Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

UGREEN LP134 tablet- og smartphone-stand - Komfortabel og stabil support til enheder fra 7-11", med op til 180° vinkeljustering

Ugreen
Produkt tilgængeligt
Forsendelse op til 24 timer.
Tilfredshedsgaranti - 30 dages returret
  • Sammenklappelig tablet-stand fra UGREEN - holdbar, stabil og let. Juster vinklen op til 180° for at sikre dig komfort under arbejde eller filmvisning på en tablet mellem 7-11".
  • Nyd film og spil bekvemt med UGREEN-standen. Den er designet til ikke at blokere for tekst på skærmen, så du frit kan følge historien. Også ideel til arbejde og studier - hav altid dine noter inden for synsvidde.
  • Tilpas standen efter dine behov - 180° vinkeljustering giver optimal skærmindstilling. Derudover tillader specielle åbninger opladning af tabletten under visning uden forhindringer eller uventede afbrydelser.
  • Bærbar og holdbar - UGREEN-standen er lavet af en robust aluminiumslegering med en metalbase og silikonepuder. Den sammenklappelige konstruktion gør det muligt at tage den med overalt og giver pålidelig støtte til din tablet.
179,95 kr

Antal:

 

Sammenklappelig tablet-holder fra UGREEN LP134 til enheder fra 7-11"

Komfortabel brug af tablet eller smartphone med UGREEN-holderen

Fri dine hænder og nyd komforten ved arbejde eller filmvisning. Den sammenklappelige tablet-holder UGREEN LP134 er utrolig holdbar og stabil. Du kan nemt justere vinklen op til 180° for optimal komfort. Holderen er let og praktisk, så du altid kan have den med dig. Den passer perfekt til tablets med en skærmstørrelse på 7-11".

Elektronik fra Ugreen

Belejligt værktøj til daglig brug

Du fortjener lidt afslapning. UGREEN LP134-holderen gør det let at se film og serier på din tablet. Den er designet til ikke at dække teksten, så du frit kan følge historien. Du kan også spille mobile spil. Placer din tablet på holderen og tag fat i din gamepad - dit næste sejr er tættere, end du tror!

Elektronik fra Ugreen

Dette unikke tilbehør er velegnet til mange forskellige formål. Du vil have gavn af det ikke kun til underholdning, men også til arbejde eller studier - nu kan du have nyttige noter inden for synsvidde. Elsker du at lave mad og bruger ofte opskrifter fra YouTube? Placer din tablet på holderen i køkkenet og lav endnu en lækker ret med din yndlingskok.

Elektronik fra Ugreen

Tilpas holderen til din brug

Beskyt dine øjne og få den ønskede komfort. Holderen giver mulighed for at justere vinklen op til 180° både ved basen og ved tabletgrebet. Tilpas den til dine behov, indstil skærmen i den optimale vinkel, sæt dig i din yndlingsstol og se film eller de næste episoder af serien med uovertruffen komfort.

Elektronik fra Ugreen

Oplad din tablet mens du ser

Din tablet er ved at løbe tør for strøm, og du er lige ved at se den næste episode af din yndlingsserie? Ingen bekymringer! Holderen er udstyret med specielle åbninger, der gør det nemt at tilslutte enheden til opladning. Du behøver ikke længere bekymre dig for, at din tablet pludselig slukker på det mest spændende tidspunkt i filmen.

Elektronik fra Ugreen

Altid lige ved hånden

Takket være den sammenklappelige konstruktion kan denne praktiske holder tages med næsten overalt. Let som en fjer og kompakt - du kan nemt pakke den ned i din kuffert, rygsæk eller endda taske. Tag den med på ferie og nyd dine yndlingsserier eller YouTube-film komfortabelt, uanset hvor du er.

Elektronik fra Ugreen

Robust konstruktion

Hvad adskiller UGREEN tablet-holderen yderligere? En solid og gennemtænkt design! Produktet er lavet af en stærk aluminiumslegering, der er meget holdbar. Den metalbase giver den nødvendige stabilitet, og silikonepuderne beskytter enheden mod skader og forhindrer, at den falder af holderen. Placer blot din tablet på holderen og bekymr dig ikke om noget.

Elektronik fra Ugreen

Pakken indeholder:

● Tablet-holder
● Brugsanvisning

Kompatibel med følgende batterimodeller
    Kompatibel med følgende enheder
    arrow-up
      Teknisk data
      Tilstand:
      Neu
      Farve:
      Silber
      Garanti:
      24 Monate
      Fabrikant:
      UGREEN
      Model:
      LP134
      Yderligere funktioner:
      Kompatibilitet Tablets 7-11″
      Yderligere Information:
      Indstilling af hældning Op til 180°
      Størrelse (længde x bredde x højde):
      17,7 x 12 cm
      Produktkode:
      40393
      Kundefeedback og spørgsmål
      Giv udtryk for din mening
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

      For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

      gennemsnitlig karakter
      Giv udtryk for din mening
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

      For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

      ×
      comments icons

      Tak fordi du tilføjede din mening, snart vil den være tilgængelig på produktkortet.

      tæt