Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

KVM-switch, 2x4 USB, 1x MicroUSB, UGREEN Switch USB 2.0, Hurtig og bekvem styring af computere

Ugreen
Produkt tilgængeligt
Forsendelse op til 24 timer.
Tilfredshedsgaranti - 30 dages returret
  • KVM-switch fra UGREEN - del adgangen til 4 USB-enheder mellem 2 computere og revolutionér din oplevelse med flere computere. Spar tid på at skifte alle enheder ved at trykke på én knap, og alt er tilsluttet!
  • Kontrol og et bredt udvalg af muligheder. Dataoverførselshastighed på op til 480 Mb/s samt mulighed for at administrere filer fra to computere samtidig gør UGREEN-adapteren til et effektivt og alsidigt værktøj.
  • Utroligt nem at bruge - konfigurér udstyret og brug KVM-switchen med knapper eller genveje. Med et enkelt tryk kan du skifte tastatur, mus, printer og hovedtelefoner fra din arbejdslaptop til din private computer.
  • Sættet inkluderer UGREEN KVM-switch med 6 USB-A-porte og en MicroUSB-port samt to USB-A 2.0-kabler - den ideelle løsning til at organisere dit skrivebord bedre og øge din produktivitet.
149,95 kr

Antal:

 

Nem at betjene UGREEN KVM Switch - USB Switch 2x4

Hvad er en KVM-switch?

En KVM-switch (Keyboard, Video, Mouse) er en enhed, der giver dig mulighed for at fjernstyre flere computere eller enheder ved hjælp af ét tastatur, én skærm og én mus. Med en KVM-switch kan brugere nemt skifte mellem forskellige computere uden at skulle bruge separate sæt af tastatur, skærm og mus til hver af dem.

KVM-switcher anvendes i miljøer, hvor der er behov for at administrere flere enheder, såsom servere, stationære computere, kiosker, netværksenheder eller overvågningssystemer. De gør det nemmere for administratorer at skifte hurtigt mellem forskellige maskiner uden fysisk at flytte sig.

UGREEN's KVM-switch er en funktionel adapter, der giver dig mulighed for at tilslutte op til fire USB 2.0-enheder og to USB-stik til to forskellige enheder. Dette gør det muligt at dele adgangen til fire USB-enheder mellem to computere. Det er den perfekte løsning for dem, der har brug for at dele USB-enheder mellem to computere. UGREEN USB 2x4 KVM-switch er en enhed, der vil revolutionere din oplevelse med flere computere ved at muliggøre problemfri skift mellem dem uden besvær.

Elektronik fra Ugreen

Kontrol og et bredt udvalg af muligheder

UGREEN USB-switch muliggør styring af filer fra to computere samtidig, hvilket gør det nemt at styre dem hurtigt mellem enhederne. Adapteren giver også mulighed for tilslutning af alle enheder og medier med USB-stik. Med UGREEN USB 2x4 KVM-switch kan du eliminere unødvendige tastaturer, mus og skærme på dit skrivebord. Dette gør din arbejdsplads mere organiseret, hvilket positivt påvirker produktiviteten.

Elektronik fra Ugreen

Utrolig nem at bruge

UGREEN USB 2x4 KVM-switch er meget nem at bruge. Den består af flere USB-porte og videostik, der giver mulighed for tilslutning af flere computere. Når du har tilsluttet computerne til KVM-switchen, skal du blot tilslutte tastatur-, mus- og skærmkablet til de relevante KVM-porte.

Når udstyret er konfigureret, kan du begynde at bruge UGREEN USB 2x4 KVM-switch. Skift mellem computere foregår ved hjælp af knapper på switchens panel eller ved hjælp af tastaturgenveje.

Sættet indeholder:

● USB-adapter
● 2x USB 2.0-kabel
● Emballage
● Brugsanvisning

Kompatibel med følgende batterimodeller
    Kompatibel med følgende enheder
    arrow-up
      Teknisk data
      Indgang:
      4x USB 2.0, 1x micro USB
      Tilstand:
      Neu
      Farve:
      Sort
      Garanti:
      24 Monate
      Fabrikant:
      UGREEN
      Dimensioner:
      105 x 53 x 16 mm
      Vægt:
      220 g
      Model:
      US216
      Antal porte:
      4
      Dataoverførsel:
      480 Mb/s
      Produktkode:
      30767
      Kundefeedback og spørgsmål
      Giv udtryk for din mening
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

      For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

      gennemsnitlig karakter
      Giv udtryk for din mening
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

      For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

      ×
      comments icons

      Tak fordi du tilføjede din mening, snart vil den være tilgængelig på produktkortet.

      tæt
      Ofte stillede spørgsmål
      Hvordan fungerer en inverter?
      Se
      En inverter er en selvstændig enhed, der tilsluttes cigarettænderen eller direkte til batteriet. Dens opgave er at konvertere 12V/24V spændingen fra bilens DC-system til 230V AC. Af denne grund vil du meget ofte finde følgende forkortelse ud for navnet på inverteren: DC/AC.
      Hvilke typer invertere findes der?
      Se
      Når det kommer til bilinvertere, kan vi skelne mellem to hovedtyper: rene og modificerede sinusbølgeinvertere. Den første er beregnet til enheder, der kræver en kontinuerlig strømforsyning. Denne type inverter bør vælges til enheder som varmepumper, elektriske komfurer eller elektroniske kedler. Vores butik tilbyder også modificerede sinusbølge-invertere. Denne type inverter er velegnet til enheder som bærbare computere, strømforsyninger eller belysning.