Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Spændingsomformer (38)

Auto inverter

Vælg inverterens indgangsspænding
Sorter efter:

Hjælp zone

Hvilken inverter er egnet til solcellemoduler?

Den bedste løsning her er at vælge en solcelleinverter, der er specielt designet til dette formål. Modellen vist i linket nedenfor har tilslutninger til PV-moduler, batterier og enheder, der skal betjenes. solar inverter


Den bedste løsning her er at vælge en solcelleinverter, der er specielt designet til dette...

Hvilken inverter til elværktøj?

Det vigtigste aspekt ved valg af inverter er at bestemme den maksimale effekt af den tilsluttede enhed. Hvis du vil bruge inverteren permanent, bør du maksimalt bruge 90 % af dens kontinuerlige effekt. Lad os bruge et simpelt eksempel til at illustrere dette: Hvis du bruger en inverter med en effekt på 1000 W, bør det maksimale strømforbrug for den tilsluttede enhed ikke overstige 900 W.


Det vigtigste aspekt ved valg af inverter er at bestemme den maksimale effekt af den tilsluttede...

Hvilken inverter til en bil?

I en bil finder du en 12 volt cigarettænderstik, og sådanne invertere er de bedste at købe.


I en bil finder du en 12 volt cigarettænderstik, og sådanne invertere er de bedste at købe.

Hvordan fungerer en inverter?

En inverter er en selvstændig enhed, der tilsluttes cigarettænderen eller direkte til batteriet. Dens opgave er at konvertere 12V/24V spændingen fra bilens DC-system til 230V AC. Af denne grund vil du meget ofte finde følgende forkortelse ud for navnet på inverteren: DC/AC.


En inverter er en selvstændig enhed, der tilsluttes cigarettænderen eller direkte til batteriet....
Nyhed
299,95 kr
1 207,95 kr
Tilføj til kurv
1 035,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner

En inverter, også kaldet en inverter eller en inverter, er en enhed, der giver dig mulighed for at bruge dine elektriske enheder derhjemme under forhold, hvor du ikke kan få adgang til nettet. En inverter tilsluttet cigarettænderen i en bil eller RV (eller direkte til et batteri) er en spændingsomformer, der konverterer 12V / 24V jævnstrøm til 230V vekselstrøm. Dette får den samme elektricitet, der findes i vores hjem, til at begynde at strømme til enhederne. Omformere (spændingsomformere) er opdelt i dem med ren sinus og modificerede omformere. Hvad er forskellen mellem dem? En ren (fuld) sinusbølgeomformer kan drive enhver enhed, men den er bedre egnet til enheder, der kræver kontinuerlig strøm eller har en induktionsmotor. Eksempler er køleskabe, klimaanlæg og pumper. En modificeret sinusbølgekonverter er en bedre mulighed for enheder, der bruges perfekt, såsom en smartphone eller bærbar oplader. Før du køber en inverter, betaler det sig at beregne dit strømbehov og derefter vælge den bedste inverter. Hvis inverteren skal bruges kontinuerligt (fra nogle få minutter til flere timer), bør den forbrugte strøm ikke overstige 80% af inverterens maksimale effekt. At kende disse gafler og dine behov for at bruge dit udstyr på vejen eller under rejsen.

Spændingsomformer fra 12V og 24V til 230V

Det er også værd at vælge indstillinger, der giver ekstra sikkerhed og funktionalitet. Som et resultat er brugeren bedre forberedt på det uforudsigelige, og hans rejse bliver ikke pludselig mere besværlig. Det er dog nødvendigt at måle udstyret til formålene. Hvis du planlægger at bruge din bærbare computer et stykke tid under turen, er det en mere hensigtsmæssig at vælge en mindre rummelig inverter uden yderligere muligheder som f.eks. Backup-strøm (som giver dig mulighed for at fastgøre alt sammen i tilfælde af strømsvigt og strøm) mulighed. I vores tilbud finder du konvertere (spændingsomformere) med forskellige sinus-, effekt- og spændingsværdier. De er alle kendetegnet ved deres høje kvalitet og har en garantiperiode. Takket være dette ved vores kunder, at de køber muligheder, der vil fungere effektivt og uden fejl i lang tid. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud, du finder helt sikkert hurtigt noget til dig. Konverterere til prisen, hvis erhvervelse, der planlægger en anden rute, hurtigt vil lykønske sig selv. Takket være denne tilføjelse behøver du ikke gå uden sikker opladning og bruge de enheder, du er vant til hver dag.