Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Green Cell Netoplader 65W GaN GC PowerGan til Bærbar computer, MacBook, Iphone Tablet Nintendo Switch 2x USB-C 1x USB-A

Green Cell
Produkt tilgængeligt
Forsendelse op til 24 timer.
Tilfredshedsgaranti - 30 dages returret
 • GC PowerGaN universaloplader kan forsyne din bærbare computer (MacBook, Lenovo, HP), tablet (iPad, Samsung Galaxy Tab), smartphone (iPhone 13 Pro, Samsung Galaxy S22) og andet tilbehør (hovedtelefoner, Nintendo Switch)
 • GC PowerGaN oplader din ultrabook, tablet og telefon samtidigt med 65 W strøm (porte: 2x USB-C PD og 1x USB-A QC 3.0)
 • Let at have med sig - GC PowerGaN er 40 % mindre og lettere end standardopladere, så du altid kan have den ved hånden.
 • Sikker og miljøvenlig - GC PowerGaN er mere miljøvenlig og mere sikker end traditionelle opladere, fordi den ikke "spilder" energi i form af varme, der genereres under opladning, takket være brugen af halvledere (galliumnitrid - GaN).
269,95 kr

Antal:

 

PowerNest

GC PowerGaN 65 W - én oplader til mange enheder

GC PowerGaN er en universel oplader, der oplader de enheder, du bruger hver dag. Oplad din bærbare computer, ultrabook, tablet, telefon, hovedtelefoner og meget mere. Takket være 65 W effekt og tre porte (2x USB-C og 1x USB-A) kan du oplade dem alle på samme tid.

Slut med flere opladere og sammenfiltrede kabler!

Energia pod kontrolą

Veludformet = brugervenligt

Foretrækker du praktiske og velgennemtænkte løsninger? Vælger du enheder, der er multifunktionelle og samtidig designet med brugeren i tankerne? GC PowerGaN 65 W er en netoplader, der vil opfylde dine forventninger og forbedre din oplevelse af forbrugerelektronik. Hvorfor? Simpelt! Enhedens kompakte størrelse gør, at den kan bruges overalt: på kontoret, derhjemme og på farten.

Energia pod kontrolą

Den perfekte rejseoplader

GC PowerGaN 65 W er en rejseoplader, der er perfekt til at rejse med. Den er meget mindre end andre løsninger med lignende effekt. Enhedens kompakte størrelse sparer plads i din kuffert - i stedet for 3 forskellige opladere kan du tage én med, der kan forsyne din bærbare computer, telefon, hovedtelefoner eller enhver anden kompatibel enhed. Desuden vil muligheden for at oplade flere enheder på én gang spare dig tid. Føl dig uafhængig - uanset hvor du tager hen!

Korzystaj kiedy chcesz

GaN-teknologi - hvad det er, og hvorfor du bør bruge den

Hidtil har man brugt silicium til at fremstille de halvledere, der er i opladeren. Ved at erstatte det med galliumnitrid kan komponenterne placeres tættere sammen, hvilket reducerer enhedens størrelse. Det er vigtigt, at ydeevnen for GC PowerGaN 65 W-opladeren er blevet opretholdt. Brugen af GaN-teknologi garanterer også et lavt effekttab og beskyttelse mod overophedning af opladerenheden.

Twoje potrzeby

Smart opladning

Strømfordelingen giver dig mulighed for at oplade tilsluttede enheder optimalt. Afhængigt af hvilken port du bruger, justerer netopladeren opladningseffekten for at give dig den hurtigste og mest fordelagtige strøm. For eksempel: Når du oplader 3 enheder samtidig, fordeler GC PowerGaN 65 W strømmen til tre uafhængige porte: USB-C Power Delivery 30 W, USB-C Power Delivery 18 W og USB-A Ultra Charge 18 W, så du kan oplade din ultrabook, din telefon og dine hovedtelefoner på samme tid.

Pełna kompatybilność

Det polske design

GC PowerGaN 65 W blev designet af Green Cells team af specialister. Denne lette og kompakte netoplader er den ideelle løsning til både rejser og daglig brug. F&U-teamet tog sig af enhedens funktionalitet og det endelige designs æstetik. Det er en moderne oplader til din telefon (og ikke kun!), som vil forbedre brugerkomforten betydeligt.

