpelt design af inverteren, som gør at inverteren har en lavere fejlfrekvens og en meget lav vægt.

Intelligent ventilator

Den korrekte temperatur i enheden overvåges af den intelligente ventilator, som automatisk tænder, når driftstemperaturen overstiger den tilladte temperatur. Takket være materialer af højeste kvalitet og en perfekt pasform med huset,sikrer kompromisløs stilhed med konstant høj ydeevne.

Roligt
arbejde

Høj
ydeevne

Fantastisk
holdbarhed

Sikkerhed hovedsageligt

Inverteren var udstyret med en række nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte brugeren og de tilsluttede enheder. Dette bekræftes af CE- og RoHS-certifikater, der garanterer sikkerheden.

Green Cell-omformere har en udskiftelig sikring, der giver den nødvendige beskyttelse af omformeren og de tilsluttede enheder. Udskiftningen er meget enkel og bør ikke volde nogen problemer for nogen.

Beskyttelse
mod kortslutning

Overvågning
af spænding og intensitet

Indbygget
sikring

Schutz
thermisch



Kompatibel med følgende batterimodeller
    Kompatibel med følgende enheder
    arrow-up
      Teknisk data
      Tilstand:
      Neu
      Beskyttelse mod overophedning:
      Ja
      effektivitet:
      90%
      Farve:
      Sort
      Garanti:
      24 Monate
      Fabrikant:
      Green Cell
      Mål med monteringsbeslag:
      380x215x100mm
      Vægt:
      1921g
      Indgangsspænding:
      12V DC
      Udgangsspænding:
      230V AC
      Udgangsfrekvens:
      50Hz
      Overspændingsbeskyttelse:
      Ja
      Brugbar strøm (kontinuerlig):
      1000W
      Form af udgangsspændingen:
      Reine Sinuswelle
      Umiddelbar ydelse (puls):
      2000W
      Sikringsværdi:
      30A
      Antal sikkerhedskopier:
      4
      Strømforbrug uden belastning:
      1,3A
      Produktkode:
      INVGC09
      Kundefeedback og spørgsmål
      Giv udtryk for din mening
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

      For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

      gennemsnitlig karakter
      Giv udtryk for din mening
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

      For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

      ×
      comments icons

      Tak fordi du tilføjede din mening, snart vil den være tilgængelig på produktkortet.

      tæt
      Ofte stillede spørgsmål
      Hvilken inverter er egnet til solcellemoduler?
      Se
      Den bedste løsning her er at vælge en solcelleinverter, der er specielt designet til dette formål. Modellen vist i linket nedenfor har tilslutninger til PV-moduler, batterier og enheder, der skal betjenes. solar inverter
      Hvilken inverter til elværktøj?
      Se
      Det vigtigste aspekt ved valg af inverter er at bestemme den maksimale effekt af den tilsluttede enhed. Hvis du vil bruge inverteren permanent, bør du maksimalt bruge 90 % af dens kontinuerlige effekt. Lad os bruge et simpelt eksempel til at illustrere dette: Hvis du bruger en inverter med en effekt på 1000 W, bør det maksimale strømforbrug for den tilsluttede enhed ikke overstige 900 W.
      Hvilken inverter til en bil?
      Se
      I en bil finder du en 12 volt cigarettænderstik, og sådanne invertere er de bedste at købe.
      Hvordan fungerer en inverter?
      Se
      En inverter er en selvstændig enhed, der tilsluttes cigarettænderen eller direkte til batteriet. Dens opgave er at konvertere 12V/24V spændingen fra bilens DC-system til 230V AC. Af denne grund vil du meget ofte finde følgende forkortelse ud for navnet på inverteren: DC/AC.
      Hvilke typer invertere findes der?
      Se
      Når det kommer til bilinvertere, kan vi skelne mellem to hovedtyper: rene og modificerede sinusbølgeinvertere. Den første er beregnet til enheder, der kræver en kontinuerlig strømforsyning. Denne type inverter bør vælges til enheder som varmepumper, elektriske komfurer eller elektroniske kedler. Vores butik tilbyder også modificerede sinusbølge-invertere. Denne type inverter er velegnet til enheder som bærbare computere, strømforsyninger eller belysning.
      Hvilken stikkontakt skal man oplade en elbil?
      Se
      I en verden af elektrisk mobilitet er der 4 typer stikkontakter til biler: Type 1/CCS Combo1; Type 2/CCS Combo 2; type 3; Type 4/CHAdeMO
      Bærbar oplader til elbil
      Se
      De bærbare opladere til elbiler får strøm fra en almindelig husholdningsstikkontakt. En sådan applikation kræver ikke nogen kompliceret forbindelse eller yderligere samling af komponenten.