Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Hjælp zone

Hvordan vælger jeg det rigtige batteri til min enhed?

Sådan vælger du den rigtige model.
To nemme måder at finde det rigtige batteri til din bærbare computer.

  1. model udstyr
    Den bærbare model er normalt placeret i bunden af enheden, læser den og indtaster den i butikkens søgemaskine.
    f.eks. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278
  2. batterikode
    Batterikoden er placeret på indersiden af hvert batteri på mærkepladen. Læs koden og indtast den i butikkens søgemaskine.
    f.eks. AA-PB9NC6B / A32-M47 / BTY-L45

Sådan vælger du den rigtige model. To nemme måder at finde det rigtige batteri til din bærbare...

Forbundet indlæses ikke, hvad skal jeg gøre?

Et problem med at oplade et nyt batteri er sjældent med Green Cell-modeller. Men hvis dette er tilfældet, giver linket nedenfor instruktioner om, hvordan du gør dette:

https://www.youtube.com/watch?v=G4aWD3pmTIM


Et problem med at oplade et nyt batteri er sjældent med Green Cell-modeller. Men hvis dette er...

Hvordan kan jeg forlænge batterilevetiden på min bærbare computer?

Bare følg disse 5 trin:

  1. Undgå korte opladningstider, da batteriet i vores enhed har det antal opladningstider, der er angivet af producenten.
  2. Brug batterier. Vores genopladelige batteri er designet til brug. Kontinuerlig fjernelse af batteriet fra enheden har ikke en positiv effekt på dens tilstand.
  3. Tillad ikke fuld afladning. Nutidens lithium-ion- og lithium-polymer-batterier er ekstremt følsomme over for dybafladning. Gentagen gentagelse af en sådan situation kan forårsage uoprettelig skade på batteriet.
  4. Vær opmærksom på driftstemperaturen. Temperaturen er en ekstremt vigtig faktor, der påvirker vores batteris levetid. For at sikre optimale temperaturer bør du regelmæssigt rengøre din bærbare computers varmeafledningssystem (med trykluft eller en kompressor) og undgå at bruge enhederne på bløde overflader (som kan blokere køleventiler).
  5. Lad batteriet hvile. Hvis du planlægger at holde en lang pause fra at bruge din bærbare computer, skal du fjerne batteriet og placere det på et tørt, køligt sted. Det er værd at belaste det til omkring 50% for at undgå en fuldstændig udledning.

Bare følg disse 5 trin: Undgå korte opladningstider, da batteriet i vores enhed har det antal...

Er et 11,1V batteri egnet, hvis det tidligere batteri er 14,4V?

11,1V-batteriet bruges ikke i flæng med 14,4V og omvendt. Dette kan forårsage permanent skade på din bærbare computer. Når du vælger et nyt batteri til din bærbare computer, skal du være opmærksom på den spænding, som fabriksbatteriet var på. Du kan finde disse oplysninger direkte på batteriet.


11,1V-batteriet bruges ikke i flæng med 14,4V og omvendt. Dette kan forårsage permanent skade på...
Green Cell Laptop-batteri Y082C Y084C Y085C til Dell Latitude E4200 E4200n
Green Cell Laptop Akku G5M10 0WYJC2 für Dell Latitude E5250 E5450 E5550
Green Cell Laptop Akku PW23Y für Dell XPS 13 9360
Green Cell Laptop Akku RRCGW für Dell XPS 15 9550, Dell Precision 5510
kapacitet: 4000 mAh
Spænding: 11.1V / 10.8V
Produktkode: DE63
239,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 7200 mAh
Spænding: 7.6V / 7.4V
Produktkode: DE102V3
259,00 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 5400 mAh
Spænding: 7.6V / 7.4V
Produktkode: DE133V2
289,00 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2500 mAh
Spænding: 11.4V
Produktkode: DE141V2
299,00 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Specielle Dell bærbare batterier sikrer en lang batterilevetid uden at sætte dem i kablet eller holde dem inden for rækkevidde af det nærmeste stikkontakt. Dette gør det muligt for en bruger med et batteri med høj kapacitet på sin bærbare computer at forblive fuldt mobil i stedet for at blive makuleret til hurtig genopladning i hyppige sessioner. Battery Empire tilbyder en række muligheder for enheder Dell Blandt vores produkter finder du både højtydende Dell batterier til Dell bærbare computere og sidetilbehør, som du fuldt ud kan udnytte det teknologiske potentiale i dine enheder. Dell batterier har en lang levetid , hvilket resulterer i en mærkbar tilbagevenden til mobil komfort. Udskiftning af batteriet med et nyt er kun et øjebliks spørgsmål, og hele processen kræver ikke vedligeholdelse. Dette sparer omkostninger og ressourcer, der kan bruges til andre presserende prioriteter. Vores Battery Empire butik tilbyder 12 måneders garanti på alle købte bærbare batterier. Vi opdaterer konstant vores tilbud, så brugere ikke kun af Dell computere har adgang til højtydende og højkvalitetsdele, der er skræddersyet til individuelle behov.

Dell batterier - den kvalitet, du kan mærke.

Dell er et af de mest kendte mærker i verden og udvikler både mobile løsninger og komponenter af høj kvalitet. En bred vifte af muligheder fra Dell giver dig mulighed for hurtigt at finde rundt i verden for den moderne, informerede bruger og tilpasse dit udstyr, så det passer til dine individuelle behov, krav, præferencer og budget. Dell er kvalitet, du kan være sikker på, hvilket fremgår af virksomhedens mangeårige tilstedeværelse på globale markeder og tusinder af kunder over hele verden. Dedikeret

Dell batterier

hurtigt bringe nyt liv til din bærbare computer og gøre det muligt for dig at vende tilbage til fuld mobilitet.

Vend tilbage til normal energi

Batterierne fra Dell er perfekt skræddersyet til hardware og brugeres behov og sikrer, at din bærbare computer forbliver i live og ikke behøver at blive holdt på et kabel. Dell bærbare batterier er en sikker og afbalanceret investering, der hurtigt betaler sig selv på kort og lang sigt. I vores butik finder du mange batterier, der Dell bærbare Dell-computere for at sikre en lang og problemfri drift.

Længere levetid, flere muligheder

Batterier i bærbare computere begynder at svigte over tid. Som et resultat afhænger mobile enheder i stigende grad af placeringen af det nærmeste stik, hvilket reducerer brugerens spillerum betydeligt. Specielle Dell batterier kan ændre dette. Efter udskiftningen genvinder enheden hurtigt fuld energieffektivitet og kan effektivt ledsage brugeren overalt. I vores tilbud finder du mange specielle Dell batterier og mange ekstra tilbehør, der hjælper dig med at forbedre funktionaliteten på din bærbare computer. Vi har batterier til notebooks fra følgende serier: XPS, Studio, Latitude, Inspiron . De tilgængelige batterier i vores tilbud har en kapacitet på 4400 mAh til 6600 mAh.