Wsparcie
Kompatibel med følgende batterimodeller
  Kompatibel med følgende enheder
  arrow-up
   Teknisk data
   Strøm:
   65W
   Indgang:
   100-240 V, ~50/60 Hz, 1.7 A Max.
   Udgang USB-C:
   5 V/3 A, 9 V/3 A, 12 V/3 A, 15 V/3 A, 20 V/3.25 A (max. 65 W)
   Udgang USB-A:
   5 V/3 A, 9 V/3 A, 12 V/3 A, 20 V/1.8 A (max. 18 W)
   Hurtig opladningsteknologi:
   Power Delivery 3.0, PPS, Green Cell Ultra Charge
   Understøttede opladningsteknologier:
   Quick Charge 3.0, Samsung AFC, Huawei FCP/SCP
   Oplader virker ikke med:
   Lenovo Yoga
   Beskyttelse mod overophedning:
   Ja
   Farve:
   Sort; Panther black
   Garanti:
   24 Monate
   Dimensioner:
   92.5 x 55 x 32 mm
   Vægt:
   127 g
   Overspændingsbeskyttelse:
   Ja
   Certificeringer:
   LVD, EMC, ErP, RoHS, REACH
   tilbagebetalings politik:
   30 Tage
   Havn:
   2x USB-C, 1x USB-A
   Antal porte:
   3
   Produktkode:
   CHARGC08
   Kundefeedback og spørgsmål
   Giv udtryk for din mening
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

   gennemsnitlig karakter
   Giv udtryk for din mening
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

   ×
   comments icons

   Tak fordi du tilføjede din mening, snart vil den være tilgængelig på produktkortet.

   tæt
   Ofte stillede spørgsmål
   Hvordan tjekker man batterikapaciteten i en mobiltelefon?
   Se
   Batterikapaciteten er angivet direkte på batteriet. Disse oplysninger findes på indersiden af enheden. Du kan også bruge moderne applikationer, der overvåger batteristatus. Et eksempel på et sådant program er Battery Info, udviklet til Android-smartphones. Applikationen er nem at bruge, så man nemt kan tjekke oplysningerne om den aktuelle batteristatus.
   Kan batterikapaciteten (mAh) være større?
   Se
   Batterikapaciteten angivet i milliampere timer (mAh) kan afvige fra fabriksbatteriet. Hvis du vælger et batteri med en større kapacitet, vil din enhed have en længere levetid, og du opnår mere mobilitet og komfort!
   Hvilken netoplader skal du købe til en smartphone?
   Se
   Før du køber en netoplader, skal du kontrollere den maksimale opladningseffekt på din mobiltelefon (denne parameter er angivet i watt). Vær også opmærksom på antallet af stik på opladeren - på denne måde vælger du en enhed, der er praktisk at bruge. Du kan finde de mest populære modeller på følgende link: Hvordan vælger man den rigtige telefonoplader?
   Hvordan vælger man en oplader til en smartphone, tablet eller e-bogslæser?
   Se
   Når du vælger oplader til din tablet eller e-bogslæser, bør du tjekke indstillingerne for den originale oplader. Til smartphones bør du vælge en oplader og et passende kabel (Micro-USB, Lightning eller USB-C).
   Har opladeren en hurtigopladningsfunktion?
   Se
   Det er meget nemt at tjekke, om opladeren har en hurtigopladningsfunktion – det sker, hvis enheden har et grønt USB-stik. Dette er et tegn på, at opladeren oplader din telefon hurtigt.
   Har opladeren en hurtigopladningsfunktion?
   Se
   Det er meget nemt at tjekke, om opladeren har en hurtigopladningsfunktion – det sker, hvis enheden har et grønt USB-stik. Dette er et tegn på, at opladeren oplader din telefon hurtigt.
   Opladerparametre - hvad skal du være opmærksom på?
   Se
   Der er flere faktorer at overveje, når du vælger oplader. De vigtigste af disse er: opladerens effekt, typen af input og de anvendte hurtigopladningsteknologier.
   Oplader med Power Delivery-teknologi, hvad betyder PD?
   Se
   Power Delivery er en hurtigopladningsteknologi. Kort sagt vælger opladere, der understøtter denne variant, automatisk den rigtige opladning til den tilsluttede enhed, hvilket sikrer hurtig og effektiv opladning.
   Ultra Charge
   Se
   En af de mest populære hurtigopladningsteknologier er Ultra Charge. Opladningsporte, der understøtter denne standard, oplader den tilsluttede enhed op til 3,5 gange hurtigere end nuværende standardmodeller.
   Kan opladeren med hurtigopladningsfunktionen oplade en almindelig mobiltelefon?
   Se
   Hvis du bruger en ældre mobiltelefon, der ikke har hurtigopladningsteknologi, behøver du ikke at gå uden at købe en speciel oplader. Din telefon vil oplade korrekt, og moderne opladere har flere ekstra funktioner, der vil være nyttige i enhver situation.
   Hvilken ladekapacitet skal mobiltelefonopladeren have?
   Se
   Før du køber en netoplader, skal du kontrollere den maksimale opladningseffekt på din mobiltelefon (denne parameter er angivet i watt). Vær også opmærksom på antallet af stik på opladeren - på denne måde vælger du en enhed, der er praktisk at bruge. Du kan finde de mest populære modeller på følgende link: Hvordan vælger man den rigtige telefonoplader?