Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Batterier til digitale kameraer (4)

Kamera batteri

Sorter efter:

Hjælp zone

Hvordan vælger man et batteri til et kamera?

For at vælge et kompatibelt batteri til et kamera, skal man tjekke modellen af det originale batteri. Hvor kan du finde disse oplysninger? På navneskiltet, som er placeret direkte på produktet.


For at vælge et kompatibelt batteri til et kamera, skal man tjekke modellen af det originale...

Udskiftning af batteri i et kamera

Når du har købt et nyt batteri, er der kun tilbage at begynde at bruge det. Udskiftning af et batteri er ikke svært og i de fleste tilfælde kan du gøre det selv - hvis du har problemer kan du altid henvise til youtube-guiderne.


Når du har købt et nyt batteri, er der kun tilbage at begynde at bruge det. Udskiftning af et...

Kan batterikapaciteten (mAh) være større?

Batterikapaciteten (mAh) kan være større end det originale batteri. Bemærk venligst, at jo større batteri, jo længere levetid har din enhed.


Batterikapaciteten (mAh) kan være større end det originale batteri. Bemærk venligst, at jo større...
Green Cell ® Akku EN-EL9 / EN-EL9E und Ladegerät MH-23 für Nikon D-SLR D40 D40A D40C D40X D60 D3000 D5000
Green Cell ® Akku DMW-BCG10 für Panasonic Lumix DMC-TZ10 DMC-TZ20 DMC-TZ30 DMC-ZS5 DMC-ZS10 DMC-ZX1 DMC-ZX3 3.7V 850mAh
Grip Green Cell BG-E18 für Canon EOS 750D T6i 760D T6s
kapacitet: 1000 mAh
Spænding: 7.4V
Produktkode: CB06+ADCB03
230,95 kr
kapacitet: 850 mAh
Spænding: 3.7V
Produktkode: CB71+ADCB35
215,95 kr
kapacitet: 6000 mAh
Spænding: 7.2V
Produktkode: CB75
185,95 kr
319,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner

Digitalkamera- og videokamerabatterier er et tilbehør, uden hvilket udstyret til at fange vigtige øjeblikke og optage forskellige begivenheder ikke kan fungere. Kamera batterier fungerer nødvendigvis over tid. Efter cirka et dusin måneder falder batteriets faktiske kapacitet markant, så enhederne kan bruges effektivt i stadig kortere perioder, og flere og flere af dem forbruges på et opladningskabel. Hvis du lejlighedsvis udskifter batterierne i dit kamera eller kamera, kan du hurtigt puste nyt liv i dit udstyr og genvinde sin sædvanlige komfort. Et kamerabatteri er ikke en dyr udgift, og uden den kan enheder, der ofte er flere tusinde zlot værd, ikke fungere korrekt. Ved at skifte batteri i kameraet eller kameraet kan du være sikker på, at udstyret fungerer effektivt, og at du ikke bliver skuffet over det mest uhensigtsmæssige tidspunkt.

Hvilket batteri skal vælges til kameraet?

Vores Battery World Shop giver dig adgang til batterier i høj kvalitet til kameraer og videokameraer, der hurtigt kan tilpasses de individuelle behov for dit udstyr og dit budget. Alle vores kamerabatterier leveres med 12 måneders garanti. Takket være dette kan vores kunder være sikre på, at de køber løsninger af høj kvalitet, der bevarer deres funktionalitet i lang tid. Kamera batterier er en udgift, der før eller senere kommer i bøgerne. Kraftig brug af kameraet, både på arbejdspladsen og til underholdning, kan hurtigt påvirke batterikapaciteten. Vores butik leverer de dele, der holder dine digitale kameraer i arbejde i lang tid.

Egnede batterier til digitale kameraer og videokameraer

At købe et passende batteri er en prioritet. Universelle applikationer er ofte usikre og udsætter dine enheder for forskellige fejl. Det er ikke værd at følge den mindste linje af modstand. Et tilpasset kamera eller kamerabatteri er en investering, der hurtigt betaler sig selv både på kort og lang sigt - på mange niveauer. Tilpasningen til de teknologiske krav til dine enheder giver dig sikkerhed for, at du giver dine elektroniske systemer det bedste og mest pålidelige til problemfri drift. Hvis du tager dit kamera eller digitalkamera med dig, når du rejser, behøver du ikke længere kigge på batteristroppen og bekymre dig om, hvorvidt udstyret varer indtil næste film eller foto.

Kamera batterier af høj kvalitet

Vores Battery World Shop stræber efter konstant at udvide sortimentet. Her finder du højtydende batterier til kameraer og videokameraer fra de mest kendte mærker. Takket være den konstante udvidelse af det tilgængelige sortiment kan vi reagere endnu bedre på vores kunders konstant voksende behov og forventninger. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud, vi er sikre på, at du hurtigt finder det udstyr, der opfylder dine behov.