Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Hjælp zone

Laptop strømforsyning - hvilken spænding?

Når du vælger en ny strømforsyning til din bærbare computer, skal du kontrollere spændingen på opladeren - denne parameter skal svare til din originale enhed.


Når du vælger en ny strømforsyning til din bærbare computer, skal du kontrollere spændingen på...

Er det tilladt at tilslutte en strømforsyning med højere strømstyrke?

Helt sikkert ja. Glem dog ikke, at udgangsspændingen [V] skal være den samme som i den originale strømforsyning.


Helt sikkert ja. Glem dog ikke, at udgangsspændingen [V] skal være den samme som i den originale...

Er det muligt at tilslutte en svagere strømforsyning til den bærbare computer?

Brug af en AC-adapter med en lavere strømstyrke end originalen kan forårsage en række uønskede ændringer i betjeningen af din bærbare computer. For eksempel kan en strømforsyning, der er for svag, blive overophedet, fordi den bærbare computers komponenter ikke forsynes med tilstrækkelig strøm. Vi anbefaler derfor, at du bruger opladere med samme eller højere strømstyrke.


Brug af en AC-adapter med en lavere strømstyrke end originalen kan forårsage en række uønskede...
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 20V 2.25A 45W für Lenovo G50-30 G50-70 G505 Z50-70 ThinkPad T440 T450 IdeaPad S210
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 20V 6.75A 135W für Lenovo Y70 Y50-70 Y70 Y70-70 Y520 Y700 Z710 700-15ISK ThinkPad W540 T440p
18,95 kr
Tilføj til kurv
279,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner

En bærbar strømadapter, der hjælper

Strømforsyningen i din bærbare computer til udskiftning? Vil du ikke betale for meget? RDY-strømforsyninger til de mest populære bærbare modeller er en måde at gøre mobile enheder holdbare og funktionelle. Det er en kombination af kvalitet, ydeevne og pris, der ikke medfører store tab i dit hjemmebudget. Udskiftning af opladeren er en nødvendighed, som enhver bærbar computersejer skal stå over for før eller senere. En ny oplader reducerer omkostningerne sammenlignet med køb af nye, undgår oprettelse af e-affald og puster hurtigt nyt liv i de enheder, du er vant til.

Billige strømforsyninger til bærbare computere

Den nye RDY-strømforsyning til din bærbare Samsung genopretter mobiliteten. RDY-strømforsyningen oplader din bærbare computer hurtigt og sikkert ved nøjagtigt at justere opladningsparametrene. Din bærbare computer kan ikke køre længe uden strømforsyning. Desværre misbruges disse prioriterede enheder ofte af brugerne. Hvis det ikke fungerer korrekt, behøver du ikke vente længe. Nedetid på arbejde, manglende evne til at holde kontakten med verdenen eller forkæle sig med yndlingsunderholdning er konsekvenserne af mangel på energi. Under sådanne forhold bliver en bærbar computer fra en kraftfuld mobilenhed til en klodset mursten, der samler støv på dit skrivebord. At købe en ny PSU er et must, hvis den gamle PSU begynder at fejle eller allerede er fejlet. Hvis kablet fra strømforsyningsenheden ikke oplades eller kun oplades i den korrekte position, er dette et klart signal om, at det er tid til at skifte. RDY-strømforsyninger er kompatible med mange populære bærbare modeller på markedet som Samsung eller Panasonic . Det er en omkostningseffektiv erstatning, der takket være dets kompatibilitet hurtigt tilpasser sig enhedernes teknologiske krav og sikrer lang og problemfri drift.