Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Makita (7)

Batterier til Makita trådløse skruetrækkere

Sorter efter:

Hjælp zone

Hvis jeg har et Ni-Cd (Nikkel Cadmium) batteri, kan jeg så bruge Ni-Mh (Nikkel Metal Hydride) celler?

I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af Ni-Mh-celler, som er mindre skadelige for miljøet. Disse celler kan bruges i flæng, så vi kan bruge Ni-Mh-batteriet i bytte for Ni-Cd-batteriet.


I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af...

Hvis jeg har en gammel oplader, vil den så oplade den nye?

I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du planlægger at købe et Li-Ion (Lithium Ion) batteri og tidligere har brugt et batteri med Ni-Mh (Nikkel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nikkel Cadmium) celler, vil det nye batteri ikke være vores Oplader opladet og du skal købe en passende oplader.


I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du...

Hvor længe holder et batteri for en skruetrækker?

Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til 1000 opladningscyklusser, hvilket sikrer en lang arbejdstid på din enhed.


Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til...
kapacitet: 3Ah
Spænding: 14.4V
Produktkode: PT119RDY
299,95 kr
kapacitet: 2Ah
Spænding: 9.6V
Produktkode: PT271
194,95 kr
kapacitet: 2Ah
Spænding: 12V
Produktkode: PT02
209,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3Ah
Spænding: 18V
Produktkode: PT01
269,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 4Ah
Spænding: 18V
Produktkode: PT93
299,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3Ah
Spænding: 12V
Produktkode: PT181
249,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 1.5Ah
Spænding: 12V
Produktkode: PT182
179,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Skruetrækkere er værktøjer, der er nødvendige til forskellige (mindre eller større) reparationer. Men selv den mest effektive skruetrækker vil mislykkes på et eller andet tidspunkt. Makita er producent af højtydende udstyr, men det er heller ikke uforgængeligt. I tilfælde af elværktøj er det vigtigt at skifte batterier og akkumulatorer fra tid til anden. Ellers lader skruetrækkeren meget tilbage at ønske med hensyn til funktionalitet, og afslutningen på tilsyneladende simpelt arbejde medfører pludselig betydelige problemer. Skruetrækkere er værktøjer, der i stigende grad bruges af renovatører og selvtegnede guldhåndtag.

Batterier til Makita

Vores Battery Empire Store tilbyder et stort udvalg af batterier og akkumulatorer til Makita enheder. Du gendanner hurtigt den fulde energieffektivitet i dine systemer og gør dit arbejde uden unødvendig nedetid. Vores specielle Green Cell Makita batterier har integreret beskyttelse mod dyb afladning og overopladning. Green Cell batterier har en lang levetid på en enkelt opladning og passer perfekt til Makita elværktøjsmodellen.

Nyt energiniveau

Batterier til en Green Cell Makita skruetrækker er et spring i kvalitet og energi, som du hurtigt vil bemærke. Green Cell -højtydende batterier er en investering, der hurtigt betaler sig selv på kort og lang sigt med en lang række fordele. Ofte kan udskiftning af en del i et elværktøj gøre det muligt at bringe den i en funktionel lodret position, hvilket eliminerer behovet for at købe nyt udstyr og øge omkostningerne. Skruetrækkere bruges hver dag til konstruktion og renovering. Det betyder, at batterierne hurtigt er klar til brug. Drift med et halvt opladet og sygt batteri kan ikke fortsætte problemfrit. Green Cell tilbyder et specielt Makita batteri, der hurtigt kan forbedre kvaliteten af dit daglige arbejde. Vores Battery Empire Store tilbyder en bred vifte af produkter til dine specifikke Makita elværktøjer. Green Cell batterier er en kombination af kvalitet, ydelse og pris / ydelsesforhold, der hurtigt tilpasser sig de individuelle behov hos en moderne forbruger.

En investering, der betaler sig.

Green Cell batterier til Makita enheder er en stærk tilføjelse, der hjælper dig med at holde et dynamisk tempo under renovering og byggeri. Vores butik tilstræber konstant at opdatere det eksisterende tilbud for bedre at imødekomme vores kunders voksende behov. Green Cell Makita batterier og akkumulatorer supplerer kvaliteten og effektiviteten af vores produkter. Der er 12 måneders garanti på hvert produkt. Vi tror på den høje kvalitet af vores produkter, men hvis produktet ikke lever op til dine forventninger - kan du returnere det inden for 30 dage. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte tilbud.